Scudo Sports

Adıyaman

Eğer ki kullanmaya devam edersem, yazın sonuna doğru satar kışın güzel bir bisiklet alırım. Aslında şu anda ağır olmas, biraz daha fazla kalori yakmak için iyi bile sayılır diye avutuyorum kendimi.

Maşanın alt iç iki tarafıda bu şekilde, kaynak yerinde bir problem mi var?

Scudo
Kaynaktan tasarruf amaçlı öyle açık bırakmışlar yarın bir gün su ve çamur dolması lazım ki maşa paslanıp çürümeye başlasın bir an önce siz de gidip yenisini alın imalatçının hedefi bu zannedersem.

• Beğen
Tepkiler: Murtega ve VolkanS
Sağlamlık açısından böyle olması sorun olur mu?

Tabi ki sağlamlık açısından büyük sorun yolda giderken jant yerinden çıkıp çatal birden asvalta saplanabilir ( abartıyorum )...Aslına bakarsanız bisikletin markası belli çok da bir şey beklememek lazım kafanızı takmayın zevkle binin Volkan bey...

• Beğen
Tepkiler: VolkanS
Bundan iki tane getirmişti, gideyim bakayım durum onda nasıl.

Selamün aleyküm. Ben de adıyamandayım. Ve bisikleti yeni almaya karar verdim. İspat-ı vücud edeyim diye buradayım. :)

Hakim kardeşim,

Selamunaleyküm. Güzel çağrıda bulunmuşsun. Umarım ki; herşey gönlünce olur. Bir gün Adıyaman'da beraber pedallamak isterim kısmet ise tabi.

Ben de Gölbaşına yeni atandım.Bisiklet almayı düşünüyorum mekan müsait gibiydi ; )

Bende adıyamanlıyım ama BMX takılıyorum abi :D

hala aynı fikirdesen görüşelim. adıyamana yeni geldim.

Yeni konu açmak istemedim arkadaşlar . Evet BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜÜÜM :))

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Adresini ver pasta gonderim.

Yaklaşık 3 yıldır ayda bir olmak üzere adıyaman altınşehir bölgesinde yol bisikletimi yalnız sürmekteyim. Ara ara mavi mayolu yol bisikleti kullanan arkadaşlar görüyorum. Yaş 40 a yaklaştı enerjim yetmiyebilir ancak grup halinde tur varsa katılabilirim.

gölbaşından kimse yok mu ?

• Beğen
Tepkiler: Ögrtm
Geri