Yoldakiseruven
༼ ºل͟º ༽🧌
- Tepki
- 1.213
- İsim
- Lemi Dolunay
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Katlanır
Bugün e mail hesabım olan outlook malimi açıp kontrol edeyim dedim Şok üstüne şok yaşadım Accell guruptan mail gelmiş Gürkan kurtulmuş adlı beyefendiden satiş destek şefi kişisel telefon numarasını isyerini ve dahili numarasını yollamış bi anlam veremedim shop.accellbisiklet.com.tr adlı siteden aktivasyon gelmiş site şifresi server panel şifresi hiç alakam olmayan siteden tekrar email gelmiş Muhlis Dilmaç adlı beyefendiden de tehditkar yazılı email yollanmış
(Sayın L.ozturk
Firma olarak kaydınızı bulamadık ve telefonla ulaşamadığımız gibi herhangi bir il ve ilçede ticari kayıtlarınıza rastlayamadık. Bilişim suçu işleyerek sahtekarlık ve dolandırıcılık yapmaktan savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Nerede ikamet ettiğinizin bilgileri mevcuttur. Size yarın sabaha kadar müsaade ediyoruz. Sabah bize; mail adresinizin ne şekilde bize ulaştırdığınız konusunda ilgili açıklayıcı mesajınız gelmediği taktirde kanuni olacaklardan sorumlu olmak istemiyoruz. Avukatlarımız gerekeni yapacaktır.
İyi günler dileriz.
Muhlis DİLMAÇ
Accell Bisiklet San. ve Tic. A.Ş
S.S.H. Müdürü
Tel: 0236 2130045
Faks: 0236 2130040)
E maili gelmiş ben hiç kimseden korkmuyorum beyefendiler telefon numaram 0 553 485 22 30 mail lemi@live.in oturduğum yer Lüleburgaz / kirklareli Anadolu Efes Fabrikasında çalışıyorum Ben bugüne kadar şerefsizlik sahtekârlık ve dolandırıcılık yapmadım Sözlerinize dikkat ediniz benim mail adresimi de nereden buldunuz konusunuda hiç bilmiyorum
(Sayın L.ozturk
Firma olarak kaydınızı bulamadık ve telefonla ulaşamadığımız gibi herhangi bir il ve ilçede ticari kayıtlarınıza rastlayamadık. Bilişim suçu işleyerek sahtekarlık ve dolandırıcılık yapmaktan savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Nerede ikamet ettiğinizin bilgileri mevcuttur. Size yarın sabaha kadar müsaade ediyoruz. Sabah bize; mail adresinizin ne şekilde bize ulaştırdığınız konusunda ilgili açıklayıcı mesajınız gelmediği taktirde kanuni olacaklardan sorumlu olmak istemiyoruz. Avukatlarımız gerekeni yapacaktır.
İyi günler dileriz.
Muhlis DİLMAÇ
Accell Bisiklet San. ve Tic. A.Ş
S.S.H. Müdürü
Tel: 0236 2130045
Faks: 0236 2130040)
E maili gelmiş ben hiç kimseden korkmuyorum beyefendiler telefon numaram 0 553 485 22 30 mail lemi@live.in oturduğum yer Lüleburgaz / kirklareli Anadolu Efes Fabrikasında çalışıyorum Ben bugüne kadar şerefsizlik sahtekârlık ve dolandırıcılık yapmadım Sözlerinize dikkat ediniz benim mail adresimi de nereden buldunuz konusunuda hiç bilmiyorum