Scudo Sports

Aliexpress ürünüm geldii 8 günde bi yardımcı olurmusunuz

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
nasıl alıcam

Scudo
@m.klcts

Neyi soruyorsun?

@Halil EROĞLU resim eklenmemiş

Adsız.png resim bu geldi gözüküyo eve gelen bişe yok

Kargoyla gelir havalimanına gidecek değilsin ya :)

Daha dur bakalım, Türkiye'ye giriş yapmamış. Önce ülkemize gelecek, oradan PİM'e, gerek duyulursa UKİM'e, oradan Bölge Dağıtım'a, oradan PDM'ye, oradan en yakın PTT şubesinde, oradan da sana gelecek. Sen en iyisi bir 15 gün daha beklemeye hazır ol...

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@Halil EROĞLU bide bi ürün iade etmiştim parası hala gelmedi kaç gün içinde gelmesi lazım

Damlaya damlaya göl olur :D bekleyin biraz daha acele etmeyin..

@m.klcts Acele etme gelir :) Yurtdışından alışverişin birinci kuralı peygamber sabrı ve soğuk kanlılık :)

@m.klcts 7 iş günü. Firmadan firmaya aksaklık olabilir. 10 günü geçmişse iletişime geç ve acil iade talebinde bulun...

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@m.klcts Konumda da dediğim gibi Türkiye'ye gelme süresi 10 gün civarı, Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra eve gelme süresi de bir o kadardır.

Kardeş yurt dışı bende çok alışveriş yaptım. Elime ulaşması 20 günü bulanda oldu 5 günde gelende. Sabret ve devamlı düşünmezsen zaman çabuk geçer

:) ne aldığımı hatırlamam lazım. Bir bisiklet düşün ve bisikletin her bir parçasını düşün. Furş takımından sele kelepçesine kadar vs. Vs. Vunların çoğunu yurt dışından getirttim. Neyse hiç link felan yok.

Bike-discount.de iyidir.

@MustafaOnderATiK gidonda taktığınız şeylerin kaymaması için ne kullanıyosunuz her çukura girdiğimde aşşağı yukarı oynarsa ayar olurum

Yanwenle gönderi sağladıysalar ürünler çok geç gelebilir ayrıca o takip sayfası doğruyu yansıtmayabiliyor. Ürün TR'ye girse bile takip edemessin takipsiz olarak sana gelir süreç 35-40 günü bile bulabiliyor.

Geri