Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıl sağlığını korumak isteyenlere tavsiyeler

Belli haber sitelerini, belli televizyon kanallarını ve belli gazeteleri takip edin, izleyin ve okuyun. Hayat size güllük gülistanlık bir cennet köşesi gibi gelecek. Ülkemizin Norveç veya İrlanda gibi olduğunu göreceksiniz. İstanbul'un bisikletliler için Amsterdam'dan daha çekici olduğunu fark edeceksiniz. Zengin olduğunuzu ama bunu sadece sizin bilmediğinizi anlayacaksınız. Bisikletliye arkadan kasten çarpan adamın suçlu olmadığını, ölümlü kazaların bu işin fıtratında olduğuna iman edeceksiniz. Böylece pedallarken de daha huzurlu olacak kafanızı boş ve saçma işlerle meşgul etmemiş olacaksınız. Hangi haber siteleri, hangi TV kanalları ve hangi gazeteler diyeceksiniz. Forumda siyaset yasak, yazamıyorum.

Not: Ney üflemek gibi bir seçenek de var tabi.

Scudo
Kesinlikle muhabbet kuşu alın, bende 2 tane var, bazen öyle güzel şeyler yapıyorlar ki içinizi güldürüyorlar.

@alpdeğer tanrıverdi

Çok güzel yazmışsınız. Kader diyelim :D

Düşünce ve duygularımızı uç noktalara taşımadan. Yeterli tozunda yaşamak. Uç noktalara gelince saplantı haline geliyor ve çıkarcı kişiler tarafından kullanılmaya veya çevremize zarar vermeye başlıyoruz.

Uyuşturucu ve türevlerini kullanmamak. Bazıları da bağımlılık yapmıyor. İstersen içiyorsun desede yalan. Sadece kendini ve seni kandırmak için bu dedikleri. Bir arkadaş aynı şeyi söylüyordu. Zamanla beyin yapısı değişti ve hayaller görmeye başladı. Daha sonra da kendinde olmadan intihar etti. Bilinçli ve kasti bir intihar değildi. Akıl sağlığını kaybettiği için başka şeyler görürken öldü.

Öneriler güzel ancak maddi ortam da yaşam mücadelesi verirken bir çoğunu uygulamak zor. Kendinizi garantiye alabilirseniz daha hırs yapmayın. bırakın, erken emekli olun. kafa halen yerindeyse ; ) alın hanımı varsa çocuğu rölanti de yaşayın.

Metrobüse binmeyin. Özellikle mesai öncesi ve sonrası saatlerde.
İstanbul'da trafiğe çıkmayın. Ne bisiklet, ne araba. Trafik yok. Jetpack'lerle geziyoruz.
Politikacıları izlemeyin, dinlemeyin, takip etmeyin.
Sevdiğiniz bir hobiniz olsun.

Ha bir de vodka;
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aVOrBVy_700b.jpg
Çevirisi;
Polonyada 100 yaşın üstünde yaşayan binlerce insan var. Yoğurt sayesinde değil.

evimde tv sadece cihaz olarak var. ne uydu bağlattım nede karasal yayınım var. pc yi bağladım oldumu sana 82 ekran monitör. oyunlarımı full hd oynuyorum açabildiğim kadar ses sisteminden de veriyorum ayarı. call of da easy modda açıyorum basıyorum şarjörü. veriyorum mermiyi veriyorum mermiyi :)

tekrar tv ye döneyim coştum bir an. belgeselleri indiriyorum bana yetiyor, hanımda yabancı dizileri takip ediyor. misafir geldiğinde yerli kanallardan online açıyorum. bazen takılıyor sıkılıyorlar ama yapacak birşey yok. haberleri hiiiç takip etmiyorum gündemi 15 gün geriden biri birşey derse vay anasını diyorum. kötü birşey olduysa ohh ne güzel diyorum. böyle deyince karşımdaki abondene oluyor boş muhabbet tartışma çıkmıyor :)

Televizyondan uzak durun. Bol bol kitap okuyun. Çıkın en yakin dogaya sesizlikle huzur bulun...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@alpdeğer tanrıverdi
Hocam çok güzel yazmışsınız, sonuna kadar da haklısınız

Eski ama eskimeyen bir konudur.
Sevmek ve çalışmak.Iki temel alan.
Sev,sevil,paylaş,bölüş,çoğalt..
Paradan azade çalış,emek ver,yaptığın şeylerden keyif al,deneyimle..

Hem akıl hemde ruha iyi gelir:)

Bu memlekette akıl sağlığını korumak pek mümkün değil. http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160922/f6bf2e6893417ad55750ee0aa2d3a3b0.jpg

#Tapatalk

Geri