Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aktif pedal üzdü

H. Sert

Üye
Tepki
11
Aktif pedalın internet sitesini inceleyip bir heves Caddebostan magazasina gittim. Şehir bisikleti istedigimi soylememe rağmen görevli bana mtb satmaya kalktı. Dahası sitede €550 luk bisiklet için €700 istedi. Sayfayı gosterince ilk defa görüyormus gibi davranıp bu fiyata ancak peşin verebilecegini soyledi. Ayıp!

Scudo
Evet çok ayıp banada birkere model araaba alıken yapmıştı adam internet sitelrindeki fiyatı gösterince toparladı ve ona göre indirim yaptı ama bu toparlaamış iyice batırmış keşke dükkanda başka biriyle daha konuşsaydınız belki o hatayı düzeltebilirdi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Beşiktaş Otimdeki şubesinde de aynı davranışlar mevcut. Karşıdan bakıp paran var mı yok mu süzüyorlar resmen.

o dükandan bende alışveriş yapmıyorum çok olumsuz şeyler okudum duydum zamanında bu forumda.

Hiçbir firmayı karalamak istemem ama aktifpedal kurumsal bir firma değil bence. Specialized'ın bir modelini almak ve aynı zamanda Adana'da mağaza açabilmek adına gerekli şartları görüşmek için mail gönderdim, bisiklet için cevap geldi ama mağaza konusunda çok kez telefon açmama rağmen cevap alamadım, yüzsüzlük yaparak tekrar tekrar aradım, dönüş olmadı. En son aradığımda sayım yapıldığını ve herkesin yorgun olduğunu ve şirkette kimsenin olmadığını o yüzden telefonlara cevap verilmediğini mağazadan öğrendim. Mehmet Bey ile mail trafiğinden sonra sağolsunlar bana ancak 20 gün sonrasına randevu verdiler. Doğal olarak ben de mağaza açma teşebbüsünden vazgeçtim. Ürünler konusunda diyecek laf yok ama sırf bu nedenle specialized dan da vazgeçtim. velhasıl biraz daha zamana ihtiyaçları var.

@alp değer tanrıverdi

hocam sizde direk marka ile fabrikası ile görüşün olanları bildirin sonuçta dönüş yapılacaktır diye düşünüyorum

bir de bakırköy şubesini deneyin derim ben.bisikletimin kadrosunu oradan aldım daha sonraki bakımlara vs oralara gittim ve de son derece memnunum.mağaza müdürü bora tirki ile görüşün direk orada zaten gerekeni yapar o.diğer şubeleri bilmiyorum problem olabilir ben gitmedim hiç ama bakırköy şubesi ciddi anlamda çok iyi...

böyle adamları duyunca caddebostana gidip ağzını burnunu kırmak istiyorum .

arkadaş paran olsa tokatlamaya çalışırlar, olmadıgını belli etsen o zamanda ilgilenmezler. sırf bu yüzden çoğu kez bisikletlere sadece bakmakla yetiniyorum. içler acısı...

otimdeki şubesinde gerçekten üstüne başına ,bisikletine vs. bakarak muamele yapıyorlar sinek küçük miğde bulandırır bu hareketler insanları gerçekten bisikletten soğutmaya neden olarak hareketler malesefki :(

• Beğen
Tepkiler: Kroncan
çok afedersiniz ama çok alıngan olmaya gerek yok . bu tarz şeyleri umursamam giderim beğenirim kafamdaki fiyata veriyorsa verir vermiyorsa basar giderim nitekim öyle de oldu beşiktaştan SSE aldım 2013 istediğim fiyata verdi vermeseydi speeder t2 alıyordum.. her neyse aldım geldim SSE karşı taraftan da öyle bir sinyal almadım ben bir ürünü beğendiysem cebime uyuyorsa karşımda bunları konuşacak muhattap buluyorsam işimi görür çıkarım sonuçta ben bisikletin onlar bisiklet karşılığında alacağı paraya bakar olay budur.

@Salih Eroğlu
Arkadaşım ne yani herkes kime ne tutturursa öyle mi? Esnafliktan bahsediyorum kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem ancak satıcı malın fiyatını bilmiyorsa neyi bilecek? Ama niyet farkliysa o başka! Ben ne istediğimi ve fiyatıni bilerek gittim, ama alamadan çıktım.

• Beğen
Tepkiler: Kroncan
@H. Sert

Ticaret ahlakına yakışmayan bir tavır olmuş,

Burada yazmanız doğru olmuş,bisiklet satan işyerleri ve bayi'ler,bisikletforumu takip ediyorlar,

Bu anlamda kendilerine,çeki düzen vereceklerdir diye düşünüyorum..

