Scudo Sports

Acil yardım

Biraz önce karayolları trafik ve yol güvenliği Başkan yardımcısı ile görüştüm kesinlikle haklısınız dedi hiç bi şekilde ödeme yapmayın eğer ısrar ederse karakola şikayet edin dedi içim rahatladı ciddi anlamda bisikletinizde hasar varsa ödemek zorunda dedi keşke polis çağırsaydınızndedi tek hatanız o dedi 10/10 o suçlu dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
İşaret levhalarına yaklaşım yönünde, yerleşim yerleri içinde 15 metre ., yerleşim yerleri dışında 10 metre . mesafede, böyle bir yerdemi park halinde idi.

• Beğen
Tepkiler: muratciftci7
Duraklamanın Yasak Olduğu Yerler
1- Duraklamanın yasak olduğu trafik işaretleriyle belirtilmiş olduğu yerlerde,
2- Sol şeritte,
3- Yaya, okul ve demir yolu geçitlerinde,
4- Kavşaklarda, tünellerde, rampalarda, köprülerde, bağlantı yollarında ve buralara yerleşim yerleri içinde 5m., yerleşim yerleri dışında 100 metre mesafe içinde,
5- Görüşün yeterli olmadığı tepe üstlerine yakın yerlerde, dönemeçlerde,
6- Otobüs, tramvay ve taksi duraklarında,
7- Duraklayan veya park eden araçların yol tarafındaki yanında,
8- İşaret levhalarına yaklaşım yönünde, yerleşim yerleri içinde 15 metre ., yerleşim yerleri dışında 10 metre . mesafede,
9- Yerleşim yerleri dışındaki kara yollarında taşıt yolu üzerinde (zorunlu haller hariç),
duraklamak yasaktır.

• Beğen
@muratciftci7
:):) peygamber mi la bu haşa...:) kafana takma dostum bir şey çıkmaz,

• Beğen
@muratciftci7 Belediyede inşaat mühendisi, motorcu üstüne bir de Mercedes'i varmış. Adamdaki ulaşılmaz makama bak. Bu sıfatlarla sizi sindirmek istemiş anlaşılan bu zat. Haklıysanız sinmeyin

• Beğen
o telasla kendi canina dustun. telefon acarsa benim tekerin masrafi ne olacak desene. onunki mercedes ise senin malinda sana mercedes dayi

@muratciftci7 Tedirgin olmana gerek yok bazı arkadaşlar olur da davalık olursanız diye fikir vermiş ama değil mercedes ferraride bile o tarz bir hasar için kimse seni mahkemeye vermez zira zarar en fazla 100 tl dir bir adam (mühendis olduğu ve gelirinin iyi olduğunu göz önüne alırsak. Hatta fakir olsa bile açmaz bence) 100 tl için kalkıp dosya açtırıp avukatla anlaşıp sana dava açmaz açmak istese bile savcılık kovuşturmaya yani dava açmaya gerek yok kararı verir dosyayı kapatır savcıdan önce adamın tutacağı avukat sen bu davayı unut alt tarafı 100 tl zararın var ben vereyim git der :) adam arayıp para isterse dava açacağım falan derse sende 1. sinyal vermedin 2. aynaya bakmadın 3. şerit kontrolü yapmadın sen suçlusun de apışıp kalsın senden para koparamayacağını anlasın... Hadi diyelim adam çok uçuk kaçık kendi gibi uçuk bir avukat buldu dava açmak istedi kanıtı ney? senin çarptığını nasıl ispatlayacak elinde tel no hariç hiç bir şey yok mobese falan hikaye hiç bir polis saatlerce oturup 10 saniyelik bisiklet kazasının görüntülerini aramaya kalkmaz hadi diyelim poliste çılgın çıktı buldu verdi kayıtları bu sefer gene savcılık kovuşturmaya yer yok kararı verir çünkü dava masrafları kaza masrafından çok daha fazla tutacak hukuk sisteminde suçluya adil davranmak esastır suça göre ceza verilir hiç bir savcı 100 tl lik masraf için 2000 tl harcatmaz sana.

Bu arada eklemeyi unuttum hiç bir polis mobese kayıtlarını davayı açan şahısa buyur abi al demez diyemez çünkü bu delilleri ancak savcılık isteye bilir polis tanıdık dahi olsa adama bulup kayıtları vermiş olsa bu sefer yasal olmayan yoldan delil elde ettiği için delilin geçerliliği yoktur bu durumda polisin başı belaya girebilir belki adamında başı belaya girebilir çok uzattık ama yani kısaca bir şey çıkmaz takma kafana korkma yarın bin bisikletine sürmeye devam et hatta o yoldan o adamın yanından geç ve ona nanik yap :D

Belediyede insaat muhendisiyim diyince neden korktunuz onu anlamadim? Evinizi mi yikmaya gelecek :D

Hayır babam müteahhit eğer bi inşaata o adam verilirse denetleme için uğraştırır ve belediye de sonuçta yani polise gitsen neköpek köpeği ısırmaz

gelismeleri bekliyoruz senden hocam birsey cikmaz aramadi daha degilmi. Gecmis olsun, adanaya ugrarsak geliriz yanina salgam icmeye

Buyurun gelin hepinizi beklerim henüz aramadı ama babam köpürüyor adama sinirden yarın büyük ihtimal gider kapısını çalar yarın bildiririm son durumu

Hiçte birşey olmaz ama anlamadığım nedense bisikletli olan her arkadaşta aynı kibarlık var. Karşınızdaki bağırıp üstünüze yürüyüp siz alttan alınca kendilerini süperman zannediyorlar, arkadaş haklı olduğun yerde hakkını ara. O şeref yoksununun altındaki motorlu sendeki de motorsuz araç. Forum içinde hukukla alakalı paylaşımlar var bir göz atın bahsettiğinize benzer durumları yaşamış arkadaşlar var, için rahat olsun hiç birşey olmaz. Bir daha böyle bir durum olursa eyvallah polis çağırıp rapor tutturalım de. Bisikletine veya sana birşey olursa karşı tarafın sigorta/kaskosundan hasarını çatırrr çatır karşılarsın, yok öyle belediyede mühendismiş bilmemneymiş. Mühendisse o onun mesleği başka bir haltı değil..

Möhendizmiş...
ite bak.

Aramızda mühendis var mı bilmiyorum da, nedir bu mühendis tayfasındaki bu kendini bi halt sanma durumu anlamadım gitti.

Bu arada Turgut Özal Bulvarı Adana'nın en sakat yollarından biri. Mümkünse bir daha ordan geçmeyin. Keza Alparslan Türkeş de öyle.
Zaten isimlerde meymenet yok :komik:

• Beğen
Babam adamın numarasını bulmuş konuşmuşlar babam ağzına sıçmış adam aradı özür diledi yarın bizim kaportacı var ona yaptıracak

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Herkese teşekkürler yorumu için

Eveeettt şimdi babam geldi eve adam gitmiş bizim kaportacıya bizim kaportacı boya yapılması lazım vakum kurtarmaz demiş babam da istersen yaptır istemezsen s.g demiş adam bi çayımı gelin için demiş nasıl güldüm öyle işte beter olsunlar sürüm sürüm sürünsünler bu da ders olmuştur inşallah herkese kazasız sürüşler tekerinize düz bassın tekerinize taş değmesin

• Beğen
Tepkiler: Groims ve ekranci
Geri