Scudo Sports

Aliexpress alışverişi yapacaklar aman dikkat edin siz de yanmayın

Ben daha çok banggood ve gearbest ten alışveriş yapıyorum. ebay yada ali express tarzı sitelerde satıcıların yorumları vs. çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Scudo
@serkant yakıt banggood'dan benimde alışverişim oldu. Satıcı tek olduğu için sorunlar daha çabuk ve net çözülüyor. Ama rekabet diye bi şey olmadığından fiyatları yüksek mesela aliexpresse göre.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@sspl Evet fiyatlar daha yüksek ancak kafamın rahatlığı benim için daha önemli diyerek alışverişlerimi genelde ordan yapıyorum. Yalnız birde şu var. her türlü Türkiye'den daha ucuza almış oluyoruz. en son sipariş verdiğim çantanın Türkiye fiyatı 120 tl iken ben 14 küsür dolara Gear bestten aldım.

• Beğen
Tepkiler: murat85
Az önce 6 tane saat aldım ben de, konuyu görünce bir damla göz yaşı düştü yanaklarıma. Hayırlısı olsun artık ne yapalım, gelirse bizimdir gelmezse Daniel Zhang utansın.

profillerin açılma tarihi ve yorumlara dikkat edin. bazı satıcılar 3-5 $ ucuza koyuyor ama profil basbas bağırıyor tokatçıyım ben tokatçıyım ben diye. o yüzden 3-5 $ fazla ödeyip adam akıllı satıcılardan almak daha mantıklı diye düşünüyorum. geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin ben ebay üzerinden kredi kartı şeklinde bıçak sipariş etmiştim 50 cent e parayı geri aldım sonra umudu kestim dedik alt tarafı bıçak gelmesin. aradan 2-3 ay geçti kapıda çin postası. hiç aklımın ucundan bile geçmezdi bi açtım benim bıçak 120 gün sonra teslim aldım ürünü siz düşünün.

aliexpress ten 3 senede sayısız ıvır zıvır aldım. şu ana dek 3 paketim kayıp oldu. bunlarda çok ucuz oto ampulleriydi. diğer gelen ürünlerden 2 si bozuk çıktı para iadesini aldım. 2 tanesinde kısmen tamir gideri gibi bir geri ödeme aldım. diğer tüm alışverişlerim çok gecikenler olsa da geldi. şansız bir ana denk gelmiş olmalısınız. benim için önemli olan şeyleri mutlaka farkını vererek NL post, singapore post yada HK post ile alıyorum. Bunlar son noktaya kadar takip edilebiliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: anzolot ve murat85
1 ay önce verdigim aliexpressden kadro adam fake takıp numarası vermıs )) bügün yazıyor bana gümrükde mallarım gitti 20000 dollar zarar ettim vs.. bende yazdım ne anlastıksa o gecerlidir direk aliexpress müsteri hizmetlerine yazdım ve su anda beklemedeyim paramı hesaba geri yatırcaklar adam cakallık pesinde ama ben yutmamdım

Geçmiş olsun hocam..Aliexpress müşteri desteği açısından sıfır resmen ya. Çok güzel çok uygun ürünler var ama güvenemediğim için alamıyorum şuana kadar sipariş ettiğim ürünler 3$'ı geçmiyor

@sahan1704 müsteri destekliyor 510 dollarlık sıparısım iade olcak

@Suluk gelir merak etme dostum

@kity92 bu konuda sana katılyıorum ama hepsi değil bazıları 3 tane acıyor hangisi yerse tokatcılar farklı

@Luccini

Oooo bu çok sağlam bilgi.:)
Ben normal sanal kartımla alışveriş yapıyordum.
Bu durumda ikinci sanal kart çıkartmayı denemeliyim.
Aliexpres işleri hakkatten para konusunda express miş..:D:D

Dealextreme.com iyidir. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: anzolot
@Hüseyin_arslan Rus sitesi değil. Menşeini bilmiyorum ama daha önce alışveriş yaptım 2 kere. Kargolarım 1 ayda geldi. Çanta aldım, aydınlatma aldım. Ayrı ayrı sipariş verdim, geldiler. Alışveriş yapan bir tanıdığım da var Bolu'da. Sorunsuz geliyor.

@keremtunaa dil konusunda sıkıntı yok sadece rusca cıkınca merak ettinde ruscam iyidir normalde rus sitesi olunca com yerine ru olarak devam eder

Dealextreme de bir Çin sitesi. AE'den farklı olarak, hepsiburada gibi ürünleri kendi kargoluyor yanlış hatırlamıyorsam. Fiyatı az daha yüksek oluyor ama daha güvenli. Yine de mutlaka sanal kart kullanmalısınız.

Şu ana kadar Aliexpress den herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve halada alışveriş yapıyorum gelmeyen hiç bir ürünüm olmadı hatta bazı ürünler beni çok şaşırt dı.

Benim düşüncem, yaklaşık bir - bir buçuk aydır Türkiye PTT kayıtlarında sıkıntı var. Örnek vermek gerekirse, benim de üç adet siparişim var ama takip numaralarına baktığımda PTT sayfasında hiç bir detay görünmüyor, buna rağmen ürünlerimden iki tanesi geldi, sonuncu ürünün de teslim edileceğini düşünüyorum.

Geri