Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
IMG_0668.PNG Aliexpressten bu aksiyon kamerasini aldim satici sjcam official store yaziyor garantilik durum oldugunda garantide sorun cikarmi gercek magazasimi bu

@jazzpub
Aliexpress'ten daha ucuza olsa bile N11'deki adama para kazandırmamayı tercih ediyorum ben de. Ankara'daki postacım da buradaki postacım da gayet güzel insanlar telefonum vardır hepsinde. Daha bir tane kargomun kaybolmuşluğu yok. Alibaba'dan toplu sipariş geçip 3 katına satan adama para kazandıracağıma, dünyanın öbür ucundan kendisi üretip satan adama para kazandırır gerekirse de 1 ay beklerim. Örneğin en son bir adet kol saati geldi. 1 ay kol saatim olmadan da yaşabileceğim için sıkıntı yaşamadım.

@furkantrojka Sana kesinlikle katılıyorum maalesef bizim insanımızın üçkağıt çevirmeye müsait olması insanı burdan alışveriş yapmaya soğutuyor 2 ay önce N11 den fiyat olarak yakın diye araba kamerası aldım alet hiçbir şekilde şarj olmuyor sürekli adaptörle çalışıyor nerdeyse satıcıların %50 si ürünün tam özelliklerini yazmıyor o yüzden elektronik ürünleri Türkiye'den almamaya çalışıyorum.

@furkantrojka çok doğru , bende senelerdir aliexpresden alışveriş yaparım, memlekette çinde 5 dolar olan ürün 150 tl :) komedi gibi memleket...

Geri