Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Advanced WindowsCare ; Bilgisayar uçsun

Mustafa KILIÇ

Daimi Üye
Tepki
305
İsim
Mustafa Sedat KILIÇ
Advanced WindowsCare ; Bilgisayar uçsun

Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları
bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun.
Advanced WindowsCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri
temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun
çıkaran engellerin tamamını düzeltir. Novel sistem teknolojisi
sayesinde Advanced WindowsCare, bilgisayarınızın daha hızlı,
daha stabil olmasını sağlar.

Faydaları

Kolay kullanım
Sürekli, otomatik olarak ve sessizce arkaplanda çalışır.
Kendini otomatik olarak günceller.

Bilgisayarınızı Korur
Casus yazılımlar için bilgisayarınızı tarar ve siler. Casus
yazılımların sisteminize yüklenmesine izin vermez. Bilgisayar
aktivitesi geçmişini temizler.

Bakım - Onarım Yapar
Geçersiz kayıt defteri girişleri için tarama yapar ve
düzeltir. Sistem konfigürasyonunu gerekirse tamir eder.
Geçersiz başlangıç nesnelerini siler.

Performansını Artırır
Gereksiz dosyalar için tarama yapar ve temizler. İnternet ve
ağ hızını arttırır.

Yardım ve Destek
Ne zaman ihtiyacınız olursa (365 x 7/24) etkili yardım sağlar.
Güncellemeler ve yükseltmeleri innDirebilirsiniz.

Ek olarak...
Ekstra yardımcı araçlar bulunmaktadır. Sistemizin tüm
donanımına ait detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.

Yenilikler

AutoCare bileşenindeki hatalar giderildi.

Birçok iç hata düzeltildi. ALINTIDIR
Boyut: 4.19 Mb
Kullanım İzni: Ücretsiz (Freeware)
Kısıtlama:
Dil: Ingilizce
İşletim Sistemi: Windows 2000/XP
Üretici Firma: IObit.com (link)

Özgür ŞENERDOĞAN
ERENET BİLGİSAYAR SİSTEM DESTEK HİZ A.Ş
- cember.net ten alıntıdır -

Scudo
bende de bir çok problem buldu ve temizledi....Teşekkürler

taramadan sonra cıkan rakamları görünce şaşırdım kaldım.. oysa 2 hafta önce format atmıştım..
demek ki windows'umu dağıtmak icin bana 2 hafta yetiyormuş :)
güzel bir program teşekkürler üstad..

Çıkan rakam verilerine göre benim PC ölmüşte benim haberim yokmuş. Çok hızlı bir program . herşeyi tertemiz yaptı ve düzeltti.
Paylaşımınız için size çok teşekkür ederim.
Hoşçakalın.

Bende de 30.270 adet hata düzeltti :)

Thx

Barb.

çok teşekkür ederim indirdim yükledim ve şuanda tarama yapıyorum :D güzel bir program

bu düzelticem diye sistem dosyalarımı silmesin bir kere anti vir diye bir program yükledim bilgisayarımın hard diskini çökeltti.Bu yüzden ben temkinliyim.Sizde dikkat edin sizin başınızada birşey gelmesin (bu söylediğim her program için değil yanlış anlaşılmasın)

@bisiklet tutkunu

Temkinli olmakta fayda var elbette. Ben önce kendi bilgisayarımda denedim ve iyi sonuç aldım. Dolayısıyla ihtiyacı olan arkadaşlar olur düşüncesiyle paylaşayım dedim. Programın kullanımı konusunda yetkin olmayan arkadaşlar, programı kuruluş ayarlarıyla kullanırlarsa, standart ayarlarda tarama ve temizlik yapmış olurlar ve hiç bir sorunla karşılaşmazlar. Buna rağmen herhangi bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsınlar ki, çözümüne bakalım ve yeni kuracak olanlara da yol gösterici bir bilgi olsun bu sayfada.

bence cok güzel bi program ilk taramada baya bi sonuc bulundu ve silindi 108mb lık boyut kadar dosya sildi sanırım bilgisayarım hızlandıda :) ama ne sildi ne oldu anlamadım zaten şuanda bilgisayarın içi resmen çöplük halde toplayamıyorum :(:(

@Cevat_Genc

Tarama tamamlandıktan sonra "care" seçeneğini tıklamadan önce, her bir tarama kategorisinin içeriğine bakabilirsin, silmek üzere ne problemler bulmuş diye. Tarama tamamlandıktan sonra menüde, bulduğu problemlerin sayısını gösterdiği satırların bir altındaki linkler tıklanarak görülebilir. "Care" dediğiniz de zaten temizliği yapmış oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Cevat_Genc
neyse artık ne sildigini de bilmiyorum ama geçmiş artık önemli olsada geri gelmez dimi :)
saol bilgilendirdigin icin

@Cevat_Genc

Geri gelir :)
Programı çalıştırmadan önce ( yine program üzerinden ) backup aldıysan ( bu seçeneği sunuyor tarama yapmadan önce ) tarama sonrası backup yapıp tarama öncesine taşıyabilirsin bilgisayarını. Kaldı ki, program kurulu hiçbir diğer programa zarar vermiyor. Kolay gelsin.

