Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

A Star is Born

Scudo
@Tuğrul
Imageshack.us 'e upload ederek yaptım ama nerede hata yaptığımı anlayamadım,yardımın için teşekkürler.

Harika bir bisikletin var, kazasız belasız sürüşler dilerim.Gezi fotoğraflarını bekliyoruz artık :)

güle güle kullan

@r_scribble

Gezmek ve fotoğraflamak en büyük hayalim bu sanırım herkesin ortak hayali;iki teker üzerinde özgürce pedallamak rüzgarı hissetmek(arkadan esen mümkünse:) )

KRON ve TREK arasında kararsız kalmıştım. TREK seçtim sonunda ama KRON ları gördükçe de içim gidiyor :(

@TREKTAYLAN
Benimde aklım Trek'te kaldı.Belki bir gün değişerek kullanır merakımızı karşılıklı olarak gideririz.İyi günlerde kullan resimlerini bekliyoruz.

bn bmx olmamam rahmen beyendım bısıkletını gule gule kullanman dılegıyle hayırlı olsun

@seko123
Çok teşekkürler paylaşımın için sanada kazasız action dolu günler dilerim...

@rahmankarataş
Saol Rahman kardeş ,senin imza resmine hayranım.İnşallah bir gün o mekanda pedal basabilirim;adresi verirsen tabii..

Yeni ilaveler ve yeni fotolar...

Reba SL Maşa

Truvativ Team XC Race Flatbar ( AL 7050 TV )

Truvativ Team Gidon Boğazı

Truvativ Team Double Clamp Alu Sele Borusu,SIGG Alu Matara,Scud Carbon Suluk Yuvası

Avid Juicy Seven Hidrolik Disk Fren Seti,Sram X9 Trigger Shifter Vites Kolları ve Sram X9 Arka Vites

Sevgili Sönmez'e sonsuz teşekkürler...

çok güzel olmuş vallahi frenler özellikle nası durduruyodur:)

güle güle kazasız belasız keyfini çıkarta çıkarta kullanın inşallah...
gerçekten emeğinize değmiş harika...

şu an ki ağırlığı hakkında bilginiz var mı?

Gördüğüm en güzel Kron diyebilirim.
Yıldız doğmuş yani....

@d.berkay

Sram viteslerle hızlanıp Avid Juicy Seven frenlerle yavaşlamak gerçekten harika bir duygu.:)Daha önce Shimano Deore vites ve fren kullanıyordum onlada iyi çalışıyordu ancak arada ciddi farklar var,kullandıkça hissediyorum.
Hassas bir ölçüm yapmadım,tam ağırlığını bilmiyorum ama 11.00Kg. civarında olması lazım.Henüz ağırlık hastalığına yakalanmadım inşallah ta bulaşmaz lakin bedeli çok ağır...

@Bibendum
Görüşlerin için çok teşekkür ederim.Bisikletin üzerinde yapılan küçük büyük her yenilik yeni bir heyecan ve mutluluk kaynağı oluyor bizler için.Tabiki değişim gerçekleşene kadar geçen sürede yapılan araştırmalar bütçelerin aşılması vs. de işin tuzu biberi.Önemli olan aslında kullanacağımız özelliklere harcama yapmamız.Bunu da pek başaramıyoruz galiba??Ne diyelim sağlık olsun.

kardess hayırlıı olsun darisi basimizaa ins hafta sonu bende bir tane alacagimm..

@TOPlama_bicycle
Forum kuralları gereği bunu açıklamak doğru olmaz.Parça fiyatları zaten aşağı yukarı bellidir.Ancak tavsiyem en temel parçalarla bisikleti yürütüp zamanla geliştirmek.Böylesi daha zevkli ve ekonomik bence...

Geri