Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Acİllll Yardim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evrenselo1

Üye
Tepki
0
:boese157: arkadaşlar bilgisayarımın kullanıcı bölümünde asp.net Machine A..
altında sınırlı hesap parolla korumalı yazıo sanırım biri bilgisayarıma girmiş bun dan nasıl kurtulurum yardım edermisiiniz ACİİİİİİİİİİLLLL

Scudo
Evren bilgisayarın açılırken sürekli F8 tuşuna bas. Çıkacak olan seçeneklerden "Güvenli Mod" olanını seç. Bilgisayarın açıldığında "Administrator" adlı bir kullancı göreceksin, ona tıklayarak bilgisayarını aç ve Denetim Masaı'nda Kullanıcı Hesapları'ndan o istemediğin kullanıcıyı uçur. Aynı zamanda Anti-Spy ve/veya Anti-Virus yazılımları ile de yine Güvenli Mod'dayken bir tarama yaptır ;). Şimdilik aklıma gelenler bu kadar...

teşekkür ederim bunları yapıcam bi şey daha var yani şimdi birisi girmişmi girmemiş mi? onu merak ediyorum

halil e ek olarak

bu gibi sorularına sanırım forum.donanimhaber.com adresinden daha iyi cevap bulabilirsin görüşündeyim ;)

• Beğen
Tepkiler: msconfig
arkadaşım önce modemini kapat. sonra pc.ini aç. kyspersky.i kur tarat. ardından programı kaldır. bas formatı en temizi. işte bukadar... kolay gelsin. ama şuanda kimse pc.inde değil. eğer modeme reset attıysan hele hiç olamaz. bunuda bil.

ok teşekkür ederim ama hala merak ediyorum o neden geldi bide bilgisayar aptallaştı

@evrenselo1
Hackerlar başkasının bilgisayarına girip de hiç bir zarar vermeden çıkmaz.

adsl kullanımı yaygınlaştıktan sonra pc.ye girme okadar kolay değil. sanıyorum essential kullanmış. ama pek birşey yapabildiğini sanmıyorum. eğer birşey yapsaydı şuanda pc.ni kullanamayabilirdin. yada sorun çıkartırdı. diski taratmaya kadar gidebilirdin.
sonuç olarak biri girmeye çalışmış ıp adresini bilen bir arkadaşın yada herhangi bir forumdan ıp adresini gören kişiler tarafındanda olabilir. aksi imkansız. hergece modeme reset atmayı ihmal etme. hoşçakal...

Asp.net bir kullanici adidir.
muhtemelen web sayfasi yaparken yuklenmistir.
pc ne bir zarari yoktur. korkmana gerek yok.
asgidaki link de yazdigi gibi.
(link)

eger pc de virus programi yoksa. emin olmak icin sunlari yapabilirsin.
tahimini zaman :1-4 saat arasi.
online olarak virus taramasi yapabilecegin siteler
www.bitdefender.com *****
www.kaspersky.com ****
www.symantec.com ****
www.pandasoftware.com
bu sayfalardan tarama yap , virus cikarsa cogu otomatik olarak siler. emin olmak icin pc yi ac kapat tekrar tum sayfalari calistir.

hic birinde virus cikmayana kadar devam et.
hala var diyorsa.

(link)
sitesinden hijackthis adli programi indir. ve pc calisirken hangi programlarin calisitigni gor. dikkatli ol.

pcin temiz ciktiysa
www.zonealarm.com sitesinden free firewall indir. ve yukle.

xp service pack 2 yi mutlaka yuklemis ol.

kolay gelsin.

sanırım pcne netframework ü yüklemiş olabilirsin asp.net başka türlü görünmez pc nde ama ilk açılışesnasında kullanıcı girişinde gozukuyorsa onu bilmem ama program ekle kaldırdan net framework yada .net gibiuzantılı programları silmeyi dene bence

Geri