Scudo Sports

8'li sisteme octalink aynakol yardımı

Atahan Akıllı

Forum Bağımlısı
Tepki
637
rublem 8'li
kollar 9'lu
ben aynakol alıcam fakat octalink olsun istiyorum. herkes alivio al diyor fakat oda octalink değil. Hem octalink hem de 8'li vites sistemine uygun aynakol bilen varsa yardımlarını bekliyorum. Haa bu arada süper ince hg nedir? Bu özelliği taşıyan aynakollar 8'li sisteme uymazmı?
İyi Bayramlar

Scudo
arkadasım super ınce hg senın rublen we aynakolundakı dıslılere gore secılen zıngır tütüdür
.arka sıstemın 8lı yada9 lu olmasının anakolla bı etkısı olmadıgını dusunuyorum.hıc duymadım cunku oyle bısı warsada forumdakı arkadaslar duzeltırler.burda onemlı olan zıncır tıpı super ınce hg uyumlu bı malzemeye dıger zıncırlerı kullanman sorunlara yol acar.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
selam kont'un dediği gibi aynakolda 8li 9lu ayrımı yoktur .bu arada hg 9lu sistemde kullanılan zincir olup incedir 8li rublede sorun olabilir benim tavsiyem ruble,zincir,aynakolu birlikte değiştir daha verimli çalışan bi sisteme sahip olacaksın böylece. octalink aynakola gelince bizde acera serisinden olması lazımdı 35$ filan diye hatırlıyorum. pazartesi kontrol edip haberdar edebilirim. veya telefondanda ulaşabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
Geri