Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

80's Dawes Shadow Klasik Yarış Bisikletim

Biraz araştırdım merak edip. Ancak ne 531 adet sınırlı sayıda üretildiği ile ilgili, ne de Dawes şirketinin içinde 531 geçen bir firma ile çalıştığı hakkında bilgi bulabildim.

Bir de anlamadığım bir yer var. Hem Reynolds 530 Cr–mo tube, hem de alt tarafta Reynolds 531 yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: Onur Yeşil
Scudo
@Aloha

@dodurgalı_06

Bir de Birmingham ile ilgili bir etiket var ön arttırıcının yakınlarında kadroda,pztesi günü ona da bakacağım bu konuyla ilgili.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Hayırlı olsun, satın aldığınız kişi genellikle bisiklet ve 2. el bebek arabası ticareti yapan birisi.Bazen eline güzel ürünler düşebiliyor.
Bisikletinizde fren kolları içeriye dönük olduğunu gördüm fotograflardan da öyle çıkmış olabilir. Bi inceleyin isterseniz düzeltme gerekebilir. İleride beyaz bir turbo sele güzel durur.Gri -beyaz uyum sağlar, tabi gidon bandı da dahil.

• Beğen
@D.Mustafa

Fren kollarının ikisi de aynı şekilde aynı oranda eğik,sanki orjinali böyle gibi he?
Aldığım kişiyi tanıyor musunuz?
Kahverengi ve beyaz arasında kalmıştım.Retro olduğu için kahverenginde kaldım.

@D.Mustafa Acaba belirttiğiniz kişi memur mu 40-50 yaşları arasında adını da hatırlayamadım sahibindende bir çok ilânı var dediğiniz gibi.

• Beğen
Kişiyi tanımıyorum fakat sürekli ilanını görüyorum Fuat Çayırlı olması lazım.

@Onur Yeşil Siz kahve yi uygun görmüşsünüz tamamen kişisel zevk meselesi.MEsela sıkılırsanız filan beyaz aklınızda bulunsun yakışır yani ;).Fren kollarınıda size bir sorun teşgil etmiyorsa şimdilik sorun olmaz ama ileride uyguladığız kuvvet sayesinde içe doğru daha da kapanabilir.İmkanınız varsa gidona paralel hizaya getirmeniz iyi olur.

• Beğen
Selam, bisikletiniz konusunda biraz açıklık getirelim. Reynolds 500,501 serisi ve muhtemel olarak belki fork kısmında 531 borulara yer verilmiş olabilir. Orjinallik adına söz etmek gerekirse zamanla bir kaç revize gidebilirsin, fakat çok abartıya kaçmamak kaydıyla. Amacım heves kırma değil, lakin zamanla bu bisiklet üzerinden klasik bisikletleri tanıma fırsatı ile beraber kendini geliştirebilir, daha nitelikli İtalyan merkezli klasiklere yönelebilirsin. Özetle limited ya da özel bir üretim hattına dahil olmayan standart bir yol bisikleti olmakla bir çok parçası da kendisine ait değil, ancak yaşın genç, güzel tecrübe edeceğin bir bisikletle doğru yoldasın. :harika:

@Doğukan Aksu

Ben de bununla ilgili bir şeyler gördüm ancak mükemmel ingilizcem (!) sağolsun tam anlamamıştım :). Bisiklete ait bütün bilgiler yabancı sitelerde bulunuyor çünkü. Bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

• Beğen
d729ec99c595cf7b7fdd377d5129defa.jpg

Buna dönmüş konu : D

Resimleri göremiyorum sorun yaşayan bir tek ben miyim merak ettim bisikleti:koptum::koptum:

• Beğen
@D.Mustafa Beyaz benim de aklımdaydı,bunlar eskisin beyaza döneriz. ;)

@Dogukanersoz Valla benden kaynaklı bir sıkıntı yok heralde,ben görüyorum diğer cevap yazanlar da görüyordur.

@Doğukan Aksu Bisiklet şu an fabrikadan çıktığı gibi,kadro ve mekanik olarak tamamen orjinal,bir arka arttırıcı değişmiş,onun da orjinalini bulsam takacağım.Yegane amacım bu orijinalliği korumak. :)

Geri