800 tl bütçem var dağ bisikleti almak istiyorum önerdiğiniz bir model var mı ? şehir içinde kullanmayı düşünüyorum 29 jant alacağım büyük ihtimalle uzun yol süreceğimi de düşünüyorum.
İkinci elden pek anlamam ilk defa bisiklet alıyorum hatta yaklaşık 5 yıldan sonra ilk defa süreceğim. okulda dağ bisikleti kullanan arkadaşlarım var biri ng serisini önerirken diğeri önermedi bende iki arada bir derede kaldım
Dostum, burada çok fazla gavur malları önerirler.Bende Salcano ng 350 var ve çok memnunum.Adam öğrenci cepte para yok almış 2000 tl lik pisiklet, burun kıvırarak bakıyor benim velespite.Tamamen zevk meselesi millet anlamak istemiyor.
Yani yeni başlıyorum bu işe abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum eğer ilerletmek istersem o zaman düşünürüm. genellikle asfalttan çıkmayıda düşünümüyorum sonuçta arada sırada araziye girerim
siteyi incele kardeşim (link)
salcano astro 840TL/ NG 350 780 TL içinde öneriler güzel yönde. vites sayısı 27 kullanılan malzemeler senin benim gibi biniciler için yeterli düzeydedir.
kron xc 250-300 yaklaşık tutarlar,
Bende bu siteden aldım bisikletimi kron xc 500. önerebilirim 2 günde elime ulaştı ürün.
sitenin tek kötü yanı kargo ücreti alıyor olması !!!
İmkanın varsa bir bisikletçiden görerek binerek alman sanırım herkesin ortak tavsiyesi olacaktır.