• Beğen
@H. Sert

Yok arkadaşım sana demedim onu.. benim deyinmek istediğim konuya destek açısında ettim o lafı.. şimdi esnaf bulmak çok zor bu durumda eğer ki kafaya koyup bir ürün alacaksam cebimde bir miktar para ile giderim ürünü araştırmışsınız zaten fiyat olarak gerekli konuşmayı da yapmışsınız yani demek istediğim benim bütçeme uygun bir fiyata çekmezse çeker giderim diyorum hepsi bu. Bu arada dediğim gibi esnaf dediğin artık müşteriyi düdüklemeye çalışan insan müsvettesi grubu maalesef. Yani eminim fiyatlarını biliyorlardır tutturabildiğine işte biz uyanık olmamız lazım. tamam ev sahibinin suçu var da hırsızın hiç mi suçu yok elbette hırsızın daha çok suçu var ancak dediğim gibi hırsız hırsızlığından vazgeçmeyeceği gibi bizlerin de uyanık olmamız lazım. bak siz araştırıp gitmişiniz ne güzel böyle olursa esnaf bunu yapamaz. Ben 32 yaşına geldim adam gibi adam diyebileceğim bir esnaf göremedim hepsi fiyattan üründen sürekli müşteriye geçirme derdinde artık bir kalkan oluştu üzerimde hep ticaretle uğraşanlara sahtekar uyanık faiş fiyat sever gözüyle yani önyargı ile yaklaşıyorum beni ikna etmeleri çok kolay olmuyor. Yani istisnalar hariç olabilir ancak konunun özü bu devirde kimseden esnaflık beklemeyin hayal kırıklıklarınız çoğalmasın.

5-10 Euro fark olsa tezgahtar birbirine yakın modellerin fiyatlarını karıştırmıştır belki şeklinde açıklanabilir ama 150 Euro ciddi bir fark. Ürüne fatura kesilmese aradaki farkı tezgahtar cebine atacaktır diyeceğim ama sonuçta sıfır ürün bu kadar parayı veren elbette fatura isteyecektir.

Bu olayda gösteriyor ki , Bir ürün almadan önce piyasasını araştırmakta ve almayı düşündüğünüz ürünün satıcının kendi sayfasında ne kadar fiyata satıldığını önceden bilmekte gerçekten fayda var.

• Beğen
Kesinlikle bir ürünü almadan önce piyasasını iyi araştırmak gerekiyor. Aksi taktirde hiç hoş olmayan sonuçlarla karşılaşabiliriz.
Bisiklet araştırması yaparken benimde başımdan böyle bir olay geçti. Ama tabi sonu sizinki gibi bitmedi.
Bisikletin mağaza fiyatı, internet fiyatından fazlaydı. Bu durumu mağaza çalışanına söylediğim zaman gerekeni yaptılar ve internet fiyatı üzerinden anlaşmıştık.
İnsan ne sattığını, ne kadara sattığını bilmeli. Maalesef çoğu esnaf müşteriyi yolunacak kaz gibi görüyor.

• Beğen
Gecen hafta Metin Bisiklet Bakirkoy den bisikletimi satin aldim.Montajini ogluyla beraber falan yaptik, cok ilgilendiler.Guleryuz,sohbet vs her sey guzeldi ta ki dune kadar.Bir kac gunden beri zincir atmasi problemi yasiyordum ve aldigim yere gostermeye gittim.Metin Bey satistaydi ve beni servise yonlendirdiler.Serviste Metin Bey in akrabasi olan yaslicana bir abimiz bakti.Yaptim dedi,eyvallah dedim ve tekrar showroom a gittim cunku bir kac parca da aksesuarim eksikti.Aksesuarlari da aldim, odemeyi de yaptim fakat bir seyi farkettim.Sanki gectigimiz hafta bana bisikleti satan Metin Bey gitmis yerine baska birisi gelmisti.Ilgisiz,alakasiz,vurdumduymaz birisine odeme yaptim aksesuarlar icin.Arkadas senden 3000 tl lik bisiklet almisim ve ertesi hafta zincir atma problemi icin getirmisim bisikleti.Yahu insan bir sorar ne yaptiniz serviste hallettiniz mi diye.Anladim ki Metin Bisiklette her sey satisi yapana kadarmis zaten usta dedigi akrabasi da yapamamis vites ayarlarini ki zincir yine atti.
Nihayetinde bugun yine Bakirkoy deki Aktif Pedal denilen yere gittim.Asil usta orada.Adi Taner di arkadasimizin ve gayet ilgili,isini cok iyi bilen,tavsiye ve puf noktalarini aktaran, guleryuzlu bir arkadasti.Allah ondan razi olsun.Velhasilkelam bundan sonraki duragim AKTIF PEDAL / TANER ARKADASIMIZ:harika::harika::harika:

İnanilmaz pahali satiyorlar diger markalarda disardan urun getiriyor ama aradaki ucurum bukadar fazla degil keske specialized kendi bir yer acsaydi biz musteriler icin daha iyi olurdu. suan yurtdisindan almaya yonelmis durumdayim garanti vs hersey buradada gecerli

• Beğen
Merkez yada şube genellemesi yapamam fakat İzmir KsK Aktif pedal gerçekten çok ilgili ve konularında bilgililer.Halil bey ve Nail kardeşim orada oldukları sürecede daimi müşterileriyim.

Geri