Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

900 tl civarı mtb

@Reaffy rcx 230u da ben öneririm. 800 lira peşin alınabiliyor. 9 taksitli fiyatı da 870. Bu özelliklere sahip alabileceğin en ucuzu daha ucuzu yok bu sevmentte. Şiddetle önerilir

• Beğen
Tepkiler: Reaffy
Scudo
@batuhantasli Merhabalar. Benim bütçem de 900 lira civârıydı, arka aktarıcı, vites kolu, lastikleri ve fiyatı sebebiyle şunda karar kılmıştım; fakat 16" kadro boyu olmayınca alamamıştım. Bununla birlikte 18" kadro boyunun da olabileceği söylendi; herhangi bir bisikletçide 18" kadroyu deneyip uygun olduğunu görürsem hâlâ aklımda:
(link)

Bu arada V fren sistemli. Ben kendi adıma hidroliğin gerekli olmadığını düşündüm, bundan dolayı V fren bakarak hem bütçemi rahatlattım hem de olası hidrolik sorununda "epeyce masraflı olabiliyor" diyen arkadaşlarımın deneyimini dikkate aldım.

Yol Bisikleti yabancı marka alacağım dağ için yerli markalara bakın.Salcano ve Kron iyidir.Kendim de Kron kullandım xc500 hd modelini.Memnundum gayet.Ikinci el 800 almıştım.Bakin bulabilirsiniz

Salcano ng350 v fren mi bianchi rcx230 hd fren mi desem fiyat bakımından değil de özellik Bakımdan hangisi iyi sizce?

ufak bir ayrıntı belki işine yarar : carraroların çoğu modelinde çift kat aliminyum jant kullanılmış.fiyat olarak 900 lira civarındalar.emin değilim belki salcanolarda çift kattır.tercih yaparken düşünmekte fayda var.

Kardeşim sedona 710 kullanıyor gayet memnun 900 liraya almıştık

@Reaffy n350 nin maşası daha iyi ama rcx230 un krank takımı ve frenleri daha iyi ayrıca arka göbek rulmanlı. Ng350 de göbek rulmanlı mı bilyalı mı bilmiyorum. Kendi tercihim görüldüğü üzere rcx230 dan yana oldu :)

(link)

bi bak almak istersen ben yola geçiceğim için satıyorum .

@Reaffy Carraro Force 540 aldım 2 gün önce Fiyat Performans açısından muazzam.
Tavsiye ederim.

Arkadaşlar uzun bir araştırma sonucu salcano ng 350 v fren Aldım. fiyat ve Parça açısından ve kullanım rahatlığı açısından gayet iyi. 3x9 vites ve ön amortisör kilitleme özelliği oldukça kullanışlı. HD fren düşünmedim gerek yok bence . Ayrıca fiyat açısından en az 200 tl farkediyor ve sıkıntı yarattığı zamanda bakımı için v frenden oldukça daha fazla maliyet gerektiriyormuş. Fikirleriniz için tüm Arkadaşlara teşekkürler.

Carraro force 540 à bi bak derim :)

Arkadaşlar bir şey soracağım;

1 yıl önce Carraro 224 şehir bisikleti aldım 46 kadro. Boyum 1.71 bisiklet bana çok büyük geldi. Sele yi bile biraz kesip sıfırda kullandım. Nihayet 700 TL ye sattım. Şu an bir dağ bisikleti bakıyorum. Merak ettiğim dağ bisikletleri boyut ve tekerlek olarak şehir bisikletlerinden daha mı küçüktür ? Bana uygun dağ bisiklet kadrosu nedir acaba ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Geri