Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aktif pedal üzdü

@Sinan A.
Evet fatboy. lastikler ezik büzük geldi evde pompayla biraz şişirdim baktım o kesiği farkettim şimdi diğerine de baktım aynı çizikten onda da varmış. Sipariş iadesi nasıl yaptınız?

Scudo
@epsilon91

hocam dağişim istedim ben arka tekerde 10km de balon oluştu. birde şişirince falçatayla kesik atmışsın gibi kesik belirmişti. arka lastiği yolladım yenisi geldi. o gelene kadar ön lastiği dikkatli inceledim onda da aynı şekilde bir kesik belirmiş birde yanaktan sırt deseninden sanki sıkmışsın gibi boğum var lastikte. yeni gelen arka lastikte toz içinde yine ezik büzük geldi. janta geçirmeden kontrol ettim. iç kısımda lastik sanki kabarmış gibi bi iki ufak yerinde hasar gördüm. iç kısımda kullanılmış gibi tozluydu. dış kısımda öyle. yanda sürtme vardı sanki. kesik var mı diye özellikle baktım. kesik yoktu. lastiği şişirdim kesik belirdi lastikte.

bu lastikler muhtemelen aktifpedalın deposunda 3-4 sene beklemiş. piyasaya çıkış tarihi eski bi lastik. yüksek fiyattan satmaya çalıştılar belki yıllarca depoda bekledi. teorim bu. lastiği şişirince çatlamasına başka türlü aklım ermiyor zaten. az önce detaylı fotoğraflarla gönderip iade talep ettim. başka lastik alacağım bu lastiklerle olmayacak bu iş.

@Sinan A. Bana da yıllarca depoda beklemiş gibi geldi. Yenisini gönderiyoruz dediler bekleyeceğim onlarda da hata olursa ben de başka lastik isteyeceğim.

Abi Aktif Pedal mıdır nedir diyoruz o kadar para kazandırmayın diye ya.O kadar Chain Reactin, Merlin, Wiggle boşa yok.İnsan gibi hizmet verene kazandırın.Chain Reaction'dan ayakkabı sipariş ettim o kadar yazdım her soruya bıkmadan cevap verdiler.Fiyatlar da cabası.Merlin falan da böyle ayrıca.Şimdi böyle firmalar varken ben gidip Aktif Pedal'a neden para kazandırayım?

Aktif pedal bana 2 tane ekstra hediye etti lastiklerden arkadaşlar. Para iadesinide kabul etmislerdi ama acikcasi 4 tane lastigimin olması daha cazip geldi :)

@Sinan A. iç lastiği nerden temin ettiniz hocam? benim jant sibop deliği presta uyumlu olduğu için ona uygun iç lastik bulamadım. decathlon da var ama o da schrader

Erdoganlarda ozceylanda var. Maxxis ve vredstein mi her neyse o marka :D

Geri