Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon Kamerası - Action Cam

Scudo
Merhabalar;

Allexpres den aldığım Eken HR9 Aksiyon Kamerası 10 Dakika Çekim Yapıyor 10 Dakika Sonra Kaydı Durduruyor Ve Tekrar Başlatıyor. Bu Bütün Aksiyon Kameralarında Mı Var ? Yoksa Ayarlardan Düzeltiliyor Mu ?

Özet 10DK Kayıt Alıyor 9:59 Da Kaydı Durduruyor Ve Anında Tekrar Yeni Bir Kayıt Alıyor

@OmerKilit Midland H5 de 30. dakikada kayıt biter (HD003).Başka bir dosya ismi ile(HD004) kayıt yapmaya devam eder.

@OmerKilit kamerada kayıt süreleri değiştirilebiliyor. menülerinde var.

Aracımda "Mobius Actioncam" kullanıyorum, ekranı yok... Daha önce de drone üzerinde kullanıyordum. 2013'te ihtiyaçtan (o zamanlar GoPro dışında kaliteli kamera yoktu) çıkmış, birebir geliştiricisi ile konuşularak hazırlanmış (rcgroups forumlarında) bir kamera. Halen daha 70 dolara satılıyor. Belki bisiklette de kullanılabilir, ama pil ömrü dışarıdan desteklenmediği sürece iyi olmayacaktır.

Az önce baktım ki aradan geçen yıllarda Mobius 2 ve Mobius Mini piyasaya çıkmış. M1'e göre M2'nin renk performansı daha iyi, keskinliği daha kötüymüş.

Soldan sağa: Hero3, 2 adet mobius actioncam (ikisi de ilk versiyon, soldaki geniş açı lensli), ve "808#16 keychain camera"
55-61892-compare-1402560014.jpg

Mobius 1, 2 ve mini'nin yanyana fotoğrafını aradım ama bulamadım. Mini en sağdaki keychain camera kadar yaklaşık, pil kapasitesi de çok azmış, ama zaten dışarıdan harici olarak beslenecekse çok da önemi yok.

Ben xiaomi yi almıştım 1080/60p de 12 dakikalık video 10 gb yer kaplıyordu.bir saatlik turda 50 gb video oluyordu.bir yere atamıyorsun birşey yapamıyorsun.bir heves aldım 1 ay sonra sattım.güvenlik kaydı için kullanılabilir onun haricinde gereksiz.kamera kaydı vs çok güzeldi tavsiye ederim.hatta bu forumdan İzmirli bir arkadaş vardı ondan almıştım ben kamerayı.youtube'da kamera karşılaştırma videoları var onlara bak bence sjcam önerenler var bence renkler konusunda sıkıntılı bir kamera sjcam.son 1 yıl içinde Yeni model çıkarmışsa bilemem.

@semih_07
Kayıt formatından kaynaklı o sanırım. avi kaydediyorsa o kadar yer kaplaması normal. Ayarlardan düzelir gibi geliyor. Ayrıca Yi'ler artık 2k video da çekebiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: semih_07
Konuyu hortlatacağım ama arkadaşlar, bisiklet sürerken arkadan gelen tehditlerde önemli, hatta emniyet şeridinde olan kazaların çoğu arkadan, yandan çarpma ile oluyor. Bu durumda çok geniş açılı hem önümüzdeki hem arkamızdaki trafik akışını aynı anda kayıt edecek ürünler var mıdır?

Geri