Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Alanyada kaza

Scudo
Yeni Bir Konu Gündeme Geliyor Bu Da Tem Teçhizatlı Ambulansların Müsabakalarda Yer Alması.

Bu Sanırım Uzun Bi Iş :)
 
  • Beğen
Tepkiler: adm coach
@kg42


Ambulans ne kadar sürede geldi gelmedi o konuda tam bir bilgim yok ama ambulanstan sedyeyi çıkarmayı başaramadılar önce ve daha sonra boyunluk takılmadan sedyeye koydular. Bu konularda çok bir bilgim yok ama boyunlugun sedyeye yerleştirilmeden önce takılması gerektir diye düşünüyorum.
 
yarış muhalinde olmadıgından dolayı bisiklet sporunu rencide edicibir yazı yazdıgınız için sizi kınıyorum düşme olayı sizin gibi başlangıçda degil finiş de yaşanmıştır (son 25 metrede ) ambulans finiş cizgisinde olup hemen olay yerine intikal etmiştir ve de bursa bölgesinde büyükler katogorisinde koşan doktor arkadaşımız olayı ilk müdahalesini o yapmıştır cocukta herhangi gibi bir boynunda kırık olmadıgını tesbit etmiş kaşın üzerinde yarılma tesbit etmiş olup gerekli müdaheleyi yapmıştır ambulansta boyunluk olup sporcunun bizzat boynuna boyunluk takılmıştır böyle yanlış duyumlarda bisiklet sporunu kişilerden sogutuyorsunuz böyle olaylar her yarışta her bisikletçinin başına gelebilir bisiklet camiasına geçmiş olsun yusuf kardeşimizede acil şifalar...
 
  • Beğen
Tepkiler: felis911
bundan sonra böyle olaylarda nasıl davranılacak peki.kimlere ne tür sorumluluklar düşüyor. bu olayların olmaması için bişeyler yapmak gerekmiyor mu?
yoksa bu tür olaylar olur mu diyeceğiz.
fransa turunda bile ölümcül bir olay olduktan sonra kask takılma zorunluluğu getirildi diye örnek vermek mi gerekiyor.bizde de mi ölümcül bir olay olması gerekiyor.
kardeşim bu sporu yapıyor ve daha 15 yaşında böyle bir kazayı düşünmek bile istemiyorum
kol kırılır bacak kırılır buna razıyım ama bu olay beni korkuttu.olayı tv den duyan annemin tedirginliğini korkusunu anlatamam.
çözüm öneren yazılar yazılmasını rica edeceğim arkadaşlardan.
 
  • Beğen
Tepkiler: exacbachay
Bisiklet sporu tehlikeli bir spordur.Bu sporu yapmakta her babayiğidin harcı değildir.Her kes bisiklete binebilir ama herkes bisikletci olamaz.Hani derler ya? Deprem adamı öldürmez üzerine yıkılan eşya vs.öldürür diye,Bisiklette adam öldürmez.(Her zaman olduğu gibi,Tedbirsiz davranılarak yapılan ,hata ve hatalar zinciri adamı öldürür)
 
  • Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Geri