Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Accell Bisiklet Olayı Çözüme Kavuştu :)

Gökhan Akkaya

BilgisayarKurdu
Tepki
1.676
İsim
Gökhan
Bisiklet
Nishiki
Abilerim, arkadaşlarım, hanımlar ve beyler öncelikle bu süreçte desteğini eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Derdimi paylaşabilmek, sesimi duyurabilmek için kullanmış olduğum Bisikletforum mecrasının yetkili ve görevlilerine de teşekkürü borç bilirim.

Hiçbir yalan sonsuza denk gizli kalmaz demişler. Bizim sahte Lapierre kadronun aslen Bianchi marka kronik problemli bir model olduğu ortaya çıkınca ilk sahibi ile aramız bozulup kendisinden para iademi teslim almıştım. Başta Accell Bisiklet'i suçlu sanarken sonradan olayların farkı olduğunu anlamıştım. İsim vermiyorum tabi, bu konunu amacı süreci ve nasıl sonlandığını aktarmak.

P2BNdVr.jpg

Aylar sonra da olsa Accell Bisiklet Dijital Marketing Yetkilisi Tolga Aktaş Beyefendi benimle iletişime geçti ve süregelen zaman içerisinde yaşadıklarımı anlatmamı istedi, yardımcı olmak için iletişime geçtiklerini aktardı.
Aslında bu süreç de hiç kısa sürmedi :) Birkaç ay da bu süreç sürdü, kendilerinden ilk başlarda tamamen ücretsiz bir kadro göndermelerini beklerken sürecin uzamasından ötürü kadronun %50 masrafını kendimin yüklenebileceğini aktarmıştım. Firmanın da pek fazla suçu yoktu açıkçası. Tek suçları eş - dost hatırı için kadro boyamış olmaları. Nereden bilsinler sonradan, boyama işlemi gizlenerek satılacağı?

20170711_163349_HDR.jpg

Carraro marka bir kadro göndermişlerdi sağ olsunlar, ancak yanlış boy geldiği için geri gitmişti. Bu süreçte kargo masraflarını da tamamen kendileri ödediler.
Daha sonradan biraz daha beklemem neticesinde Carraro Ourea model kadroyu aşağıdaki şekilde bana teslim ettiler, ithal bir kadro sanırım, İsveç görünüyor markanın memleketi. Kime ürettirdiklerini bilmiyorum tabi :)

Aşağıdaki kadroyu 800TL karşılığında tekrardan satın almış oldum. Satıcıdan aldığım para iadesine 50TL ekleyip aşağıdaki kadroyu sıfır olarak satın almış oldum. Ediz Ahmet'e ödenen karbon tamiri parası ise tamamen çöp oldu. Çünkü binmeden aynı çatlak nüksetti, hakkımı zaten helal etmedim kendisine. Hiçbir işi düzgün yapmadan yolladığı için mağdur oldum ancak yapabileceğim bir şey yoktu elimde.

178865 dosyayı görüntüle

Uzun lafın kısası; "Sabreden derviş muradına ermiş" demiş atalarımız. Ben de sabrettim ve hakkı aradım. Dostlarımla aram bozuldu ancak mevzu 2-3 bin liralık bir kadro değil, doğruluk - dürüstlüktü.
Bunda da varmış bir hayır dedim kısacası. Başta kötü görünen olayların neticesi bir hayli güzel olabiliyor :)

178866 dosyayı görüntüle

Unutmadan, DT Swiss jantlar ve DT Swiss maşa için masrafa girmem gerekti. Uyumsuz orta göbekler, arka sokma milleri, furç takımları komple değişti. Frenleri sökmek gerekti montajı tamamlayabilmek için ama harcadığımız zamana ve emeğe değdi :)

Scudo
@Gökhan Akkaya hadi gözünaydın. Görünen , senin sorunun, senin çözümün gibi ama aslında alıcı-satıcı herkese bir örnek oldu. Inş. herkes bu olaydan kendine göre ders çıkarır. Sağlıcakla pedalla.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Hocam şu işin sonuçlanması güzel oldu, olumlu sonuçlanması ayrı güzel oldu. Hayırlı olsun, bu kadro da yakıyor yani :harika:

Gözün aydın abi sevindim senin adına süreç baya uzun sürdü ama değmiştir umarım :) :harika:

Arkadaşlar sağ olun var olun hepiniz, forum üyelerinin %95'lik kısmı halimden anlayıp beni desteklemişlerdi zaten. Özellikle @mariokaldato abimiz ve @Çağdaş78 çok hissettirdi desteğini, yorumlarıyla arkamda durdular.

Bu ülkede herkes hakkını ararsa, bir gün herkes doğru olmaya - dürüst olmaya mecbur kalır. Ama bu ülkenin insanları bir haksızlık yaşadıklarında "Başımın gözümün sadakası olsun" dediği için, hakkını arayanların mücadelesi de bir o kadar uzun sürüyor. Tanıklık ettiğiniz üzre neredeyse 1 sene sürdü mücadelem :) Neyse ki Accell Bisiklet gönlümü kazanmayı becerdi :)

@Gökhan Akkaya
Hadi hayirli olsun
Bunu guzel bir aşik kaldato manisiyle kutlayalim :D

varmola?

Aşık kaldato elinde pompaylan dolanır
Aklı karbon pisuklet hayaliyle bulanır
"Bu kaç para " demeye de utanır
Başlangıç seviyeden kralı varmola?..

Kaldato 'da bir ben var kimse tanımaz
Yanları agrısa kimse çiğnemez
14.5 kilo mtb mi kimse taşımaz
Benden daha kazması varmola?..

