Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

900 TL'ye Bisiklet Önerisi

Ali.A

Üye
Tepki
4
İlk tercihim Sedona 700 MD idi. Fakat daha sonra arkadaş bu bisikletin fiyatını haketmediğini söyledi ve ben de hidrolik frenli arıyorum zaten. Daha sonra Carraro Force 530 seçtim fakat oda çok ağırmış öyle diyorlar, ve ön vites değiştiricisi kötüymüş. Kilitlenebilir maşa olmasına dikkat etmemi istediler. Şehirde ve arazide kullanırım fakat şehirde de merdivenleri atlar, çıkarım.

Scudo
@Mustafa Çiftci

Çok güzel, fakat Salcano'ya pek ılımlı bakamıyorum :) Arkadaş ''Astro'yu seviyordum, fakat artık kötü geliyor.'' gibi bir şey demişti.

@Ali.A

Neden kötü geliyormuş acep? benim astro kullanan arkadaş da bayağı memnun bisikletinden. inşaallah yapacağınız seçim içinize siner, mutlu mesut binersiniz bisikletinize, şimdiden iyi pedallar dilerim.

@Mustafa Çiftci

Bu bisikletler biraz daha hoşuma gitti Rockrider markasını pek bilmesem de hoşuma gitti yalnız Hidrolik fren değil :) Yinede teşekkürler, biraz zor beğeneceğim gibi.

@mustafa burak

Arkadaşa nedenini soramadım. Teşekkürler, bisiklet piyasasına göre vereceğim para hiç bir şey ama bana göre fazla Öğrenci olmakta zor.

@mustafa burak

ılımlı bakmadığı şey marka heralde. Misal bende de bianchi'ye karşı öyle bi şey var.

Btwin iyidir iyi. Ben 300 liralık rockrider 5.0'ını kullanıyodum. Bayağı memnundum. Çaldılar tabi sonra.

bi de bunu buldum http://www.bisikletcim.com/sedona-borla-26-jant-bisiklet-2013

@Mustafa Çiftci

abi 5,3 elerınde kalmamıs bidaha da gelmeyecekmiş bende rockrider 500 var frenlerı cok guzel ayrıca suspansıonda iyi

@Melih N. Maviler

5.3 ü çok beğendim fakat Hidrolik Fren değil. Olsa artık tam içime sinen bir model olacaktı.

@Y. Serdar Güler

Dağ bisikleti arıyorum.

V fren hidrolik freni aratmaz aslında. Bence çok fazla takılma frene.

@Ali.A

Astronun her modeli diğer bisikletlerden daha iyidir o paraya o donanım hiç bir markada yoktur.

Aklında bulunsun ne tür bisiklet bakarsan bak MD(Mekanik Disk) olmasın.

@Ali.A
Insomnia verelim sana ;)

rockrider x5 donanım kullanmış o fiyatlı bir bisiklet için gerçekten çok iyi.

Arkadaşlar, daha öneriniz var mı? Bir de ekipmanları nereden getirtebilirim ? Yurt dışı daha ucuz olur diyorlar.

@Mustafa Çiftci
Hidrolik almayı istiyorum. Yıllardır v kullandım artık bir kerede hidrolik kullanayım.

İkinci ele bakman da fayda var. Sıfır istiyorsan Astro. Ama astro göbekleri dahi eski bisikletler gibi 14-15 anahtarla sökülüyor. Yani parana yazık. Al 5,3ü bi ara 150-200 tl verip hidrolikle güncellersin.

Salcano umit carraro bianchi scott lapierre ghost focus. Bu markalardan hangisi en iyisi ? Bu markaları %20 indirimle alabilirim.

Geri