Scudo Sports

800 TL butce MTB DAĞ BİSİKLETİ öneriler ??????

Scudo
valla kardes benım gordugum duydugum ogrendıgım kron alınmaz sorun cıkarma ıhtımalı cok yuksekmiş...

@ibrahim saçak şu kron alınmaz diyen şahsiyetler kim acaba çok merak ettim yani bir bisiskletin fiyatı 4000-5000 tl oluncamı o bisikleti alalım valla kimse kusura bakmasın ama ismi sedona,salcano gibi şaçma salak isimlere sahip bisikletleri bana verseniz binmem bile amacım tartışma yaratmak değil ama şunları bir okuyun;(link) bok atanlar iyi bir okusun bence

sayfalara don tekrar bak sahısların hepsı orda ben kron'u ya da dıger markaları savunamam yorumlayamam hıc 1 bılgım yok okuduklarımı arkadasa anlattım...

nihat beyin elinde eminim 18 kadro vardır konuşursunuz sohbetde edersiniz ve rengi hoşunuza giden modeli alırsınız şimdiden hayırlı olsun aldığınızda resimlerini beklerim :) bu arada size bir başkasının astro 212 hdsini atayım rengine bakın (link) kadro rengine ve diğer parçaların rengi çok güzel :)

resmı gormem ıcın uye olmam gerekıyormus oldum ancak maıl gelmedı o yarına anca gelır sız alıp koyabılırmısınız rıca etsem cok merak edıyorumda :) tesekkurler bu arada ıns persembe bende resımlerımı koyarım... :)

baslıgımdakı sayfalara don 1 bak ıstersen kron ıcın soylenılenlere ben acık konusup kullanmadıgım'ı bılmedıgımı duydugumu okudugumu soyledım dıyorum sen 1 kelımeyı alıp cevap verıyorsun cunku koca cumlede yakalayabıldıgın tek kelıme o

denız bey uye olup resımlerı gordum gercekten goruntusude cok hos :)

oguzhan bey o kadar derıne gıremem soyledıklerınız mantıksız degıl acıkcası bende 1 yakınımın tavsıyesıyle (link) dusunuyordum ancak bılen arkadaslar bılgılerıne guvendıgım sahıslar benı buna yonlendırdı ıkna ettı (link)

@oguzhan kadıoglu

oğuzhan bey şimdi söyle bişey var şuanki bu iki bisiklet arasında parça bakımından salcano önde o parçalarda şunlar

1-maşa salcanoda xcm v3 var kronda kron neo yazıyor ama zoom dur aslında kronu bende kullandım
2-fren salcanoda hidrolik fren var kronda mekanik disk fren
özellikler bunlar ibrahim bey yeni başlamış en iyi parça hangisindeyse onu almak istiyor ondan diyorum salcano al yani beni anlıyorsunuzdur umarım :) kronda güzel bisiklet maşası ve frenleri olmasa kron al diyecektim zaten

Bu arada ibrahim bey sizin için hidrolik fren şartmı şart değilse o fiyata daha iyi sistemli bisikletler var yani çamurun ve yağmurun içinden çıkmıyorsanız hirolik fren ama yok arada giriyorsanız v frenli alırsınız daha iyi modeller öneririz

ılk basta gorunumden dolayı ıllada ılla dısklı olsun ıstıyordum ancak fıkrım degıstı dıyebılırım daha ıyı sıstemlı 700-800 arası benım ıcın daha ıyı olur dıye dusunmeye basladım onerılerınızı alabılır mıyım

@ibrahim saçak

Konuyu komik olarak algılamanız ve birkaç mesaj sonra aynı şekilde yazmanız gerçekten içler acısı bir durum. Size ben tavsiyede bulundum zaten.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim saçak
@oguzhan kadıoglu

oğuzhan bey, neden bukadar sorun yarattığınıza anlam veremedim kimse kron berbattır v.s dememiş burda anlatılmak istenen şu:
o paraya kronda bu özelliklerde bisiklet bulmak zor ve son 2 yıldır gördüğümüz gibi kron özellikle alt serilerde(xc250,xc500,xc750) oldukça şikayet var en çok şikayet alan parçada maşa sanıyorum ve salcanonun maşası(suntour xcm) kronun maşasından kat kat daha kaliteli arkadaşımızda bisiklete yeni başlayan birisi ve maşasının da kilitleme özelliği olmasını istiyor arkadaşlarda ona doğru tercih yapmasında yardımcı olmuşlar.

Tecrübeyide yaşla olsaydı siz böyle yorumlar yapmazdınız..

• Beğen
Tepkiler: Deniz Caz
@Kaan Şenadım

O bisiklete 1100 TL verip paranı ziyan etmeye hiç gerek yok bence. Kron, sorun çıkarma olasılığı çok yüksek olan bir bisiklettir. Ben onun yerine sana Carraro öneririm. mesela şu bisiklet olabilir, (link)

Geri