@z. usta Konuyu gördüm. Ancak arkadaş F ortak parantezine alarak gerekli cevabı ayrıntılı bir işlemle cevaplamış. Fazladan post kalabalığı yapmak istemedim. Ayrıca matematik, bilmiyor da olabilirim. Amacınızı anlamış değilim
@M.Burak KARADAĞ
Bana üslup öğretmeye kalkmayın önce kendi attığınız mesaja bakın. Size düşmez benim konumun boş olup olmayacağı. Beğenmezseniz okumazsınız. Kimse size zorla konuyu okutmuyor. Size atacağım son mesajdır. Lütfen daha fazla konuyu germeyin.
@ersin cem emci Kıyamam canım. Gerilme hemen. Sana bi soda ısmarlayayım.
Konunun boş olduğunu söylememin sebebi şu:
Spe Allez kullanıyorsunuz. Full 105 grup set ve fulcrum jantlarınız var. Bunlar belirli bir tecrübe gerektiren seviyede parçalar. Akıcılık vs... bu gibi terimleri de kullanıyorsanız ben sizin bisikletten anlamayan parası çok bir insan olduğunuza değil, bisikletten anlayan ve kullandığı üst grup parçalarla şov yapan arkadaşlardan olduğunuzu düşünerek o gönderiyi yaptım. Haksızsam -ki öyle olduğumu düşünmüyorum - ben sizden özür dilerim
Değerli arkadaşlar bu janta hafif bir dokunuşla 2,5 dakka döndü ve zorla durdu nerdeyse zabaha kadar dönecek nerdeyse peki bu içinde yaşadığımız güzel dünyamız nasıl kendi kendine dönüyor. Biri bunu izah etsin yaa.