Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamera

@serdarvekedisi Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın . Fiyat/performans olarak en iyi kamera şu an DJI Osmo Action . Gönül Gopro 9 alıp denemek ister ama iki katı fiyatı var . Onun yerine yedek piller , harici batarya şarj ünitesi , Micro SD card v.b. şeyler alınır... Zaten kamerayı alınca iş bitmiyor , ıvırı zıvırı da mutlaka lazım oluyor.

@suyunsesi Malesef , hepsi dövize endeksli. Keşke yerli bir üretici olsa da fiyat/performans ürünleri yapsa ,paramız elin adamlarına gitmese..

Scudo
Yıllardır Gopro kullanıyorum, aynı zamanda xiaomi falan da kullandım. Bence çinli rakipler fiyat performans odaklı düşünüyorsanız alınabilir.

Bir şey daha eklemekte fayda var , GoPro 7 Black ve sonraki Black serilerinde GPS çipi de içeriyor. Biraz pil ömründen alsa da GPS özelliğini açıp videolarınızda o anki hızınızı ve haritayı koyabiliyorsunuz basit anlamda. Bu özellik için o kadar para verilir mi bilmem . Ayrıca GoPro9 halen firmware bekliyor birçok kullanıcı şikayetçi donmalardan ve fazla ısınmasından.

edit. Go Pro 6 black de de GPS varmış.

• Beğen
Tepkiler: Emre Tuna Mirliva
Dün Hero 9 ile kesintisiz 1 saat 47 dakika kayıt yaptım, %100 ile başlamıştı şarj %5'te kapattım.
Üzerine Garmin sürüş verilerini (eğim, watt, nabız, hız) ekledim, şu anda 20 GB dosya yüklüyor, sonra link paylaşırım
.
Gündüz çekiminde 1080p@50fps nasıl bir görüntü çıkıyor meraklısı izler. :)
Evet pahalı ama titreşim engelleme özelliği inanılmaz, Hyperboost açmamış olmama rağmen gram titreme yok.

İyi pazarlar!

Sürüşün bir kısmını kestim, dün Çağrı'nın bir videosu vardı, güç ve nabız arasındaki ilişkiye dair.
Anlatmak istediği çoğumuzun bildiği nabız geriden geliyor ve güç aslında çok bitmiş oluyor.
Dolayısıyla güç ölçer çok avantajlı bir ekipman.

Videonun tamamı yüklenmiş olur, atarım linki.

Sonunda vakit bulup videoyu ekledim.
Bu kadar uzun kayıt keyifsiz oluyor, gelecek sürüşleri manzaralı yerlerden kısa kısa ekleyeceğim.

M1 işlemci dedikleri kadar varmış, inanilmaz akıcı düzenleniyor ve export alınıyor.

Selamlar!

Mesajım bulunsun.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Çok basit çekimler için, 500₺ altı, önerebileceğiniz aksiyon kamerası ne olurdu arkadaşlar? İşe gidip gelirken yeterli gelebilecek bir kamera soruşturuyorum. Eken H9R yeterlimidir? 2. eller güvenilir olabilir mi?

Çok basit çekimler için, 500₺ altı, önerebileceğiniz aksiyon kamerası ne olurdu arkadaşlar? İşe gidip gelirken yeterli gelebilecek bir kamera soruşturuyorum. Eken H9R yeterlimidir? 2. eller güvenilir olabilir mi?
Selamlar,

Tavsiye edemeyeceğim bir kamera. Youtube kanalımdaki ilk bisikletle videolarımı EKEN H9R ile yapmıştım sonuçlarını görebilirsiniz. Titreşim engelleyici özelliği olmayınca görüntüler net olmuyor , izleyiciyi yoruyor açıkçası. İkinci el Xiaomi Yi bakmanızı tavsiye ederim.

Haftanın son gününde market alışverişi ve etrafta olan biteni çektim, kimsenin olmaması çok ilginç geliyor.
Umarım en kısa sürede normal hayatımıza dönebiliriz.
Hero 9 çekimleri 4K, Mavic çekimleri 2.7K.
Hyperboost kapalı, ona rağmen çok stabil bir görüntü veriyor kamera.

Haftanın son gününde market alışverişi ve etrafta olan biteni çektim, kimsenin olmaması çok ilginç geliyor.
Umarım en kısa sürede normal hayatımıza dönebiliriz.
Hero 9 çekimleri 4K, Mavic çekimleri 2.7K.
Hyperboost kapalı, ona rağmen çok stabil bir görüntü veriyor kamera.

H9 ile uzun süreli kullanım ve yüksek çözünürlükte ısınma problemi oluyor mu ? Bunun ile alakalı çok şikayet okudum.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
H9 ile uzun süreli kullanım ve yüksek çözünürlükte ısınma problemi oluyor mu ? Bunun ile alakalı çok şikayet okudum.
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
4K kalitede 1sa45dk çekim yapıyor pil bitene kadar, ısınıyor biraz ama çekime bir etkisi yok.
Kitlendiğini veya takıldığını görmedim, kendi kendine yeni dosyalar yaratıyor otomatik.
Ben denemek için kesintisiz kayıtta yaptım çok defa bir dert görmedim.

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
4K kalitede 1sa45dk çekim yapıyor pil bitene kadar, ısınıyor biraz ama çekime bir etkisi yok.
Kitlendiğini veya takıldığını görmedim, kendi kendine yeni dosyalar yaratıyor otomatik.
Ben denemek için kesintisiz kayıtta yaptım çok defa bir dert görmedim.
verdik siparişi bakalım..

Günaydın,

Dün arkadaşlarımla Foça tarafına dolaşmaya çıktık.
Ben ilk defa bu rotadan geçtim, yollar çok güzel olmuş.
Soğuk asfalt olan bölümlerde tamamlanırsa ideal bir bisiklet rotası haline gelir.

Strava kaydına videonun açıklamalar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Hero 9 ile 4K/50 olarak çektim, sesi biraz düzelttim, gidonun altına takılı olduğunda çok yol gürültüsü alıyor.
Bu hafta vakit bulursam sesi daha iyi hale getirmek için yapıştırma olan malzemelerden alacağım mikrofonların üzerine.
Sıcakta 200 km boyunca göğüs bandı ile sürmeyi tercih etmedim, onu kullanınca hiç gürültü almıyor çok kaliteli oluyor ses.

Keyifli seyirler!

Günaydın,

Dün arkadaşlarımla Foça tarafına dolaşmaya çıktık.
Ben ilk defa bu rotadan geçtim, yollar çok güzel olmuş.
Soğuk asfalt olan bölümlerde tamamlanırsa ideal bir bisiklet rotası haline gelir.

Strava kaydına videonun açıklamalar bölümünden ulaşabilirsiniz.
Hero 9 ile 4K/50 olarak çektim, sesi biraz düzelttim, gidonun altına takılı olduğunda çok yol gürültüsü alıyor.
Bu hafta vakit bulursam sesi daha iyi hale getirmek için yapıştırma olan malzemelerden alacağım mikrofonların üzerine.
Sıcakta 200 km boyunca göğüs bandı ile sürmeyi tercih etmedim, onu kullanınca hiç gürültü almıyor çok kaliteli oluyor ses.

Keyifli seyirler!

Henüz izlemedim fakat hem bir şey söyleyeceğim hem de bir şey danışacağım. Rüzgar sesini az ya da çok alması için özellik var bunu kullanmanıza rağmen mi çok geliyor?
Çekilen videoları kayıt ederken hem slow motion hem de normal olarak mı kaydediyor?

Geri