Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Akıllı telefon gps ile sürüş - Süre iyileştirme

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Akıllı telefonlarda Gps tabanlı olarak aktivite kaydeden pek çok uygulama var. Bu videoda bu tarz uygulamaları kullanırken nasıl daha düşük süreler ve daha yüksek ortalama hızlar yapılabileceği üzerine bilgiler var. Tabiki bu konudaki herşey bu videodan ibaret değil, daha farklı bilgiler için devamı olabilir.

Scudo
@Faruk Yamak
Rica ederim. Video bilgiyi vermekte başarılı mı, seslendirme kalitesi nasıl, görseller konuya ne kadar uygun vs fikrinizi belirtirseniz sevinirim. İstediğiniz kadar sert eleştirebilirsiniz, kesinlikle alınmam da darılmam da. Yayınlarımın kalitesini artırmaya çalışıyorum, bu sebeple her türlü yoruma ihtiyacım var.

Bence yeterli seviyede ve güzel. Arkadaşlar da yorum yaparlar. :harika:

Evet videonun herşeyi için eleştiriye açığım. İstediğiniz kadar sert eleştirin, ne alınırım ne de gücenirim. Arka plan müziğinden tutun, görsellere, dublajdan tutun seçilen kelimelere kadar herşey için yorumlarınızı bekliyorum.

Gakgo yolun açık olsun. Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum. Herşey gönlünce olsun.

@Swizz
Çok teşekkür ederim Gakgo :)

İlave: Eveeet. Yorumlarınızı, fikirlerinizi yazın lütfen. Videomu gören taraf olarak en doğru yorumlar sizden gelecektir. Videonun her noktasını eleştirebilirsiniz, dilediğiniz kadar uzun ve sert eleştirin. Bana yorumlarınız lazım, kırılıp gücenmenin sırası değil.

Hocam ekstra bir sorum olacak. Dün mesela hem strava hem de runkeeper denedim. İkisi de gps koptu sanırım. Başlangıç noktamdan bitiş noktama direk hipotenüs çizdi :( Android kullanıyorum ne yapmak lazım fikriniz var mı ?

@K. Aydın
Aslında pek çok sebebi olabilir, kötü sinyal, yazılımsal sorun vs. Eğer veri tabanında olmayan bir yoldan gittiyseniz bu olabilir denediğim kadarıyla yeni güzergahlar eklenirken (mesela yol olmayan araziler) sizi tam olarak doğru takip etmeyebiliyor. Ayrıca gps sinyali sürekli kesilip tekrar gelmişse de düz gittiğinizi varsayabilir. Diğer ihtimallerden biri ise telefonunuzdaki bir problem olması, iki uygulama da aynı hatayı verdiğine göre bu da olabilir. Telefonunuza custom rom attınız mı? Yani aldığınızdan beri orjinal yazılımıyla mı kullanıyorsunuz yoksa işletim sisteminde değişiklik yaptınız mı?
Hatanın sebebini tam olarak bilemiyorum ama telefonu sıfırlamayı, ayarlardan iki uygulamanın da verisini temizlemek gerekirse ikisini de tekrar yüklemeyi
deneyebilirsiniz.

Selamlar,
Elinize sağlık , kanalınıza abone de oldum ..
MTB kullanmama rağmen , diğer videolarınızı da severek izledim ..
Sorum şu ; videolarınızdan bazılarında Hız , eğim ve yol videosu görselini nasıl birlikte çekebiliyorsunuz? App mı yoksa kameradan mı kaynaklanan bir özellik mi?
Başarılar dilerim..

Hocam size bı soru soracam bisikletimdeki vitesler yanlış atıyor 4 almak istiyorum 1 alıyor bunun nedenini söyler misiniz bide bu sorunu sadece 4 viteste yapıyor diğer viteslerde yapmıyor cevap verirseniz sevinirim

Kanalin hayirli olsun
Videoyu eleştirmen gozuyle izledim, anladigim kadariyla video hazirlarken nelere dikkat etmen gerektigini biliyorsun, videolar ekledikce kendi tarzin iyice oturacak, hersey iyi gorunuyor bol sans

@Abdullah ozturk
Teşekkür ederim. Hız, eğim ve yol bilgisini Runtastic isimli uygulamadan alıyorum, daha sonra videoya ekliyorum. :harika:

@Bisiklet sever 93
Sanırım vites ayarınız bozulmuş, tek viteste bunu yapması rubledeki 4. dişten dolayı da olabilir. Bir bisikletçiye götürmenizde fayda var.

@K. Aydın gps ayarlarını kontrol edin.
uygulamayı açtıktan sonra ekranı kapatıyorsanız gps duruyor olabilir.
güç ayarları ya da gps ayarlarından her daim açık olmasını sağlayın yeter.

• Beğen
Tepkiler: K. Aydın
@Yahya omer yildiz
Teşekkür ediyorum. Evet, konsept olarak aslında kararsız durumdaydım ama sanırım bu tarz ile devam edeceğim. İyi dilekleriniz için sağolun.

Mesajınızı göremiyorum, isterseniz konuya değilde özelden yazın.

Sorum şuydu ben bisikletin eski rublesini değiştirmistim yerine daha büyük ruble takmıştım bahsettiğim sorunda bu ruble takıldıktan 20 30 km kullandıktan sonra olmaya başladı yeni rubleyle bi ilgisi varmıdır acaba

Kendim bakıp inceleyemediğim için net birşey diyemem olabilir diyebilirim sadece. Normalde ruble değiştikten sonra aktarıcının durumu kontrol edilir. Dişlilerin her birinde sekip sekmediğine filan bakılır. Yeni ruble ile aktarıcı uyumlu olmayabilir, dişlilerde ezilme yada yamukluk olabilir şimdilik aklıma bunlar geliyor.

Geri