Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akdeniz Ege Turu

merhabalar. ayse, pendik'ten yola cikip kartal'a vardigimizda can'da telefonun olmus olsaydi seni aramayi dusunuyorduk. maalesef baglantiya gecemedik. sevgili can'in da dedigi gibi seneye karadeniz istiyoruz. kendi adima konusmam gerekirse karadenizi hic gormedim, ve ilk kez gorme sansini bisikletle elde etmem de oldukca guzel olacak. umarim bi aksilik olmaz da oralari bisikletle gorurum. onun oncesinde onumuzdeki gunlerde birlikte pedallariz. uzak sayilmayiz. ben de bostanci'da oturuyorum.

insanin keyif aldigi seyleri yapabilmesi cok guzel. uzun yol bende tam bi tutku ve bu sevda beni bir gun hayattan saglam bi sekilde kopartacak sanirim.

ayrica can beni yaninda gormekten mutluluk duyacagina sevindim. en kisa zamanda pedallamak dilegiyle. saglicakla kalin.

• Beğen
Tepkiler: candede
Scudo
selamlar,
Karadeniz turu bende takıntı haline geldi zaten. Birçok ilinde bulundum ama bisikletle hiç denemedim, yayla zamanı gitmek lazım.
Kapadokya'da ise 2001 yarışlarında bulundum. Bir daha da görme şansım olmadı.

Çağrı, bir ara kesin pedallarız, madem buralardasın. Tutkun seni hataya daha fazla bağlasın ama bu da başını döndürmesin:) dikkatli ol.
ayse

@candede

merhabalar. yanlis anlasilmasin, duzeltiim:) aslinda "hayattan saglam bir sekilde kopartacak" dememdeki amaç normal hayattan kopma, yani firsatini bulabildigim anda cok cok uzun sureli bisiklet seyahatine cikma durumumdan sozediyordum. aksi halde hayattan korlemece kopma gibi bir niyetim yok. hayata yeterince sikica sarilirim. bu anlamda pozitif yanim vardir. yani yasamayi seviyorum. -dar anlamda dusununce- kolay kolay da kopmam hayattan. gorusmek uzere...

Can dede,turunu bitirmene sevindim. Yayınlanan fotoğraflarının ilgiyle izliyeceğim.

Geri