Scudo Sports

Airzound korna alternatifi aldım ( Biologic Blast )

emrahozkan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.756
Bisiklet
Cube
Saygısız sürücülerden usandığım için bunu satın aldım, airzound markasından biraz daha ucuz, ama hem işlevi hem tasarımı aynı.

2:00 dan sonra izleyin.

Görüldüğü gibi fena ayar veriyor, araba kornasından daha fazla sesi çıkıyor, müthiş birşey, daha önce almadığıma üzüldüm. Çın çın zil bir yere kadar vericen kornayı ayarı :)

Kötü yanı bağlantı noktası sadece 25,4mm, ama internette çeşitli modifiyeler ile takanlar var.

Scudo
Belediyenin yaptığı koca kaldırım yerine gelip inatla bisiklet yolundan yürüyenlere, bisiklet yolunda piknik yapanlara, yolda bizi görmeyip tepemize sürenle için ideal daha önce youtubeda gördmüştüm. Aslında bulundurmakta yarar var.

@emrahozkan Hocam, mekanlar tanıdık geldi, Atlantisi gördüm, tanıdım. :) Bende Çakırlarda oturuyorum ve bu güzergahı çok kullanıyorum. Gerçekten aynı şekilde avm girişleri veya park yeri gören sürücüler benzer hareketi çok sık yapıyor. Araç kullanırken pek sinirlenmem, belki de eşit şartlarda böyle davranışlara pek maruz kalmadığım için. Ancak bisiklet benim için resmen sinir harbi :mad: Birgün birileriyle kesin girecez birbirimize ama hayırlısı.
Kornanın sesi gayet güzel, ebadı da büyük değildir umarım.
Linki varsa bende bakmak isterim.

Bisikletini ulaşım amaçlı kullananlar için elzem bir ürün, ancak ben video kaydının sonunda bisikletinizi AVM otoparkında bırakma mevzusunda takıldım.

Ben bisikletimi oraya bağlı bırakmak zorunda kalsam aklımı da yanında bırakırdım muhtemelen. Cesaret her zaman iyi birşey olmayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esatesat
Bence çok yer kaplıyor :agla::agla:

@el_Aksa_1903
(link)

@Sadettin Z.
Abus marka kilidim var kadro ve tekerden kilitliyorum, eğer oraya bırakmasam bisikleti kullanamam, araba ile gitmem gerekir.

Batıkentli arkadaşlara selamlar. Malesef şöforlerimiz saygısız, bisiklet hakkında hiçbir şey bilmiyorlar. Afrika steplerindeki av hayvanı gibi sürekli tetikte bir el frende.

@emrahozkan hocam Batıkent yine iyi. Bir defa tamir için Sincan'a gitmiştim, 5 dakika içinde kaç defa önüme kırdılar :( Batıkent aslında tam tırmanışçılar için ideal :)

N11 de şuan 89 TL ve ücretsiz kargo. Almak isteyen alabilir kullanışlı bir şeye benziyor fakat ben kullanmamaktan yanayım. Çünkü korna çalsam da onlar üzerime sürecek, yoluma atlayacaklar. Açıkçası korna sesini sevmiyorum da.
(link)

Anaaa Batıkent! Umarım birgün pedallarız. Bende batıkentteyim.

Merhaba, üstünden vakit geçmiş ama sorayım yinede. Bu ürünü kullanan arkadaşlar, memnun kaldınız mı? Biologic blast modelini almayı düşünüyorum.

Geri