Sadettin Z.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 12.079
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Cyclocross
O zaman bir güncelleme yapayım. Epix gen 2 modeli ile ilgili tüm incelemelerin vardığı ortak nokta climb pro özelliği olan haritaların muazzam boyutları ve dual band gps nedeniyle safir camlı 32gb modelinin ya da pro modelinin alınmasının gerektiği yönünde.Bende karar verirken T-rex modellerini inceledim ama Garmin daha fazla güven veriyor. Spor saatlerinde en temel unsur GPS ve Garmin dünya üzerinde en çok GPS cihazı satan firma! İkinci önceliğimde yazılım ve burada da Garmin öne çıkıyor kendi yazılımı ile bana göre. Söylediğiniz gibi 2 k fark için başka marka almaya değmez. Bende Almanya' dan Fenix 7 Pro Solar modelini aldım ve oldukça memnunum.
Bu modellerde ise bahsettiğim fiyat avantajı ortadan kayboluyor. Ben de black friday indirimi ile 205 pound (~9K) fiyata gelen forerunner 255 modelini aldım. Amoled display yok, climb pro yok, müzik yok, harita bile yok ama spor saatinde bana lazım olan metriklerin hepsi var.
Üzerine uyguna denk getirebilirsem bir de Edge 840 almayı düşünüyorum. Bundle halini 430 pound (~19K) fiyata bulabiliyorum. Black friday haftası birşeyler yakalarsam epix pro fiyatına hem saat hem gps bilgisayarı halletmiş olacağım.