Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Accell Bisiklet Lapierre karbon kadromun kaliper bacağı çatladı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Gökhan Akkaya
Karbonun tamir olması güzel olmuş ama sanki crankbrothers da önceden yoktu ?

Scudo
@mariokaldato
Hafif kasislerden gecerken o sesi duyduğumda asfalta yumruk atasim geliyor :) Özellikle belirtmistim, fiyata dahildi. Hafif sağ bacak deforme olmuşken hallolsun o da demiştim.

@Hüseyin Odabaş
Vardı aynen, sonradan olmadı yani. O problemi de halledip yollayacaktı normalde.

@Noeserd
O logo hep vardı, geçmiş resimlerde görünüyor. Gidon ve boğaz o markadan zaten.
Onun dışında tamir gören yerler gayet güzel olmuş zaten :) Dayanıklılık için bir şey söyleyemiyorum tabi, binip bakmak gerek. Projeden vakit bulunca toplayacağım bisikleti de.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Gökhan Akkaya bu kadro senin ruhi , zihni vb.. konularda gelişimine sebep olacak gibi. Küçük sorunların gözüne ve kulağına takılıp keyfini kaçırmasına musade etme. Dünyada kusursuzluk yok. Sağlıcakla pedalla.

Zaten kaliper kirilmasa kafama takmadan kullaniyordum :) Ama tamir icin ta Kayseriye yolladik, 2 hafta bekledik. Sorun cozulmeden gelince kafaya takiyorsun ister istemez.

Yok mıknatıs cekmiyor, ama arka ust bacaklara kadar dolasabiliyor icerideki yabanci cisim. Kadronun arka cubuklarin bir baglantisi var mi alin borusu ile bilmiyorum.

Normalde Kayseri'de sag bacak icerisine ismini bilmedigim bir madde basilip vakum ile cekilecek, parca da sabitlenmis olacakti. Boyle konusmustuk. Ama unutulmus ses problemi. İnanilmaz sinirimi bozuyor :) Sivi gres sikacakmisim kadroya, insallah bir ise yarar. Yoksa bu adamla da problem yasamak istemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
hayırlı olsun. güzel iş çıkarılmış. ama yinede yarım bırakılan bir iş var. benim işim düşse son yaptıracağım adam olur ancak. unutulan birşey olmamalıydı... çok ayıp edilmiş size....

Accell'in yaptığının yanında ayıp sayılmaz ancak ödediğim para tamken yapılan iş yarım olunca olmuyor haliyle. Parayı, iş yapılmadan haftalar önce yatırdım peşin peşin. Ürünü teslim aldıktan sonra EFT yapmayı teklif ettim ancak kabul etmedi, parayı peşinen ödedim mecburen. Kadro bu şekilde yarım yapılmış işle gelse tam ücret ödemezdim zaten asla. Dönüşte fazladan tutan kadro ücretini - kutu ve havalı poşet masrafını da fazlasıyla gönderdim.

Ama sıvı gresin fiyatı 10TL, sen alırsın zaten her bisikletçiye lazım gibi kelimeler kullanıldı :) Yani hem eksik iş yapıp hem de çözüm olarak kadronun içini komple yapış yapış edip güzelim 1,37KG kadronun ağırlığını da yükseltmenin mantıklı hiçbir tarafını göremiyorum. Sordum ağırlığı etkilemez dedi ancak 3 yaşında çocuk bile inanmaz buna. Bir dünya sıvı gres sıkmak zorunda kalacağım o hareket eden şey sabit dursun diye. Nasıl ki sprey kutuda ağırlığı var, kadronun içerisinde de ağırlığı olacaktır elbette. Bu iş unutulmuş açık açık söylendi ancak telafisi olmayan bir iş. Sağ bacak kapatılmadan önce hareket eden şey güzelce sağ bacağa çekilip oraya sabitlenmesi gerekiyordu. Başta konuşulan iş böyleydi, ama sonradan karşılaştığım iş bambaşka oldu.
Hadi onu geçtim kadro şıngır şıngır oynarken o kadroyu; Bana bilgi vermeden, eksik iş yapılmış halde göndermenin ne mantığı var onu da anlamıyorum.
Bu saatten sonra kimseyle papaz olmanın bana bir faydası da yok zaten. Çünkü telafisi yok artık bu hatanın. Kim milyarlık kadrosunun içini yapış yapış sıvı gres ile doldurmak ister? Karbon demenin mantığı kalmaz ben bunu yaparsam :)
İnsanlık halidir, unutulmuştur deyip sineye çekeceğim. Karşılığında hiçbir geri ödeme veya bir takım ücretleri karşılama teklifinin yapılmamasını da anormal karşılamıyorum :) Firma ile çalışmadım çünkü.

"Ucuz etin yahnisi yavan olur" kelimesini en az 150 kişiye öğütlemişimdir ancak kendim anlayamamışım belli ki :) 750-800TL paraya kimse kimseye karbon kadro satmaz, 800TL'ye karbon kadro olmaz bunu başta akıl etmem gerekiyordu.
Satan kişi olan Sora tekstil sahibi Gireyhan "Bak bu sonradan boyanmış "bunu eş dost hatırı ile böyle güzel renklere boyattık" diye bilgi vermedi. Yarın bir gün bu kadro çatlarsa problem yaşarsın demedi.
Ben de faturadaki ismi internette aratınca neden aynı model kadrolar çıkmıyor diye düşünüp duruyorudum :) Belliydi bir nane olduğu. Bir nane olmasa neden ucuza satsın?
Sorduk bir eş - dost ahbap - arkadaşlık durumu var mı firma ile aranızda diye. Ona göre hukuki süreç başlatalım gibisinden - yok denildi. Şikayet yazısı yazdık, e-devletten şikayet ettik "Bu sefer de - Neden çingene gibi yazıp duruyorsun" denildi :) Ona da sesimizi çıkarmadık, alttan aldık.

Hatasının karşılığı olarak kadronun iadesini teklif etti sağ olsun ancak iyi niyetim yüzünden kabul etmedim. Üstüne 360TL daha masraf ettim. Kadro zaten oldu sana 1150TL. Keşke iyi niyet hastalığım olmasaydı da üzerine 800 daha ekleyip adam akıllı bir karbon kadro alsaydım. Ama balık burcuyuz, yapacak bir şey yok :)
Tamire gönderdik, eksik iş yapıldı. Parasını sen verip sıvı gres al, sık geçer dendi :) Artık bu adamla da papaz olmanın anlamı yok. 2 kuruş paranın peşine düşmenin de anlamı.
Zaten tamir edilen bu kaliper de 2 gün sonra tekrar çatlar - olan yine Gökhan'a olur :)

Bu yüzden "UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR". HER, UYGUN FİYATA BULDUĞUNUZ PARÇAYA ATLAMAYIN SAZAN GİBİ DİYORUM ARKADAŞLAR. BU KONUDA DA KAPATILSIN BURADA.
BEN SAZAN GİBİ ATLADIM, BAŞIMA BUNLAR GELDİ :D DİĞER ARKADAŞLARA DERS OLSUN.

HAYAT CEVAP VERDİ RESMEN " - AL SANA KARBON :D "

225785-26330.jpg

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri