Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aksiyon kamerası sabitleme önerisi?

doganizm

Üye
Tepki
33
İsim
Doğan
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar genellikle yürüyüş yapıyorum ( Bisikletim yok :D ).

Aksiyon kameram için monopod aldım ama sırt çantalı uzun yürüyüşler esnasında uzun süreli kayıtlarda monopod kullanışlı olmayacakmış gibi bir his var içimde, aksiyon kamerasını stabil olarak çantama, vücuduma v.s. nasıl sabitleyebilirim acaba ?

Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Aksiyon kameram Eken H9R

Scudo
@trainspotting35

Bu ürün stabilmi hocam, işimi görür mü ? Sırt çantam 65 Litrelik olandan ve genellikle tıka basa dolu oluyor (20 KG civarı)

Bisiklette genelde bunu kullanıyoruz. Gidona bağlanandan daha stabil.

Yürürken ve nefes alışverişinde belki sıkıntı olabilir çok pahalı bir ürün değil alıp denemenizde fayda var olmazsa zaten alacak bir bisikletli bulursunuz illaki.

• Beğen
Tepkiler: doganizm
en-ucuz-evolite-highlander-65-lt-sirt-cantasi-60-79-litre-antalar-38879-16-B.jpgen-ucuz-evolite-highlander-65-lt-sirt-cantasi-60-79-litre-antalar-38880-16-B.jpgevolite-highlander-65-lt-sirt-cantasi__0903010715617552.jpg

Bendeki çanta şu, önerdiğiniz askı ile kullanılır mı acaba denemek lazım?

Back Bag Mount diye aratın.

(link)

Sony nin fiyatı 100 tl üstü, eken için olanını bulamadım yok galiba.

Omuza takılan aparatlar da var.

Yada şapkaya, kemere de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: doganizm
Sanırım aradığım aparat bu siz ne dersiniz?

(link)

yada bu (link)

Bunu aldım:
(link)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende "Xiaomi yi"var. Fakat bunun altında sadece vidalı delik var. Ben bunu bisiklet sürerken göğüs aparatına nasıl sabitleyebilirim?

Ekran Resmi 2020-07-22 11.29.43.png

Göğüs aparatı da boyle bir şey. Henüz almadım da. Buna nasıl takabilirim? Tavsiyeniz nedir başka sabitleme seçeneği olarak?

Ekran Resmi 2020-07-22 11.26.15.png

@serchester
Sanırım şu parça tüm ekipmanlara uyumlu hale getirir.

(link)

Screenshot_20200722-114145_Samsung Internet.jpg
Resimde görülen göğüs aparatına takılan ara aparat, göğüs bandı ile geliyordur diye umuyorum.

uzun turlarda GoPro (10-11)' u gidona sabitlemek için ne önerirsiniz arkadaşlar? internette aratınca onlarca ara bağlantı aparatı çıkıyor ama bu tip ürünler kullanmadan anlaşılmıyor genelde. kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum. göğüs bantları da iyi aslında youtube tur videolarında en iyi açı göğüs bantlarıyla oluyor (yiğitcan iç' in videoları iyi) ama çok kalabalık bence.

uzun turlarda GoPro (10-11)' u gidona sabitlemek için ne önerirsiniz arkadaşlar? internette aratınca onlarca ara bağlantı aparatı çıkıyor ama bu tip ürünler kullanmadan anlaşılmıyor genelde. kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum. göğüs bantları da iyi aslında youtube tur videolarında en iyi açı göğüs bantlarıyla oluyor (yiğitcan iç' in videoları iyi) ama çok kalabalık bence.
Göğüs bandı bence de en iyisi. Gidon hem aşırı titreşiyor hem her harekette sağa sola dönüp gözü yoruyor.

• Beğen
Tepkiler: CengoCenk
ben bunu kullanıyorum gidona bağlı titreşim engelleyici açık modda çok stabil görüntü alıyorum
(link)
çektiğim videolara kanalımızdan bakabilirsiniz

Dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-11-16 212045.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-16 212045.png
    252,8 KB · Okunma: 8
Geri