Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

@Ismaildmr olabilir. Zaten jeton çıkan kart oyunundan da tek jeton kazanamıyorsun. Ya 3 jeton 1 tane karbon bisiklet parçaları satan dükkandan 1$ kupon veriyor; ya da bir karttan 3, diğerinden 2 jeton çıkıyor :mad:

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
Scudo
@Ruhpastası AB ülkeleri için %18, AB dışı ülkeler için %20 kargo ücreti hesaplanıyor. Kargo bedeli hariç

Aliexpress ile ilgili DH forumlarını devamlı takip ediyorum. aliprice diye bir uygulama var, bilmeyenler olabilir. Hem mobil hem de PC için kullanılabiliyor. Bu uygulama sayesinde fiyat geçmişi ve benzer ürünlerin fiyatlarını görebiliyorsunuz Örnek bir foto ekliyorum ilgilenenler olabilir diye

Dosyalar

• örnek.png
    örnek.png
    65,2 KB · Okunma: 78
demek kağıt üzerinde yazandan fazla ödeyecez. korkuyorum :D

@etkiliadam Daha gelmedi.

Meilan 6 modlu arka ışık ilk üyelik ile $8.99'a alabilirsiniz en uygun fiyat;
(link)

Kadro çantası uygun fiyat;
(link)

Silikon esnek kayış gidona çeşitli aksesuarları tutturabilrisiniz uygun fiyatlı;
(link)

470 dolarlık alışverişime sadece 45 lira gümrük vergisi ödedim

@ErHan72 faturanın üzerinde ürün fiyatı yok. Muhtemelen bu sebep oldu.

Arkadaslar. Ali expressden yaklasik 20 dolar civarinda bisiklet gözlüğü almayı düşünüyorum. Var mı önereceğiniz ve ya alip kullandığınız bi ürün?

@Yusuf_AZE

Çok üst düzey bir gözlük aramıyorsanız Dechatlon da satılan 15 TL ilk bisiklet gözlükleri işinizi görebilir. Ben sarı olanını kullanıyorum gayet güzel.

@Yusuf_AZE

Çok ama çok memnunum. Gerçekten polarize ve malzeme kalitesi de beni çok memnun etti.

(link)

Bisiklet gözlüğü için 3renk camlı olanlardan almanız daha iyi olur. Koyu renkli olanı güneşli havalarda, sarı olanı kapalı havalarda, şeffaf olanı da akşamları kullanabilirsiniz. Ben şu ürünü Decathlon'dan almıştım. 54,99 TL
(link) aliexpress te daha uygundur

@Yusuf_AZE
Aliexpressteki 5 camli rockbross var ancam 55 liraya da decathlonda 3 camli gozluk var. Kat kat rahat rockbrosstan.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN @ErHan72 malesef dechatlondan alma şansim yok. Baküde oturuyorum. Yani durumum sadece online aliş veriş için müsayit.

@mubeac hayir. Fazla pahali ve üst düzey gözlük aramiyorum. Önemlisi gelen güneş işınlarini engellesin. Bi de göz etrafini fazla rahatsız etmesin. Yeter. :)

O zaman Aliexpress.com :harika: yukarıda arkadaş linkini vermişti, güzel gözlüğe benziyor. Hatta yorumlara baktığımda epey olumlu not almış.

@Yusuf_AZE (link)

Ben bundan sipariş vermiştim, 17 günde teslim edildi. Gayet başarılı ancak sadece 1 tanesi polarize camların.

Merhaba arkadaşlar. Aliexpressten alıpta memnun kaldığım ürünleri sıralayım dedim sizin için. Umarım yardımı olur.

Öncelikle şu Orbea formasını satın aldım. Vücuduma tam oturuyor, çok memnunum. 184 boy 77 kiloyum L beden aldım.
(link)

Sky formam var onun dışında, satıcısı satmayı bırakmış ancak diğer satıcılarda da bedenler aynıdır diye tahmin ediyorum. Sky formasını L beden almıştım ancak onun M bedenini tavsiye ederim eğer ölçüleriniz benimki gibiyse. O da aynı şekilde güzel bir ürün.

Şu suluk kafeslerini almıştım. Karbon görünümlü plastik. Dandik ancak o kadar çok değil :D uzun süredir sorunsuz kullanıyorum. Güzel görüntüleri var, fiyatı da çok uygun. Kargosu da baya hızlıydı, Wiggle'daki gönderimle aynı anda geldiler :D
(link)

Eğer ki frenlerinizin tellerinin başlığı düşmüşse şu ürünü alıp, ömür boyunca bir daha fren tel başı ihtiyacı hissetmeyebilirsiniz :D Ayrıca farklı renklerini alıp, küçük ama etkili bir görsel elde edebilirsiniz. (link)
(link)

Temizlik için bu parçayı aldım. Ne memnunum ne de değilim :D Fırça da iş görür, bunu kullanmak için bir kişi daha lazım veya ayaklık lazım bisiklet için. Zincir arasını güzel temizliyor ancak tek kişi kullanmak zor ayaklıksız.
(link)

Bu seleyi almıştım. Yol bisikletime yakışmadığı için sattım. Ancak görüntüsü sizi aldatmasın çok rahat. Baya da kaliteli duruyor çok şaşırmıştım geldiğinde.
(link)

Karbon görünümlü gidon bandı aldım. Gayet güzel bir ürün. Sarmadım duruyor şimdilik ancak görüntüsünü beğendim.
(link)

Kompresör çorabı. Varis çorabı veya sporcular için dinlenme çorabı. Kan akışını hızlandırıyor, masaj etkisi yaratıyor bacakta. Spordan sonra çok hoş oluyor giyinmesi, öneririm. (link)

Bu ışıktan aldım. Şarjı baya uzun dayanıyor, tam saatini bilmiyorum. Ancak açma kapama düğmesi arada sorun çıkarıyor. Güzel görüntüsü var ürünün. (link)

Yol bisikleti için ön arka çamurluk. Daha çok ass saver diye geçen, kalçaya gelecek sulardan korunma ürünü. Güzel ürün tavsiye ederim. Evde de yapabilirsiniz bunu ancak ne kadar güzel durur bilemem :D(link)

Bu gidon bandından aldım 2 tane, bir sarı bir beyaz. Kaliteli değil kesinlikle ancak görüntüsünü farklılaştırmak için biçilmiş kaftan. Sol gidonu sarı sağ gidonu beyaz yapacağım, çok güzel olacak :D Mavi-pembe, siyah-sarı- siyah-kırmızı, pembe-beyaz, gibi renk kombinleri yapıp bisikletinizi özelleştirebilirsiniz. (link)

Ben bu ürünü çok seviyorum. Çok basit bir far tutacağı :D Ancak diğer far tutacakları gibi belirli bir ölçü istemiyor, isterseniz bisiklet farı olmayan bir ürünü bile ön far olarak kullanabilirsiniz bu ürünle. 90 cent fiyatı da ayrı bir cazip :D(link)

Ön ışık ve kask önerebilir misiniz aliexpressten?

@-OnuR-

Ürün elime ulaştı en yüksek mod da çok fazla ısınıyor ama flaşör olarak kullanıldığında bir sorun yok.

Geri