Scudo Sports

Aliexpress Kışlık eldiven ve Camı değişen gözlük

@OsmaniyeRehber abi ben de aşağıdaki linkteki fotokromik gözlüğü sipariş ettim:
(link)
Fakat bu fotokromik lenste sanırım sanırım kullanımdan önce sökmem gereken, görüntüyü imkansız kılan bir film var. Fakat ortada sökülecek bir film göremiyor/bulamıyorum ben. Üretim hatası olabilir mi acaba? Üreticiye de mesaj attım ya...:kötü: Evvelki tecrübelerimden hareketle tatminkar bir cevap geleceğini zannetmiyorum. MEDET!:uzgnm: film.jpg
Tamamdır halloldu:harika:. İnceymiş biraz da:D

Scudo
Arkadaşlar aliexpress’den ne olduğu belirsiz ürünleri almak yerine, Decathlon’da satılan gözlük ve eldivenlere bakmanız daha mantıklı olacaktır. 16TL’sına satılan bu eldiveni kullanıyorum ve 0 derecelerde bile sıcak tutuyor, rüzgar almıyor. Gözlük zaten 55TL,lensleri belli olan, en azından kaliteli ve garantili bir ürün alıyorsunuz.

Gözlük
(link)

Eldiven
(link)

@UPCycling

15$’a photochromic lens aldığınızı, düşünmüyorsunuz değil mi? Bu gözlükten 2011 yılında almıştım, photochromic filan değil, sadece birden fazla lensi var o kadar.

Bende 5 lensi olan gozlukten aldim...son son son derece memnunum..neye gore memnunum tabiki kaliteyi ucuza aldigim icin memnunum.polarize+uv400..daha ne olsun..

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@Erdal Yılmaz
WhatsApp Image 2018-04-07 at 20.59.18.jpeg
@Erdal Yılmaz Aslında bahsettiğiniz kadar da kötü değil. Çok yüksek kalitede olmasa da renk değişimini gözlemleyebiliyorsunuz.

Geri