Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress Bisiklet Giyim beden-kalıp farkı var mı?

Oğuzhan Yazman

Daimi Üye
Tepki
176
İsim
Oğuzhan YAZMAN
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Tshirtlerim M beden ölcüyü yinede aldım M bedenin olcağını düşünüyorum.
taytı ilk defa alıcağım icin ölcülerini resme uygun aldım bel 90 oda L gibi duruyor
Buraya kadar tamam :D resme göre giderken FIT kısmında boy 1.85 kiloda 87 falan ordan size kısmını XXXL mı secicem
yoksa mesaj atarken forma,tayt benim şu diye mi mesaj atıcam onu çözemedim :D alan abi ve arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

HTB1NZjWHpXXXXaGXXXXq6xXFXXXX.jpg

Screenshot_2.jpg

Dosyalar

• HTB1NZjWHpXXXXaGXXXXq6xXFXXXX.jpg
    HTB1NZjWHpXXXXaGXXXXq6xXFXXXX.jpg
    53,4 KB · Okunma: 11
Scudo
Seçim yaparak alacaksınız mesaj atmanıza gerek yok.

İki ürünü farklı bedenlerde mi almayı düşünüyorsunuz?

@oguzhan39 Tayt ve forma listesinde yazan ölçülere göre seçip alırken de tayt L, forma neyse işte onu yazarsanız öyle yollanıyor. FIT kafa karıştırıcı olmuş biraz bence üstteki ölçüleri takip edin, herkesin boyu, fiziği aynı olmuyor. Bu arada formalar bana pahalı gibi geldi :O

@oguzhan39 Ürün alacağınız mağaza yetkilisine yazdığınızda yardımcı oluyor, siz boy kilo bilgisi verince o size hangi beden olur söylüyor. Üzerinize yapışsın istiyorsanız söylediğinden bir küçüğünü hafif bol olsun istiyorsanız ise dediği boyu almanızı öneririm. Sipariş verince de kargo çıkmadan yetkilisine not yazdığınızda geri dönüş yaparak yardımcı oluyorlar. Mesela üstte M beden altta L beden gibi seçebilirsiniz.

teşekkürler şimdi mesaj atıcam ürün sahibine.

@taner07 :D bana normal geldi türk sitelere göre uygun :) önerebileceğiniz site varsa bakabilirim

@oguzhan39 Siteyi demiyorum ürün pahalı, normalde 23-24 $ olması lazım ben öyle aldım mesela :)

@taner07 ürün buluruz ya 3dolardan bişey olmaz :) birsürü satıcı var bende hic forma tayt almadım açıkcası sormak istedim size.Mtb şortum var onu giyiyorum hep :)

ben orada yazan ölçülere göre almıştım ancak alt taraf tam uymadı bana. Ped'li kısım tam oturmadı boşluk kaldı mesela arada :)

@Emrah Özşahin boy kilo kac hocam bide hangi beden aldın almayı düşünenlere yardımcı olsun diye soruyorum :D

Bu arada cevap attılar :D XXXL yazdı
Screenshot_3.jpg

valla o dönem kilom değişikti ama şuan 1.75 boy 95 kiloyum. aldığım zaman kilom 85 civarlarındaydı fakat yine aynı sorun vardı. Üst formada sıkıntı olmadı buradaki ölçümlere göre cuk diye oturdu üstüme ama tarif edilen görsellere göre yaptığım ölçümde tayt tam oturmadı üzerime. Taytı ölçümlere göre biraz küçük alsam anca otururdu herhalde. Ama yinede sen tabloya göre ölçümlerini yap ne çıkarsa ona göre sipariş et. Belki benim aldığım öyledir.

Normalde hangi beden giyiyorsam Aliexpress'ten verdiğim siparişlerde bir beden üzerini sipariş ederim ve geldiğinde üzerime tam oturur.
Şimdiye kadar hiç yanılmadı.

Le coq sportiften ust forma ve tayt almayi dusunuyorum ama bir beden skalasi bulamadim satin alirken ne almam gerekir yardimci olabilecek birileri var midir? Boyum 1.80 kilom 80 gobek vs yok fit bir yapim var tshirtte m beden giyiyorum pantalonda 32 (biraz bol geliyor ama yinede garantiye alalim kendimizi direk 32 diyelim)beden giyiyorum.

@dnz BENDE 1.85, 88-89kg olmuşum :D siteden siparişi verdim bekliyorum.Ordaki ölçümlere göre ölçtüm gögüs, bel vs ona göre siparişi verdim.Ürünler gelince daha bilgilendirici bi yorum atıcam suanlık bekliyoruz :D :D

@oguzhan39 bu kaliplar her marka icin standart degildir sanirim sadece bu urunler icin belirlenen standarlardir diye dusunuyorum o yuzden bilemiyorum le cog sportifin kaliplarini bulamadim hic bir yerde

formaisteden de sipariş vericem onların ölcü durumuda farklı :D

Dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    80,9 KB · Okunma: 36
Fiyatinin cazibesine kapilip forma almistim Aliexpress'ten.
Sizi temin ederim ki kumas kalitesi ve urunun genel kalitesi sizi hic tatmin etmeyecektir. 1-2 sefer kullandiktan sonra rafa kaldirdim.

Ufak bir bilgi mahiyetinde olsun :)

takipsiz kargo :D gelen giden yok hocam bekliyorum :D

@oguzhan39 ürünü almadan önce takipli kargo istediğini söylersen takipli gönderiyorlar bende 15 gün önce forma aldım Türkiye ye giriş yapmış görüyorm PTT nin sitesinden.

@bambam84

Bu hayatta buyuk konusmayacaksin diye bosuna dememisler...

Bu yazinin ustune gittim Aliexpress'ten forma aldim iyi mi... :confused::confused::confused:

:D

Forma siparislerinde, formalari kargoya cok gec veriyorlar. Tahminimce gelmesi 30-40 gunu bulacak...

Geri