Accell Bisiklet Olayı Çözüme Kavuştu :)
Bu adamların her işi böyle demek. Kayıt dışı ayıbı yine kayıt dışı bir malla kapatmışlar
Bu işin en başında bir fatura ve karşılığında ayıplı ürün vardı. Şimdi konu kapanmış taraflar adına, ama o ilk faturanın gizemi devam ediyor... Benim gözümde firmanın ayıbı aynen devam ediyor.
Size geçmiş olsun tabi, güle güle binin bisikletinize
@Gökhan Akkaya
@Anıl Erdoğan
Eskiden 10.5 tutuyordu, şuan 11,5 tutuyor. Ancak dişli - zincir daha ağır bir model il değişti. Ek olarak 26'dan 29'a geçildi. Kadro da 250-300 gram kadar ağırlaştı tek başına. İç lastiklerin de teki 150gram idi eskiden, şuan teki 300gram tutuyor
@Yoldakiyabani
Eski kadronun hafifliği ve boya parlaklığı çok iyiydi. Ancak boyası çabuk hasar görüyordu, ek olarak dayanıksız bir kadroydu
@BerkEvren
Abi yapılan ayıp hem satıcı hem de Accell Bisiklet adına benim için de devam ediyor. Bu kadroyu bedavaya vermediler zaten. Bu kadro için 800TL para ödedim ve 8 aydan fazla bekledim. Accell çıkarıp cebinden vermedi bana bu kadroyu.
hayırlı olsun,yeni kadro benim çok hoşuma gitti...hem siz de memnunsunuz en önemlisi bu,güle güle kullanın
Ben tasarım olarak çok beğendim, mat bir boyası var. Dayanıklılık olarak da özellikle kaliper bağlantı noktaları eskisine kıyasla kat ve kat dayanıklı - her halinden belli.
5 basamaklı merdivenlerden falan atladım 1-2 defa, kadro ikiye falan bölünmedi henüz
Sağlam bir kadroya benziyor.
Tek temennim; 800TL harcamış olsam da eli yüzü düzgün bir kadroya kavuşmuş olmam. Süreç bu kadar uzun sürmese Accell Bisiklete çok daha minnetar kalırdım. Şuan kızgın değilim yalnızca, içimdeki ateş söndü o kadar
Yine de teşekkür ederim Tolga Bey'e.
Gökhan, şu profil fotoğrafını değiştirsen aslında bu kötü şansın da önüne geçeceksin sanırım
Bu arada, kadro bedeni ve senin boyunu öğrenebilir miyim?
Hiç bu açıdan bakmamıştım başıma gelen olaylara
Boyum 180 ve kadro 47cm ölçtüğüm kadarıyla. Seleyi aynakol ile uyumlu yüksekliğe getirdiğimde ayağım yere ne zor ne de kolay değiyor. Bir problem yok gibi, oturuş pozisyonu da oldukça rahat oldu.
"Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar" sözü tek başına bir anlam ifade etmiyor. "Her doğrunun her yerde söylenmeyeceğini" de bilmek gerekiyor.
Kadronun tasarımı çok iyi veya çok kötü olabilir ama 9 ayın ardından bisikletine kavuşmuş adama da "Kadro leş gibi" denmez.
Bu yüzden doğru söyleyeni 9 köyden kovmazlar, doğruyu yanlış yerde söyleyeni 9 köyden kovarlar
Geçen Delta Bisiklet indirimlerine laf ettiğim için 30 gün ceza aldım. Yine de kusuru "Her doğruyu her yerde söylediğim için" kendimde buldum
Bir ders çıkardım kendi adıma. Gidip de sponporlara muhalefet olmayacağım bundan sonra. Doğru söylemenin nesi yanlış olabilir ki yoksa
@Yoldakiyabani
Ehven i Şer cozum degil. Uzerine onca masraf, neredeyse bir yillik zaman kaybi, moral bozuklugu (senden daha fazla kizanlar oldu) vs. Bu cozum mu oldu simdi. Gercekten hakli hissediyorsan kendini...yukarida mali boyutu belli olan ve bedeli fiyatla da olculemeyecek bunca kayiptan sonra bu sonuc nasil tatmin etti seni anlayamadim. Ehven i Şer yapiyorsun.
Oyle bir jest olurdu ki seni magdur edenler zaman kaybettirmeden iyi bir kadroyu ucretsiz tahsis eder ve buraya da kendi kabahat veya aczlerini affettirecek iki kelime yazarlardi. Iste o zaman buyuk firma vs denebilirdi. Insanlari da anlamak mumkun degil.
Benim bu isten ulastigim sonuc: Ortada enformasyon eksikligi var. Yontem hatasi var ...var oglu var.
Ancak sen tatmin olduysan da mesele kapanmistir tabi. Kazasiz surusler. Hayirli olsun.
Profil resminle ilgili yoruma katiliyorum
@Yusuf Z. Şipal
Elimde kendi adıma kesilmiş bir fatura olsa elbette bu kadar kolay bırakmazdım yakalarını. Bu tip durumlarda firmanın insafına kalmak dışında hiçbir şey gelmiyor elinizden.
800TL para vermek zorunda kalmamın sebebi de sürecin hiçbir şekilde ilerlemiyor olmasıydı. Bıraksam 2 sene sürerdi herhalde süreç. Mecbur para ilavesi yapma teklifinde bulundum.
Ghost Lector marka kadro istemiştim ancak 800TL'sini verdiğim halde o da kabul edilmedi. Sonradan kabul edilir gibi oldu ancak 800TL para verdiğimin de üzerine para istendi.
Tatmin olmalık bir durum değil kısacası. Elinde hukuki hakların olduğu zaman çok daha özgür oluyorsun. Bizim kaç defa süreç bitti bitecek raddeye geldi bir bilseniz
Elinizde kendi adınıza kesili fatura olmayınca paşa paşa sularına gitmek zorunda kalıyorsunuz.
Kadroyu aldıktan sonra da arkalarından iki yüzlülük yapmamak için elbette teşekkür konumu açtım. Olay bundan ibaret
Neyse gelmis.gecmis olsun
bir arkadasin dedigi gibi bu topikten cok sey ogrenildi
Su profil resmi diyorum...
Degil 1 Lbaipainecrhrhie, 10 tane Lbaipainecrhrhie çatlatsam da o profil fotografini degiatirmeyecegim
Lbaipainecrhrhie = Lapierre + Bianchi. Kadroyu baska turlu ifade edemiyorum.
179186 dosyayı görüntüle