Scudo Sports

Açıkhava Tiyatrosu'nun sürpriz konuğu

Admin

Yönetim Kurulu
Tepki
2.902
Üç yıl önce Bad Seeds adlı grubuyla birlikte Ululararası İstanbul Caz Festivali'ne konuk olan Nick Cave bu kez özel bir konser için bir kez daha İstahbul'a geliyor. Cave, 19 Eylül saat 21.30'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde müzikeverlerle buluşacak. Nick Cave konserde, kendi çalacağı piyano eşliğinde unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Nick Cave’e konserinde The Bad Seeds elemanlarından Warren Ellis ( keman), Martin P Casey (bas gitar) ve Jim Sclavunos ( davul) eşlik edecek.

• Beğen
Tepkiler: apeironur
Scudo
Tam da 20000 Days on Earth izlenmişken, tam da yakın zamanda kaybettiği oğlunun acısını paylaşmak isterken... Ne güzel haber! Lakin bir çarşamba akşamı ve kmlerce uzakta. Bakalım ayarlayabilecek miyiz?

@Admin, fena taklaya geldik. Tapatalk öne çıkanlarında nasıl oldu da 2. sırada gözüktü ki 2004'ün gönderisi?

@apeironur bu sanıyorum tapatalk ile ilgili bir sorun. Anlamadım neden böyle yapıyor yani siteyle alakası yok. Gerçi konu başlığından dolayı ilgili görüp yukarı çekmiş olabilir ama önemi yok 2004 tarihli olsun olur arada öyle şeyler :)

@Anonim, uçak biletini almadan konser biletini halledeyim dedim de fark ettim neyse ki :) teşekkür.

Geri