Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

9 eylül alternatif organizasyon.(anadolu yakası gezi ''kavaklar''kanlıca''beykoz''.)

Scudo
@trinitrotoluen

@hdeveci

Ben değişiklik yapma hakkına sahip olmadığım için böyle söyledim, umarım yanlış anlamamışsınızdır...

Aslında bende ilk başta taksimdeki organizasyona katılmayı planlıyodum ancak uzun bi tur yaparak zamanımın çoğunu bisiklet üzerinde geçirmek istiyorum...

Trinitrotoluen uzun bir tur yapmak istiyorsan direk Beşiktaş'tan Üsküdara geçilecek olan tura katıl.Yani saat 9 da Beşiktaş'ta ol.Ramazan doğrulasın bu mesajı okuyunca.

harun abi sonunda olan oldu ve bisikletim bozuldu ..
arka tekerleği sötüm ve içersindeki bilyalar döküldü daha sonra topladım karanlıkta ama 3-4 tae bilyem eksik kaldı.. yarınkiş geziye katılamıyorum.. ama bu işin özü şudur '' bir şeyi çok istersen hiçbir zman o iş olmaz''..
hepinizden özür diliyorum katılamayacağım içn..dileyen arkadaşlar beşiktaşta bulşuşup bir ön gezi yapabilirler..
tekrar tekrar özür diliyorum .. sıhhatle pedallamalar..

@Cevat_Genc
cevat ahmetle birlikte bekledik seni yoktun taksimde :)

@precipice
ramco ne demek ben sana o kadarda ima etmeye calıstım bosver turu gel katıl taksım organızasyonuna ama nerdeee inat ettin ahada basına geldi ama anlamıssın b,rseyi cok fazla istememeyi :))) ska biyana uzuldum gecekten bisikletinin sorunun cıkardıgına,biz ahmetle taksımde bulustuk biraz gezdik takıldık sonra donduk guzeldı ama zaten amac orda katılıp kayıt olmak ve kanser icin yardımda bulunmaktı o gorevımızıde yaptık yarında tuzla ya gitmek icin saat 08:30 da ahmetle barbaros heykelının orda bulusup karsıya gececegız hemen hallet bisikletinide koftelerden mahrum kalma bari :)

evet bugun ahmet abimizle birlikteydik beşiktaşta aama ben yayaydım ve beşiktaşta ki outdorr mağazasına gittim ..orada karşılaştık biraz oturdukk.onun bilgilerinden yararlandım biraz.. yeni bir bisiklet alacağım için..

• Beğen
Tepkiler: acumur
@trinitrotoluen
aklindan oyle bisey gecirme mesut asla kotu algılamadım sadece ben kendı mecburiyetimi dile getirdim :) ve sizleride gormek isterim dedim taksimden gecerseniz diye ,yanlıs anlasılma yok

@precipice
ramco kardesim benim demek ahmet abinle bulustun iyi yapmıssınız fikir edindinmi ramazan bisiklet konusunda ?dikkat edin kendinize en kısa zamanda görüsmek dileklerimle.

:River-102 Niye kimse gelmedi :River-102

Allahtan cevat geldide onla gezdik bizde...

09,30'a kadar beşiktaşta bekledik kimse gelmiyince sarıyere doğru gittik, Sarıyerden vapura bindik ve Anadolu kavağına geçtik ordanda boydan boya Kadıköye sora yine vapurla Karaköye ve en sonunda Yenikapıda ayrıldık...

Benim km saatim 97,86 km'yi gösteriyodu eve geldiğimde :)

@hdeveci

abi ramazan abi bana pm atmış ve beşiktaşa gelmemi sölemişdi ben dün akşam bu konulara hiç girmedim taxim banada güzel bi macera yaşatmayagı kanısındaydım çagatay arkadaşımda hastalanmış :( oda bugun evde yatıcakmış :( geçmiş olsun ben bugun saat 9 da beşiktaş üsküdar vapur iskelesinin önüne gittim belki birileri gelir dedim bekle bekle agac oldum :mad: en sonunda mesut kardeşim geldi :) ondan sonra kimsenin gelicegi yokdu zaten bizde ilkbaş emirgana gittik ormanda dolaştık sonra sarıyere gittik ordan vapurla anadolu kavagına gittik ordan kadıköy e kadar pedal bastık balık ekmek yedik :D sonra yine vapurla karaköy e geçdik yeni kapıya kadar eşlik ettim arkadaşıma ve aksaray fatih yapıp evime geldim bu arada çok yoruldum anadolu kavagına ilk gidişim ben orda öyle devasa bi yokuşun oldugunu bilmiyodum yaa :eek: yokuşun yarısında nakavt oldum.. yanımızda fotog. mak. olmaması büyük eksiklik :( tel le fotolar cekdim fakat güzel cıkmadı.. neyse c.tesi günüm böle gecti.. yarın suadiye ye geliyorum hepinize ii günler...

ya a.kavağında yukarı o yokuşu nasıl çıktınız.
vallahi helal olsun...

@trinitrotoluen

hehe :D :D sanırım aynı anda yazmışız ben biraz uzun tutdum yazıyı :) sen entere benden önce bastın sanırım:D

@Cevat_Genc
neyse yinede sevindim sizin adınıza güzel bir gun gecirmissiniz olsun arada sırada nakavt olmakta var :D bende cok bilirim o nakavt ları:D yarın sabah 08:30 barbaros heykelde bulusup karısya gecegız erken gıdıp kahvaltı falan yaparız hep beraber diyoruz kac kisi bulusursak tabi bu arada ramazan bısıkletı halledıp gelecek gibime geliyor ? sabah gorusuruz diyorum yakısıklı kardesim.

@kuark

walla nası cıkdık bizde bilmiyoruz :eek: ayaklar mahkum bisiklet gardiyan cıkıcaz bi şekilde ama o yokuş bitiminde bi iniş vardı kii 58 i gördüm en son :D

cevat kardeşim tekrar tekrar özür dilerim.. bisikletimin arızalandığını söyledim hatta bugun ahmet abiye bile anlattım çok talihsiz bişey oldu..
ama kendimi affettirmek için ne gerekiyorsa yaparım..
şu bisikletimize bi kavusalım...gerisi kolay..

Geri