Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Accell Bisiklet'in yardımcı oluyoruz imajı

Öncelikle büyük geçmiş olsun kaskı falan boş verin sizi korumuş mühim değil bende size yakın zamanda accel bisiklet ile başımdan geçen olayı anlatıyım bisikletim carraro sportive 330 bisikletin jant etikleri sökülmüştü bisikletin garantisi olup olmadığını bilmiyorum ilk önce facebook dan iletişime geçtim fakat sonuç alamadım sonra accel bisikletin resmi sitesindeki mail adresine bisikletimin jant etiketlerini olmadığını söyledim onlarda adres, bisikletimin fotosunu ve altındaki seri numarası eğer seri no silinmiş ise bisikletin resmi yeterli dediler bende hemen resimleri gönderdim 3 gün sonra kargo iş yerime ücretsiz bir şekilde geldi ve 2 çift fazladan göndermişler açıkcası çok mutlu oldum kask olayında da sonuçta accel bisiklet 2 teker 1 adamın sponsoru ve bisikletine kadar onlar veriyor 2 teker 1 adamın paylaşımı biraz reklam olmuş ama ondada yine accel bisikletin bir suçu olduğunu düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: Çetin Güzel
Scudo
Geçmiş olsun. Ama yürüttüğünüz mantık yanlış. Kaskı kırılan herkese yeni kask verilse firmalar nereden para kazanacak? Kask adı üstünde bizi kaza anında koruması için alınmış bir ekipman. İki Teker Bir Adam'a sponsor olmaları dolayısı ile istedikleri kadar malzeme gönderirler.

Kafalar bir milyon :D

kask kaza anında kafanı korumak için var. Yere düşersin kask parçalanır kafan parçalanmaz. Yani 500 liraya kaskı değil hayatını satın almış olursun . Kask kırıldıktan sonra firmanın vermemesi normal çünkü kaza yapıyorsun aldığın malzeme görevini yapıyor ve ölmemeni sağlıyor. Ha 500 lira verirsin kaza yapar ölürsün kafa tramvasından kask görevini yapmaz o zaman dava açıp tazminat alabilirsin muhtemelen ama ölmediğine göre hala yaşadığına göre bence firmaya teşekkür maili atman lazım yaptığınız ürün sayesinde hayattayım diye :)

Yazının amacını anlamayan ve farklı yerlere çekmeye çalışanlar kullanıcıların hiçbirini şikayet etmedim; nasıl bir kafaya sahip olduğunuzu burada görülmesi daha güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
Geçen hafta bisikletimle kaza yaptım ve Abus marka kaskımın ön kısımları kırıldı. Böyle bir durumda sadece kafamı düşündüm zarar görmediğim için kask o an umrumda bile değildi.
Bence sizde böyle düşünmelisiniz. Kask görevini yapmış hem sizin olayda ben benim olayda ;);)

Bu kaskı herkesin kafasında görüyorum. Eskiden bu tip durumlarda ''belediye mi dağıtıyor'' diye sorulurdu. Ucuz da değil ki

@Şafak Atilla Akpınar Mesajınızı daha yeni gördüm, siz 450tl'ye aldığınız kaskın gerçekten 450tl olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ayrıca benim elimde kaza tutanığı ve hastane raporu var. Bu senin mantığına ters olabilir ama marka ismi vermeyeyim, baş harfi yeterli olacaktır(S) aldığın kask eğer kaza yapıp kırarsan yenisi veriyor :) anlayacağın avrupa tüketici haklarına önem verebiliyor. Salıcakla kalın

@Özcancan Ambülansta giderken benimde umrumda değildi. Bunu bir kez daha yazmayacağım, ben kaskın değiştirilmemesinden dolayı yazmadım bu konuyu!

Geri