Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aldığınız ürünün %40'ı kadar anında hediye çeki (Kampanya Sona Erdi)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Eldiven alayım diyorum istediğim eldiven yok , kask alayım diyorum istediğim kask yok , grup set bakıyorum o hiç yok.Biz o çek ile
anca katlanır alırız katlaya katlaya gezeriz :D @Delta kardeşim sizde indirim olayına sıcak bakıyorsunuz sanırım millet indirime aç.

Scudo
İşletme yönetimi yükseklisansına başlayana kadar ben de aşırı düz düşünüyordum bir mühendis olarak. Ama işler farklıymış

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
iinndiiiriiiimm issteeerüüüükkk :D (zorla kendilerine indirim yaptıran bisikletçiler derneği)

@ulas

Şarkı aralarında hortlayan SPOTIFY anonsu çınladı kulaklarımda Limit yok , sınır yok.... :)

@trainspotting35

Ben kendi tarafımdan hesabı şöyle görüyorum.
Varsayım: Satıcı her sattığı üründe %100 kar sağlıyor.

Durum1: 3000 liralık ürüne herhangi bir indirim yokken: 1500 liralık ürünü %100 kar ile 3000'e satıyor demektir ve 1500 lira kar sağlamaktadır. (Sizden 3000 çıkar)
Durum2: 3000 liralık ürüne %40 indirim yaptığında. Satış fiyatı indirim ile 1800 liraya geliyor. 1500 lira maliyeti olduğunu biliyoruz. 300 lira kar sağlamakta. (Sizden 1800 çıkar)
Durum3: 3000 liralık ürüne %40 değerinde hediye çeki. 3000 satış üzerinden 1500 lira karı aldı. Kasadan 1200 lira değerinde hediye çeki çıktı. Bu hediye çeki ile alınan 1200 lira satış etiketli malın maliyeti aslında 600 lira (%100 kar marjlı varsaymıştık) Yani hediye olarak gerçekte kasadan 600 liralık maliyet çıktı. 3000 lik satıştan kalan 1500 liradan 600 lira hediyeye gitti. 900 lira kar sağlamakta. (Sizden yine 3000 çıkar ama 4200 liralık mal alırsınız)

1000 T.L. lik alışveriş yaptım diyelim.İkinciye gene 1000 T.L. lik alışveriş yaptım ama 600 T.L. çıktı cebimden..
1000+600 :1600 T.L. Bu hesaba göre toplamda net karım 400 T.L.
Yani toplam 2000 T.L. lik alışverişte % 20 indirim olmuş oluyor...
Hesabını bilen bir kişi için pek cazip bir kampanya gibi gelmedi...
"Atılan taş ürkütülen kuşa" pek değmiyor sanki...

Abi boşuna hesap kitap yapmayın ya bir söz var ' kasa he zaman kazanır ' :D

@cazci

İşin matematik kısmı eğlenceli geldi.
Yaptığınız hesaptaki indirim oranı 2 aldığınız ürünün fiyatına göre değişmektedir.

Yani 1000 liralık alışveriş sonrası 400liralık ürünü hediye çeki ile aldığınızda indirim oranı 1400 de 400 olmakta ve %28,57 çıkmakta ki bu da bu kampanya ile ulaşabileceğiniz en yüksek indirim değeri
İkinci ürünün fiyatı arttıkça indirim oranı düşer çünkü bu alışverişten aldığınız indirim sabit 400 (1000 liralık alışveriş için)
ikinci ürünü 1000 liralık alırsanız belirttiğiniz gibi (1000+1000) 2000 liralık harcamada 400 lira olur indirim ve oran %20 'ye düşer.
ikinci ürünü 3000 liralık alırsanız, (1000+3000) 4000 liralık harcamada 400 lira olur, indirimin oranı %10'a düşer.

• Beğen
Tepkiler: Erdem Topal
Sonuçta iyi bir fırsat almak isteyen değerlendirsin , bu kadar matematik kasmaya gerek yok diye düşünüyorum.

1000TL lik aldın 400TL hediye çekin cebinde. Git 400TL ürün al ücretsiz. Bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: observer ve ulas
Siteyi gezip ön far alayım, yanında matarayı bedavaya getiririm demistim. Ön far fiyatlari zaten almis basini gitmis, bence sitedeki fiyatlar cok yuksek. İndirim ile alacagim mal da normalden daha pahali zaten, yani bir anlami kalmiyor.

Bu fiyatlar varken direkt %40 indirim yapsaniz bile cok fazla anlami yok.

Hediye çeki 2. elde satılan ürünlerde de geçerli mİ?

@Afyon35
Özgür bisiklet aynı bisikleti 5100'e satıyor v bundan kâr yapıyor
Delta ise aynı bisikleti 8665 liraya satıyor %40 indirim gösterip hemen fiyat düşsek bile 5200 oluyor 5100'e satan kâr yapıyordu burada 5200'e çıkıyor ürün, indirim yok. Kasa her zaman fazlası ile kazanıyor (Çek ile alacağınız ürünlerin de yükseldiğini düşünün hiçbir anlamı kalmıyor)

Yaw müşteri 1000 lira birinci alışverişte alsa ikincide de 1000 liralık alsa 400 lirası indirim olsa böyle 300 kişi alışveriş yapsa Delta kaç kazanır,müşteri kaç para kâr eder; yaw bize ne müşteri razı, satan razıysa.Cem Yılmaz'ın dediği kadar varmış:Herkes hesap kitapa dalmış.:DBu inşaata kaç ton demir gider hesabı gibi.
Hayırlı alışverişler,hayırlı işler demek en doğrusu.:harika:

kampanya çok güzel ancak işe yarar ve fiyatı piyasanın çok üstünde olmayan ürün bulamadım bende.
alıncak ürünler varsa paylaşırsanız bitirelim stokları :)

@Afyon35

Bu site gerçek bir site değil.

site ile ilgili bir problem var yada bizim server'lar coktu :)

Edit : sorun bizdenmis , site de problem yok. :)

Firmanın/sitenin hitap ettiği bir kitle var..Ben bu kitleden değilim mesela..
Adamların sattığı bisikletler belli..Mesela;
(link)
Şimdi bu bisikleti alan bir müşteri,zincirini 5 liralık makine yağıyla mı yağlar?Şunu alacak tabiki;
(link)
Bu bakımdan çok pahalıymış,falanmış filanmış demeye gerek yok..Sana pahalı,sana:)

Çok güzel kampanya değerlendireceğim teşekkürler delta bisiklet

• Beğen
Tepkiler: ulas
Moon Meteor 250 Lumen USB Şarjlı Ön Işık (link)

İndirimli Havale Fiyatı:309,78 TL KDV Dahil

Moon Meteor 250 Lumen USB Şarjlı Ön Işık

(link)

Havale ve Tek Çekim:165,51 TL KDV Dahil

Malesef Delta Bisiklet Bana Hitap Etmiyor..!

En basit karşılaştırma yaptım sitelerle benim hiçbir alakam yoktur örnek verdim

@ulas 2012'den beri bisiklet ve parçalarını satıyorlarmış Bursa'da adresleri var, numaraları var alakam yok ama çakma site değil gibi
Yukarıda Özceylan örneği de verilmiş
Bu kadar kolay günahlarını almasanız keşke

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri