Scudo Sports

Abilerim Ablalarım Yol Bisikletine Başlayacağım yardımınızı bekliyorum :D

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhaba Abilerim Ablalarım Artık Başlıktada belirttiğim gibi Yol Bisikletine Geçiş Yapcağım Artık Mtb'den İyice soğumuş Bulunmaktayım Sıkıldım Yol Bisikleti için Bayağı bi Para Biriktirdim (1500 tl) bisiklet olarak B'TWIN TRIBAN 5 (link) 27.5 jant ölçülü bisiklete geçiş yapmak istiyorum sizce geçmelimiyim? ve bisiklet önerilerinizi bekliyorum :D
Yaşım :13
Bacak Boyum :73
Boyum :1.57
Şimdiden Teşekkürler :)

Scudo
Bu bisikletin kadrosu yazdığına göre 5 yıl garantiliymiş. Ömür boyu garantili kadrolar varken buna bakmak pek doğru olmaz.
Ayrıca stokta da yokmuş.

Ankarada stokta varmış ve denediğim için güvenerek alabiliyorum :D

@Alperen Şahan

Yol bisikletine geçiş kararınızı sonuna kadar destekliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.

@Uğur SARIGÖL

Allah nasip ederse 5 yıl sonra bu kadro boyu Alperen kardeşimize küçük gelecek. O zaman dediğiniz gibi ömür boyu garantilisini alır.

@Alperen Şahan

O halde garanti konusuna bakmalısınız. 5 senelik garanti ya da ömür boyu garanti.

@mtkeskin

O da doğru ya. Yaşı hesaba katmamışım. :)

Bu arada karbon kadrolara ömür boyu değil 5 yıl garanti varmış. Ömür boyu garanti alüminyum vs kadrolar için demek ki...

@mtkeskin
mtkeskin Abi Desteğin ve Yardımların için Teşekkürler :rolleyes:

Kardeşim bence de sen 5 yıl garantiliyi al, sonra değiştirirsin gerekirse. Boy uzayınca sonra sorun olmasın.

bu bisiklet fiyatına göre fazla iyi beğendiysen git al hayırlı olsun :)

bu arada 20 yaşındayım o kadar para biriktiremedim daha helal olsun :D

Helal kardesim böyle devam et :) İlerisi icin büyük sporcular yetisiyor sanırım :)

bisikleti alırken senin dikkat etmen gereken noktalardan biri de dişli oranları olmalı.yaşın çok genç.fotoğrafta gördüğüm kadarıyla bisikletin aynakolu 3 lü.bu senin için çok büyük avantaj.bu yaşta çok sert çevirerek kendini harcamaman gerekir.yüksek kadansa alıştırmalısın kendini.ek olarak bisikleti görmüştüm dechatlonda.fena bir şeye benzemiyor ve çok güzel fiyatı var.alınabilecek bir bisiklet.ağırlık da fena sayılmaz kendi ayarındaki diğer bisikletlere göre.uzun bir süre götürür seni zaten.kron active sedona 601 gibi kendi sınıfındaki bisikletler genelde alu kadrolu biraz daha ağır ve en önemlisi oranları çok sert.bu yüzden bu bisikleti alabilirsin.başta da dediğim gibi doğru kadro boyu ve sana uygun vites oranları en başta bakman gereken şeyler olmalı.3 lü aynakol ve ideal bir ruble ile doğru kadro boyu senin için seçim önceliğin olmalı...

ALLAH yardımcın olsun kardeşim

@Volkan ÇİNKILIÇ Teşekkürler Volkan Abi :rolleyes: Annem bu konuda ikna oldu ama Babam Bu konuyu okuyunca %75 ikna oldu biraz daha diretsem olcak heralde bu arada ankaraya yeni teslimat triban 5 geliyomuş :D

Dostum merhaba eğer bir yol bisikleti sevdan varsa kesinlikle almalısın yoksa vaz geçemezsin seni yol bisikleti alman konusunda destekliyorum :)

Geri