Scudo Sports

800-900 TL bisiklet önerisi

Bende senin gibi düşünüyordum. 2 haftadir tarzimi secmeye çalışıyorum kullanim alanima göre. Sonunda tur bisikleti almaya karar verdim. Düz masalı V frenli trek 7.0 fx. Testini yaptim ve çok akıcı bir durumla karşılaştım. Elbet o fiyatlara çık diyemem ama iyice arastir derim. Tur bisikletlerini de yelpazene al. Ustelik dusundugun kadar hassas degiller.

Tabiki doğru söylüyor olabilirsin. 40 yasina geldim. Ayni gözle bakmiyoruz.

Dosyalar

• IMG-20160725-WA0000.jpg
    IMG-20160725-WA0000.jpg
    34,6 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: Yakup.aykl
Scudo
@Yakup.aykl Bisiklette büyüklüğü jant değil kadro ölçüsü belirler, ben 29 aldığıma pişmanım, 26 alırdım ben olsam, çevik değil 29.

• Beğen
Haklısınız güzel gözüküyorlarda kararım hala aynı hocam carraro force 330 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ay
Sadece şunu belirteyim kadro boyunu kendine göre secmek için bilhakis dene. Bacak boyu farklılıkları kendini gosteriyor.

• Beğen
@kaskreis

Çok güzel fakat fiyat konusu sıkıntı şuan ulaşabileceğim en son değer 1250tl.

Lastikte 26 ile 29 un ortası 27.5 mtb veya 28 inç şehir bisikleti lastiği idealdir.
İyi bisiklet markaları artık çoğu bu ebad kullanıyor.
26 inç ler çoğunlukla giriş sınıfı marka ve ürünlerdir.
29 inç de fazla büyük bence.

Araştırmanızı öneririm.:)

• Beğen
@kaskreis

Herkes ona sıkıntılı diyorda sıkıntısı ne onun ?

@Yakup.aykl Performansı çabuk düşüyor, zamanla sabit maşaya dönüyor.Kilitleyincd az da olsa yaylanabiliyor.

• Beğen
@gok

Hocam salcano düşündüm falat maşası iyi değildi corrora 330 şuan tam istediğim tarz Allah nasip ederse okula yazılınca alıcam.

Geri