Scudo Sports

9. Edirne Yol Bisikleti Yarışı

@Bugraacik
Geçmiş olsun kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
Scudo
@soneryen 30.saniye de sigma sayacım düştü 11.dakikalarda kramp girdi, sağ salim bitirdiğime sukrettim hocam, teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@Wasabie Erken döneceklerse neden yarışa katıldılarki onlar için birdahaki sefere Meriç kıyısı gezi turu düzenleyelim bence alternatif olarak. Öne numara takmayan arkadaşlar aeroluk avantajıyla kaçıncı olmuşlar acaba :)

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Bugraacik
Senin çok talihsiz olmuş. Sağlık olsun. Ciddi birşey yokya önemli olan odur. O atmosferi yaşadık keyif aldık tecrübe kazandık

• Beğen
@Wasabie
Elenecekler abicim en doğrusu o olurdu. Bu tandem paraliatletlerde önce dönmüş doğru mu. Bizim kulüp sporcularımızdan albdulkerimin 4. Olmasına sebep olmuşlar aslı astarı nedir. Bir bilgin oldu mu

@soneryen

Kesinlikle haklısınız hocam. Yanıma ambulans geldiğinde binmemek için dil döktüm. O finishi kendi çabalarımla ve acımla görmek güzeldi.

• Beğen
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla geri dönülen U bölümündeki kavşakta nizami dönülmemiş çoğu kişi tarafından. :)

@Bugraacik
En büyük kazanım bu olsa gerek

• Beğen
Arkadaşlar katılırsınız veya katılmazsınız ama her zaman dediğim bir şey vardır. Eleştirmeden önce iki kez düşünmek gerek. Fotoğrafçılar Prof. ve bu işten ekmek kazanıyorlar. 15 TL fazla gelebilir kimse almak zorunda değil. Ama empati kuralım siz o gün yarışa kendinizi adıyorsunuz ve para kazanmaya çalışıyorsunuz. 633 kişiden acaba kaç kişi 15 TL verip almıştır. Bence tahminen belki 50 kişi bile yok. O yüzden ben yaptıklarında emek görüyorum ve saygı duyuyorum. He ben aldım almadım. Tanıyor muyum onları hayır. Sadece yapılan emeklere saygı diyorum. Evet belki 5 TL olsa herkes alır ama her güzel şeyin bir bedeli vardır.

• Beğen
Tepkiler: yunakre ve Wasabie
Ek bilgi kramplar için en iyi çözüm magnezyum tavsiye olunur. Diz sıvı kaybı için glucosamin

@Bugraacik

• Beğen
@soneryen magnorm tablet i kırıp rotanızın uzunluğuna göre yarım bardak veyahut tam bardak içiniz. doktor tavsiyesi.

• Beğen
@soneryen Sonrasında bolca su, muz ve vitamin tükettim ve ağrılarım çok kısa sürede geçti hocam.

• Beğen
@Wasabie
Tavsiye için teşekkürler karseşimsin

İstanbula gelde bizim kulübe transfer yapalım gönlü temiz insan @Wasabie

@Bugraacik
Bisiklet süren için magnezyumu eksik etmemek gerek bi kerelik bakma olaya

@trainspotting35
Bizim grup pre continental gibi döndü maşallah viraja dardan girip genişe çıktık :)

@soneryen Tabiki hocam, normal gündelik yaşamda da bayagi tuketirim. Ama işin icine yorgunluk girince böyle oldu. Bir de su istasyonunda musluk suyu doldurulmuş şişe verilince sinirlerim de gerildi :)

@Bugraacik
Ben onuda kana kana içemedim. Düşürdüm içim kurudu. Ağırlık olacak diye tek suluk mu alırsın gördüm günümü. Yolda su dilendim. Finish yerine serap gördüm. Finish bana su düşen şelalesi gibi göründü :)

@Kudret Kurtcebe
Îki dostum art arda gelmiş,helal ,
Master a kategori
13_uğur demir
14- yunus özdemir

:harika::harika:

Geri