Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Accell Bisiklet'in büyük kadro göndermesi

@borcott
Kaldı ki seninle Bostancı Maltepe arası kaç defa tur yaptık, o sahte Lapierre kadroyu sen de kullandın çok defa. Hüsnü Komiser ile sahil turu başlıklı konu açmıştın. O zamanlar ne kadar da mutlu mesut orjinal Lapierre zannedip biniyorduk :D
Vallahi o günleri özlüyorum, sahte bile olsa; sahte olduğundan haberdar olmadığımız için çok mutlu mesut kullanıyorduk.

Anlatmak istediklerimi en nazik dille anlatmışsın Emirhan. Decathlon bile daha çok ilgileniyor müşterilerle.

Scudo
@Gökhan Akkaya

Ben de yakın zamanda Cervelo Türkiye ile ilgili konu açacağım. 21 Şubattan beri kadro bekliyorum. Uzun uzun anlatacağım. Bu gün tam olarak 149. gün. Kadronun Ağustos sonuna doğru gelmesini bekliyorlarmış. 180-190 gün olacak totalde.

Günümüz teknolojisiyle bu sürede Mars'a gidilebiliyor. Şaka yapmıyorum

mars.png

Ama işin içine her cümlesi "hallederiz"le başlayan bir Türk girince işte...

@alcest
Valla öğrenci olmasak; paranın büyük kısmını programlama projelerimden kazanmıyor olsam kırar, elaleme rezil ederdim.
Ama üniversite öğrencisiyim, çok şükür güzel bir bisiklet toplamaya yetiyor param. Ama buradan kalkıp Manisa'ya gidip 800TL verdiğim kadroyu bir hiç uğruna param parça etmek gelmiyor içimden :)
İşimi elime almış olsam katlanacağım şeyler değil bunlar. 800TL, çöpe atabileceğim bir rakam değil. Çöpe atsam bile; arkasından en az 1500TL daha ödemem gerekecek ki yenisini alabileyim.

@Serkan Mıstınoğlu
Gecen aylarda yurt disindan bianchi aria almayi dusunuyordum.Bir arkadasimdan duydum ki accell in bianchi sozlesmesi fesh edilmis, e kim bana yardimci olacak garantilik bir durum oldugunda ? Accell'i aradim ve karbon kadrolu bir bianchi alacagimi ve garantilik bir durum olursa bana nasil yardimci olacaklarini sordum, aldigim cevap

''Bianchinin karbon kadrosu yok beyefendi''

@Serkan Mıstınoğlu
Anlatın hocam anlatın, biz müşteriler sustuğu için böyle oluyor zaten. Herkes hakkını sizin kadar, herkes hakkını benim kadar savunsa bu firmalar böyle yapamaz. Ben de ortalama 150 gündür bu mevzularla uğraşıyorum, hatta fazlası var.

@OnurÖzdağ
Geçenlerde dalgaya kapılıp kulak zarımın yırtılmasına sebep oldum. Maalesef sümküremiyorum şu sıralar, iyileşme sürecimi olumsuz etkiliyor :D
(link)

@Serkan Mıstınoğlu
O acidan bakarsak evet :) Konustugum arkadasa nasil bir direktif geldiyse karbon diye bir sey olmadigini falan soyleyecekti biraz zorlasam

''hanimefendi su an turkiyedeki yetkili siz gorunuyorsunuz, bianchi musterisine yardimci olmayacak misiniz maduriyet yasadigi zaman ? ''
''Bianchi karbon kadrolari hakkinda bilgimiz yok beyefendi''

Halbuki 2 ay once oltre xr4 satiyorlardi :)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu
Gelirler tabi. 14.03.2017' de 1060' a aldığım bisiklet olmuş 1500 kağıt. (link)
@Gökhan Akkaya gelecek kadronu sorunsuz kullanırsın umarım desem daha doğru olurmuş :rolleyes: geçmiş olsun bu arada.

@Gökhan Akkaya gecmıs olsun hocam böle bi ticaret anlayısı yok yanı dunyada.. adamlara bak yalnıs kadro yolluyor.. müşteri kaybetmelerı lazım duzgun ıs yapmaları ıcın bence..

fınlandıya da 1 ay ıcınde degıstırme hakkı var kullansanda. türkıye de çok sorunlu bısey almak hep sorun cıkartıyorlar basıma cok geldı. e siz naptınız sımdı ? afrıka dan sonra tekız dunyada yalnıs kadro gonderıyorlar nasıl ıs yapıyorlar anlamak mumkun degıl. turkıye de guvenılır markalar mağazalar dısında hıcbıryerden alınmaz. almadan önce de satış geri donus mutlaka okuyun bılgılenın. her mağaza nın satış politikaları farklı olabiliyor.
@Gökhan Akkaya

@Serkan Mıstınoğlu

Daha dün martian filmini tv de izlerken bu konuyu araştırdım. Elin oğlu marsa gider biz daha nelerle uğraşıyoruz ..
Sorun distribitör kaynaklı mı?

road bike da Lapierre 105 setli bisiklet ler bızım burda 1450 euro fıyatı hiç ındırıme gırmedı ufak bi bilgi.

@Gökhan Akkaya hahaha :) sızde kaç bısıklet var ?

Geri