@FLOXACINUS

hmm ben orjinal ayarlarında yapmışdım sağol...

merhaba..
teşekkürler program için..
ben de yukledim ve denedim..
tabiki bende de birsürü hatayı temizledi ancak bir sorum olacak..
mesela bu program gereksiz dosyaları siliyr..
gereksizliğini neye göre belirliyor acaba bilginiz var mıdır???
mesela yuklediğimiz ve de gereksiz olduğunu sandığımız,şu an kullanmadığımız dosyalar belki ieride o programa ait farklı bir bileşenini yüklediğimizde gerekli olursa?
ya da back dosyalarını falan silmiyrdur değil mi..
görünürde işe yaramaz onlar ama yeri geldiğinde kullanılan şeylerdir..
açıklama için teşekkürler şimdiden
sevgiler

@semrta

Hiç kaygılanmayın. Bilgisayarınızda ki "Temporary Internet Files" dosyası sürekli internette ve bilgisayarınızda yaptığınız işlemlerle ilgili günlükler ve adres uzantılarını tutar, depolar. Uzun zaman temizlenmez ise, gereksiz bir yer işgal eder ve faydası da yoktur. Gereksiz dosyalardan kasıt budur ve temizlenmesinde fayda vardır. Bunun dışında sözgelimi uzun zamandır kullanmadığınız ama yüklenmiş bulunan bir dosyanızın, programınızın, sırf uzun zamandır kullanmadınız diye silinmesi gibi bir durum sözkonusu değildir.
Programı yükleme ayarları ile çalıştırmanız önerilir.
Kolay gelsin.

Program vlc player'ı çalışmaz hale getiriyor, tekrar yüklemek gerekiyor, menülerde gezerken imlecin geldiği seçeneklerin üzerini siyah gösteriyor, entertainment seçeneğini seçtim, zati sistemi vistaya geçirmek istiyordum, deli etti beni format atmam için bahane oldu. :)

ben bu programın 1 artı birde eksi yönünü belirtmek istiyorum...

Program benim registry de yaptığım tüm ayarları BOZDU
yani ilk haline geri getirdi... (notebook um 25-30 sn daha geç açılıyor... 1 gün uğraşarak tekrar düzeltmeme mal oldu :( )

diğer bir eksi yönü
kendisi kurulum esnasında registry backup aldı ama
bunu ben geri al diyince geri alamadı...
(ne kadar güvenilir bilemiyorum...)

ben kendi ayarlarımı tekrar yaptım
çok uğraştırdı :(

Eğer kendi spesifik ayarlarınız varsa kullanmadan önce
en az 20 kez düşünmenizi öneririm...

+ yönü ise herhangi bir hata ile biryerlerin ayarlarını bozmuşsanız
eski haline getirmede oldukça başarılı...

Saygılar...

Bilgisayarımda ne olduysa öğleden sonra takılmalar yapmaya başladı. Müzikler bile kesik kesik çalıyor. Bir şeyler işlemciyi zorluyor. Görev Yöneticisine baktım. Sadece "Sistem Boşta kalma" % 90 ın üzerinde işlemciyi zorluyor ama bunu önceeri de yapıyordu. Oysaki sabah problem yoktu. 2-3 saat kapalı kaldı. Şimdi takılmalar var. Format çekecektim tekrar. Ama şimdi bu programı bi deniyeyim. Bakalım faydası oalcak mı?

--------------------

Şu anda tarama yapmaya başladı ama verdiği sayılara bakarsak biraz sallıyor gibi geldi bana :D

--------------------

Sonuç. Hala müzik takılıyor. Sistem zorlanıyor. Sözde bir sürü şey düzeltti ama gözle görünür bir şey yok. Başuna kurmayın derim ;) Ben sabah bi format çeksem iyi olacak..

http://img55.imageshack.us/img55/5144/fffftz8.jpg

1 adet te spyware bulmuştu. Görünüşe göre bir sürü hasarlı kod yada buna benzer şeyler var ama sorunuma çözüm getirmedi... Benden eksi (-) not aldı.

Geri