Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ağrıları dindirecek krem

@yucel gulesenoglu
Kullandım.tahrişin azaldığını söyleyebilirim.

Scudo
Chamois Creme kesinlikle ağrıyı azaltmakta faydalı ama bundan daha etkilisi kıyafetinizin pedi. Decathlon'un 5 ve 7'si arasında bile çok ciddi fark var. Castelli kullanan bir arkadaşım onun daha da iyi olduğunu söylüyor. Kıyafete para yatırmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Pre Ride..
"İş öncesi"

Öyle aman aman ağrı filan hissetmiyorum sürüşten sonra. Ama assos chamois kremini oldukça kullananlar var zannediyorum. Ağrı sızı hissetmeyen arkadaşlar da bunu kullanıyor mu merak ediyorum. Alsam ve kullanmaya başlasam ayrıca bi faydası olacak mı?

@Muad dib
Ben ağrı sızı hissetmiyorum ve de kullanmıyorum.Sele seçimini doğru yapamadığınız müddetçe veya tayt kullanmadığınız uzun mesafeli,eforlu sürüşlerde ağrı olacak ama doğru sele seçimi ve tayt kullanımında ağrı sızı oranı rahatsız etmeyecek şekilde baya baya düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Fırat Ç. Ama bahsettiğim ürünü sanıyorum ki profesyoneller de kullanıyor. Ondan dolayı merak ettim ettim:)

agri icin degil ama taytin uzun kullanımlarda loplarda haşlanma etkisini azaltmak icin Üst postta ki assos chaomis kremini kullanıyorum. bu pişme hissini biraz erteliyor. Tavsiye olunur ama sele agrisina uygun sele ile cevap verilebilir.

Ek olarak Bir kaç marka ve modelde artık sele ortaları delik oluyor ve esnedigi icin bir nebze sele agrisini alabilir. Kendim kullandım biliyorum.

Chamois krem'ler ağrıya etki etmez tahrişe karşı kullanılır. Ağrı varsa zamana bırakırsınız vücut alışır hiç geçmiyorsa selenizi değiştirirsiniz.

Chamois güderi demektir.

Arkadaşlar bisiklet sürdükten sonra oluşan kas ağrıları için, sürekli kullanımda zararsız bitkisel bildiğiniz bir krem var mi ?

At kestanesi Kremi: Ben hiç bir bilgim olmadan, sadece bir arkadaşın tavsiyesi ile Yunanistandan almıştım ve kesinlikle işe yarıyor. Sonra Türkiyede de yaygın olarak satılıp kullanıldığını gördüm. (link) linkte bazı bilgiler var.

• Beğen
Tepkiler: ophellia
@ophellia kas ağrılarından kastin eğer yeni başladıysan yada uzun ara verip birden yüklendiysen gayet normal, yok eğer devamlı sürüp ona rağmen geçmiyorsa bir yerlerde terslik vardır... Tabiki öncelik doktor ve onun dışında kas gevşetici olarak en bilinen yaygın kullanılan voltaren, muadili tyoflex, ama doktor önermeden tavsiye etmem, belki bileşeninde vücudunda ters tepkiye neden olabilecek bir maddeye karşın alerjin vardır....

Edit:sonradan farkettim kusura bakmayın( bitkisel ilaç dediğiniz gözümden kaçmış)

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Masti krem var veterinerlerde satılıyor insanda da çok ise yarıyor.

Geri