Scudo Sports

Ak büyücü gandalf at yerine bisiklet sürseydi bu Corratec'i sürerdi :)

Scudo
@MuhammedErkan

evet tamda aynı şeyi düşünüyoruz . aslında bu sekil orta boy panel bi jant çemberi bulmustum buna ördürücektim göbekleri ama göbekler 32 jant 28 tel olunca yattı :( ama bunuda kendı keyfıme gore düzenleme opsiyonuna sahip oldum :)

sade ama göz alıcı bişey her zaman tercihimiz :) ayrıca bu başlıktada dün izlediğim yüzüklerin efendisi kralın dönüşü filmide önemli rol oynadı galiba :)

Harika eline sağlık süper olmuş :) bşy diyim düz gidonlara ısınamıyorum tabi ki zevk meselesi ama spor gibi geliyo bana kıvrımlı olanlar :) Allah kaza bela vermesin güle güle binin bol pedallar :)

harika bir bisiklet olmuş. aynakolu büyük dişli alırsan daha güzel olur ama ağırlık artabilir.

@Buğra Kaan

bana göre de düz gidonlar daha sportif geliyo. Kıvrımlılar daha çok gezi için uygun oluyo. imzandaki bisikletler de ulaşım için kullanılanlardan, onlar da kıvrımlı. Bir de en üst düzey MTB lerde düz gidon kullanılıyor

• Beğen
Tepkiler: Hasan1basan
@Sait Hislioğlu

imza da ki hepsi bisan sanırım :) bnm avatar da ki bisikletim spor o yüzden onun gidonu spor gelebilir alışkanlık olsa gerek :)

Tam bir Beyaz At olmuş.Benim uygulamak istediğim ama cesaret edemediğim projeyi hayata geçirmişsiniz.Harika duruyor göz alıcı ama aynakolda beyaz olsa daha iyi olur gibi...

@erdal kılıç

aynakol buyuycek xtr la değişicek , evet bıraz agırlasır ama ağırlık konusunu ben cok takmıyorum kafaya nasılsa bız uzun yollarda yeteri kadar yuk alıyoruz yanımıza sadece 750 gramlık bı suluk ve alet takımı bide pompasıydı filan onlar bile 2 kılo oluyo dogal olarak babamın bi lafını sölemek istiyorum burda hafıflık dedımi birisi ona verecegı cevap tektır BİSİKLET DEĞİL BACAKLAR KARBON OLUCAK OLUM DER HEP bu arada kendısı 50 yasında ktm life motionlar bir günde 193 km yapmış bi adamdır. :)

@Buğra Kaan
Düz gidon oluş sebebi aslında bisikletin üstüne biraz daha yatmak için. Sürüş esnasında kapanınca daha bi manevra kabiliyeti açısından yüksek hızlarda rahat ediyorum ama kozmetik olarak bakarsakta altta arkadasın dedıgı gıbı banada duz gidon daha agresif ve spor geliyo sanki :)

@Atıl Güven

Benimde bi kaç aydır aklımda vardı bu tarz aslında toptan yapsam degısımlerı belkı bu kadar beyaz kullanmazdım ama parça parça alınca bi bakmısım bembeyaz bişey çıkmış ortaya :)
Bu arada jantlarda bile beyazı kullanınca sanki hata etmiş gibi hissettim kendimi çiğ durdu gibi geldi fazlamı beyaz olmus dedim kendıme aslında aynakoluda dediğin gibi kullanırsam heralde hepten tribe girerim gümüş xtr düşünüyorum nasıl olur acaba sizce :)

Gerçekten çok şık duruyor kazasız sürüşler..

• Beğen
valla cok cok guzel ... tek eksık aynalkol bence ama onuda degıstırcem demısınız ve o zaman tam manasıyla kusursuz olacak... :D

• Beğen
modifiyeli araba olayı daha kolay :) bunda ayrıntı daha az onun için iyi bişey ortaya çıkarmak daha zor :)

hayırlı olsun Allah nazardan saklasın çok güzel olmuş bisiklet.bence jantlara hiç dokunma beyaz gerçekten çok güzel olmuş ama aynakolu da değişip gümüş gri ya da beyaz yaparsan bisiklet süper olur gerçekten
(bu arada başlık süper olmuş :) )

• Beğen
Geri