C.Koc
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.053
- İsim
- Cem
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar zwift adı altında bir başlık mevcut forumda ama bu başlık altında bahsi geçen pek yazı yok eğer yöneticiler gereksiz bir başlık olarak değerlendirirse konuyu silebilir gelelim konumuza ; malum hepimizin interaktif trainerı yok zwift'i eğer interaktif bir trainer kullanıyorsanız zaten sıkıntı yok alet kendisi bütün yokuş simülasyonunu yapıyor ama eğer manuel tabiri caiz ise akılsız interaktif olmayan bir trainer ile kullanıyorsanız zwift biraz kafa karıştırıcı olabiliyor benim trainerım (link) 10 kademesi mevcut zwift'i hız sensörü ile kullanıyorum evet zwift içinde trainer seçimi mevcut ve benim sahip olduğum model için 4. kademeyi gösteriyor yanlış bilmiyorsam 4. kademe %0 eğime takamül ediyor, bende deneye deneye şöyle bir sürüş profili uygulamaya başladım ve genelde dışarıda yaptığım sürüş profiline az çok uyuyor ama tabi doğru uyguluyorum bu böyle olacak demiyorum altını çizeyim. Burada sizde kullandığınız akılsız trainer ve uyguladığınız sürüş profilinizi yazarsanız diğer aynı marka model trainer kullanıcılarına belki faydalı olur diye düşündüm. Bu arada zwift harici program kullanan varsa onu da belirtirse iyi olur.
%0 eğim 4. kademe
%1-2 eğim 5. kademe
%3-4 eğim 6. kademe
%5-6 eğim 7. kademe
%7 eğim 8. kademe
%8 eğim 9. kademe
%9 eğim ve üstü 10. kademe
Not: Sürüşlerimin hepsini 50-34 aynakolun büyük yaprağını kullanıyorum eğer seçtiğim kademe gerçekte deneyimlediğim eğimden daha hafif ise vitesi ağırlaştırıyorum ama genelde hafiften ziyade daha ağır oluyor gibi bu da antreman için daha iyi oluyor. Yokuş aşağı eğimlerde istersem 4. kademe altını kullanıyorum ama genelde 4. kademe ile devam ediyorum.
%0 eğim 4. kademe
%1-2 eğim 5. kademe
%3-4 eğim 6. kademe
%5-6 eğim 7. kademe
%7 eğim 8. kademe
%8 eğim 9. kademe
%9 eğim ve üstü 10. kademe
Not: Sürüşlerimin hepsini 50-34 aynakolun büyük yaprağını kullanıyorum eğer seçtiğim kademe gerçekte deneyimlediğim eğimden daha hafif ise vitesi ağırlaştırıyorum ama genelde hafiften ziyade daha ağır oluyor gibi bu da antreman için daha iyi oluyor. Yokuş aşağı eğimlerde istersem 4. kademe altını kullanıyorum ama genelde 4. kademe ile devam ediyorum.