Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Adım adım bisiklet yükseltme: BTwin Triban 3

@inceyasar

Akşam unutmazsam ekleyeyim :) henüz standım olmadığı için duvara dayalı duruyor, pek fotojenik olmayabilir ama :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: inceyasar
Scudo
Keyifle okudum. Güle güle kullanın. Boyunuz ve kadro boyunu da öğrenebilir miyim? Yazın aynı bisikleti alıp, aynı şekilde adam etme planım var :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: OnurYollarda
@Mustafa Zeybek

Çok teşekkürler :)
1.78 - 54 cm kadro boyu. Beyaz kadro hoşuma gidiyor bu nedenle biraz yatırım yaptım bu kadroya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Onur son durum ne ?

@burcinhan
Dönüşüm tamamlandı abi, ama yolda test edemedim. Tüm sistemi toplamak 4 saat kadar aldığı için o gün gezemedim. Çünkü hemen motosikletle yola çıkıp kampa gitmem lazımdı :D Bu hafta sonu detaylıca yazacağım.

@OnurYollarda
57 - 60 kullanıcı deneyimi lazımdı, teşekkürler.

Bugün Kadıköy Sahil'de 32 km sürdüm ve bisiklet başkalaşım geçirmiş diyebilirim :)

Öncelikle beni en çok şaşırtan şey 15 5700 ön aktarıcı oldu. Eski Microshift'ten sonra geçişler yağ gibi geldi. Hatta ne ses ne de kollarda bir gerginlik hissetmedim. Bu nedenle "acaba geçmedi mi" diye düşündüğüm çok oldu. :) Daha üst sınıf aktarıcıların nasıl olabileceğini hayal edemiyorum.

10'lu 12-30 ruble doğru seçim yaptığımı gösterdi. Acaba 32 mi alsaydım diye düşünüyordum ancak 12-30 da çok çok yeterli bana.

Arka aktarıcı Tiagra 4700 de yine sorunsuz yerine getirdi görevini. Ön aktarıcı kadar sessiz ve sarsıntısız olmasa da yine de geçişler gayet iyiydi.

STI kollara alışmam başta biraz zaman aldı (Microshift'te ön-arka aktarıcı ve fren olarak 3 ayrı kol vardı). Alıştıktan sonrası ise yine sorunsuz. Sadece göstergesi olan bir kol alsam daha iyi olurmuş. Arkada 10'lu ruble olunca ihtiyaç oldu.

Özetle, artık yaptığım harcamaya değen bir bisikletim var. Bu sene böyle devam, seneye belki kadroya gelir değiştirme sırası. :)

IMG_5588.JPG

@OnurYollardaYaptiginiz harcamalarin sizi mutlu etmesi en iyisi olmus bence iyi surusler[emoji4]

Güzel bir dönüşüm olmuş. Benim de Triban 3'ü aldığımdan bu yana aklımda böyle bir şey var da, imkanlar el vermiyor şu ara. :) Üzerindeki Microshift'lerden bir an önce kurtulmak için Claris ile değiştirmiştim komple. :) Kadrosu bana ömürlük gibi geliyor T3'ün.

@Liberi Spiritu

Ömürlüğünü bilmem ama beyaz kadro çok şık bence :)

benimde benzer planım var carraro 022 için. rengine bayıldığım için kadroyu koruyacağım bir süre. yavaş yavaş tiagra seti toplamaya başlayacağım hem madden yormayacak hem de keyifli olur diye düşünüyorum.elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: cemkurkcu
Geri