Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Adanalı Downhill severler :)

dhmaniac

Üye
Tepki
21
Öncelikle herkese selamlar.. Konu başlığına Adanalı yazdım ama yakın illerden olan veya mesafe ne olursa olsun gelirim diyenler de herzaman buyursunlar gelsinler.. Herhangi bir Pazar günü toplanıp iniş falan yapsak diyorum..Önerileri olanlar lütfen bildirsinler.. ;)

Scudo
@gambler-dh

Yok Yılmaz birbirimizi belki görmüşüzdür ama henüz tanışmadık..bende Adanalıyım ama uzun bir ara vermiştim..:)en son dama dedi ve bir bisiklet aldım kendime:D keşke daha önce alsaymışın diyorum şimdilerde..Bu arada ismim Cihan

@gambler-dh

Bunu bende çok isterim Yılmaz.. bir önerin olursa ve bende uygun zaman yakalarsam katılmak isterim.. :)

ok. tabi olur fakat ben sadece hafta sonu boşum ; aslında sabahtan aksam saat 5 e kadar boşum ama bilyosun malum adana sıcak çıkılmıyo dışarı o yuzden akşam üzeri çıkmak daha mantıklı.

@gambler-dh

Bende çalışıyorum zaten bir tek Pazar günüm var benimde.. gerçi dün akşam bende zinciri kırdım..:S yenisini yarın birgün taktırırım ama..haklısın çook sıcak derece 47 yi gösteriyor.. ikimiz içinde uygun zamanı yakalarsak takılırız.. kendine iy bak..

Geri