Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aceminin Elinden Restorasyon

Scudo
Ustalar Abiler Bu arada logo konusunda haala bi karara varamadım yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaşım Special Edition yazsana dedi. ne yazıda ne fontda nede renkte bi kararım yok henüz lütfen yardımcı olurmusunuz. bisiklette logo yapılacak olan kısım profil olarak dar vir alan olduğu için her logo yakışmaz gibi düşünüyorum. ona göre bişeyler yazmaya çalışıyorum. birkaç örnek çizdim paintde :) Photosop kullanamıyorum sanmayın da dediğim gibi nalet olsun bu aceleciliğime...

logo.png

?

Bu akşam yine saçma bir acelecilik ile sulu zımpara ile zımparalamaya başladım kadroyu zımparalama çabucak bitince (alelacele yaptığım için çabuk bitti) kendimce dedimki ben bir kat boyayı da yaparım bu gece ve zımpara artıklarını yakayıp kadroyu kuruladıktan sonra giriştim boyamaya ama tabiki aceleciliğim den düzgün kurulamamışım ve kıyıda köşede kalan minnacık damlacıklar boyadığım spreyin basıncıyla sağa sola aktı birkaç ufak saçmalık oldu boyada ama ikinci kat boyada bari dikkat edip kapatırım die umuyorum.3.jpg

Çıkan renk ilk boyadığım da Açık gibi oldu biraz kuduktan sonra renk koyulaştı ama hertürlü sevdim bu rengi tam istediğim gibi

1.jpg 2.jpg

@Ahmet.YILDIZ
Masalah dostum cok hizlisn ama boyada hata gidermek acemisen cok zor. Kendimden bliyorum ehehe. Sakince ilerle ve tavsiyem asla parfum falan sikma ustune hatta parfum sikilan yerden uzak tut kadronu yoksa akma ve kabarma yapar

Logo ve renk tasarimi icin bol bol arastrma yap goggle dan .

Dün gece Kalorifer üzerinde kuruttum biraz bugün ikinci kat boyayı atıp halatalı kapatmaya çalışıcam inşallah kapanır.

Logo konusunda hali hazırda markaların logoları bana sanki yakışmaz gibi geliyor kadronun yapısının ince oluşundan dolayı O sebepten El yazısı ile "SPECİAL EDİTİON" yazmayı düşünüyorum logoda yapsam yazıda yazsam ne renk olacağı konusunda hala kararsızım. Sanırım O işte Bi anki acelecilik le hadi yazalım gitsin olacak gibi görünüyor güzel bir fikir bulamazsam

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ahmet.YILDIZ Bence bianchi logosu yakışır gibi. Reklamcılardan yaptırabilirsiniz. Görsel olarak da 'bianchi decals' yazıp bakabilirsiniz internetten.

Renk Konusunda siyahmı beyazmı beyaz yakışırmı derken bugün bir bisikletcide resimdeki bisikleti gördüm ve beyazın yakışacağı aşikar artık Ama logo ya ne yazacağım konusunda hala kararsızım firen vites hortumlarını ve gidon bandınıda beyaz düşünüyorum. bakalım boya bi kurusunda ozamana kadar biraz süremiz var.20170121_155415.jpg

• Beğen
Her türlü beyaz olmalı zaten,sticker konusunda bisikletin orjinal markasının stickerlarından bastırın reklamcıda.Bianchi olmayan bi bisiklete bianchi stickerı yapıştırmak saçma değil mi?

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Google'dan bulup aynısını bastırın bence.

Bisikletin orjinal hali bu sanki orjinal logosu şuanki haline hiç. yakışmaz gibi????

20170109_004335.jpg

• Beğen
Bu bisikleti ben topluyor olsam decalleri krom rengi bastırır, kalan renk düzenini de şunun gibi ayarlardım. Belki sargı bir ton daha koyu olurdu.

15721170674_1d2c9017fa_b.jpg

bence hiç stickere falan gerek yok. öylece no name kalsın.
görenler "bu nasıl bisiklet, markası ne" diye düşünsün dursun. meraktan içi içini yesin. uykuları kaçsın.
sadelik candır.

@Sadettin Z.

Bu resimdeki gibi çoğu marka logoları geniş profilli bisiklet kadrolarında çok yakışıklı duruyor. Bisikletimin kadrosu ince olduğu için Fuji logosu gibi logolar geliyor aklıma ama bakalım buda güzel renk uyumu süper

Bu arada az önce bisikletin parçalarını kurcalarken dikkatimi çekti bisikletin orjinal lastiğinde ölçü olarak 700 değil 630-32 yazıyor ben 10 gündür 700 jant arıyordum ne yani alsaydım buna uymayacakmıydı. bu farklı bir boymu? nedir bu işin aslı?

20170121_225035.jpg

• Beğen
@Murat Cömez

Murat bey Bu konuda idolümsünüz zaten sitede sizin konuları takip etmekten oldu hep bunlar. :)

Bu arada bu krom logolar çıkartma şeklindemi yoksa boyamı nedir?

@Ahmet.YILDIZ
Tesekkürler Ahmaet bey, krom logolar cikartma olarak yapildi.

@Murat Cömez

Peki Çıkartmanın üzerinde Vernik varmı? yoksa komple boya vernikten sonramı çıkartma yapıştırıldı?

Benim düşüncem boyadan sonra dişi kalıp çıkartma yapıştırıp sprey boya ile boyayıp çıkartmayı sökmekti daha sonrada komple verniklemekti. ne önerirsiniz bu konuda sizin yorumlarını önemli benim için

• Beğen
Tepkiler: tropeus
@Ahmet.YILDIZ
Eski bisikletlerin decallari hep vernik üzeri oldugu icin bende vernik üzeri yapiyorum. Folyo cok iyi olursa hic bir sorun olmaz. vernik alti yada boya ile kalip cikarmanizi tavsiye etmem. Arti size önerim orjinal yazisisni tekrar kullanin bisikletin üzerinde.

Geri