Biri dese ki "gel sana beleş karbon verem"
Kaldato için hafiflik bir elem
Aslen hayale benim karnım tok
Lakin "insanlık ölmedi" diyen varmola?..

Kaldato'nun baldırlar olmuş bir kaya
Sprintte korkarım ziplayacam aya
Ne bu ay karbon var nede ultegra
Torneyden kralı varmola?..

Sabah akşam Kaldato simit yer
Yer amma, Latte diye iç çeker
Belli, rampa değil de gam çeker
Hem başlangîç seviyeli,
hem gamsız yiğit varmola?..

Kaldato'nun toto alev aldı yanıyor
Yüreğinde aşk yaresi kanıyor
Kıllı bacağın bir gün spd ye basar sanıyor
Ayağa pazar malı nayktan başka
Değen varmola?..

Kaldato'yum, havaya şiir yazarım
Bir kestane bulsam hemen közlerim
Gordiyon düğümü olsa çözerim
Çözemediğim şu: varoluşçuluk mu?
Hadi ordan derim
Nihilizmden gayrı varmola?..

Kaldato'nun bacakta bir kuvvet bir güç
Kamyon arkası zapteylemek pek de güç
Derin süreçte tek gerçek aslında üç:
Bir karbon kadro, bir tampon,vede
Powermetrem Varmola?..

Kaldato'nun yüzü gòzü buruşuk
Kederden alın derisi kırışık
Avucu içinde eldiveni kımışık
18 ortalama tutmayan varmola?..

Aşık Kaldato pompa elinde düşünür
Mantar olmuş biryerleri kaşınır
Tur bulup da katılmaya üşenir
Hazır gidilmişi varmola?..

Kaldato yorgun, oturmuş da dinlenir
İkide bir zart zurt eder yellenir
Hijyenik kısmı ıslak taytta demlenir
Dibin tutsa farkedecek varmola?..

Kaldato atağa çıkmış rekora koşuyor
Mantıken bir yandan da soruyor:
Yahu böyle bir şey nasıl oluyor?
Rüyasında görmeyen varmola?.
.

Çok geçmiş olsun, bisikletinizi hatırlıyorum fotoğraf paylaşım konusunda görmüştüm hoş bir bisikletti, ama şimdiki daha tatlıymış :) güle güle kullanın.
x1900 dt swiss jantları nereden aldınız acaba? Hem arazi hem ince lastik eşliğinde uzun tura gidecek bir jant mıdır kendileri. Hem akıcı hem dayanıklı bir şey arıyoruz da

• Beğen
Hayırlı olsun bundan sonrası ağız tadıyla keyifli sürüşler

• Beğen
@hamlet2006
Abi siz benim yorumumu beğendiniz, ben de Atasoy Abi'nin aşağıdaki sözünü çok beğendim :)
@Atasoy
Gerçekten öyleymiş abi, umarım müşterinin 1 seneye yakın peşinden koşmadığı durumlarda da haklı hakkına kavuşur bundan sonra. Yine de Accell Bisiklete kızmıyorum, öyle veya böyle yardımcı oldular.

@srtkmc
Akıcılık olarak sorarsanız gerçekten akıcılığı hissettiriyor, eski Easton EA90 göbeğimde yokuş aşağı bu tarz bir hızlanma yoktu. En ufak eğimde hızlanmak istiyor alet.
Hafifliği sorarsanız 29 ebat için ortalamanın altında bir ağırlığı var, işinizi görür her türlü. Aslı Bisiklet üzerinden alındı. Maşa ise Erdoğanlar.
Dayanıklılığı sorarsanız hiçbir yorum yapamam çünkü henüz araziye giremedim. DT Swiss kötü jant yapmaz diye biliyorum. Sıkıntı olursa da direkt Aslı Bisiklet'e giderim.
Zaten benim aletin maşa da jantlar da hafif arazi - patika arazi için uygun, 22,5 ene sahip alçak profil jant.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın ama aklıma takılan bir nokta var Carraro Ourea kadro gönderdiler aşağıdaki resimdeki gibi demişsiniz ama kadronun üstünde Carraro yazmıyor
Carraro Ourea diye nette arayınca carraro baskılı modeller önüme çıkıyoro_O ama renk tutuyormuş sanırım sadece çıkartmayı değiştirdiniz

Bunlar da disaridan irhal edip marka basiyor zaten cogu modelde oldugu gibi. Aluminyum kadrolari Accell Bisiklet kendk fabrikasinda uretiyor ama genelde.

Şekil olarak ve kabloların kadrodan geçmesi özelliği ile eski kadroya göre bana çok daha güzel geldi :) Hayırlı olsun kazasız belasız binin :)

• Beğen
Konunun içeriğini tam olarak bilmemekle birlikte,uzun bir süreç olduğunu ve çeşitli mağduriyetlerin olduğunu hatırlıyorum. Geçmiş olsun arkadaşım senin adına sevindim, keyifli pedallamalar

• Beğen
Kardeşim senin adına çok sevindim. Güle güle sağlıklı ve huzurla pedallaman dilegiyle:)
Durumun böyle sonuçlanması gerçekten çok iyi. :harika:
Accell bisikleti de kutlarım.Uzun bir süreçte de olsa çözmeleri kalitelerini gösterdiler.

Bu arada kaç kg bu canavar o_O:)

Eski kadro daha güzelmiş yenisi Leş gibi olmuş Manisa Carrarosu bu işi yine becerememiş

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Geri