Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

(link)

güzele benziyo 6500 civarındada geri bildirim var ve fiyatı çok uygun bilginiz olsun

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Scudo
PTT den ziyade çalışanların işgüzarlığı Neden böyle; PTT de kargo dağıtım elemanı kalmadı, hepsi taşeron. Üç kuruş maaşa çalıştırılıyorlar o da yetmiyor istedikleri zaman işten atıyorlar çünkü hiçbir güvenceleri yok. Maalesef sadece PTT de değil tüm devlet işlerinde aynı durum var. Kime neyi şikayet edelim...

Şayet imkâınız var ise kargocunuzla tanışın, muhabbeti ilerletin, az da olsa bahşişi esirgemeyin. En azından iyi davranın. Bunlara imkân yoksa çalıştığınız yerin adresine kargonuzu getirtin; yalnız çok fazla da kargo için çalıştığınız adresi kullanmayın göze batarsınız. Olmadı PTT den bir kutu kiralayın.

@Ferhat Karaca Maalesef Aras ile ilgili şikayetler çok sayıda. Diğer kargolar için de şikayetler var. Ptt içinde şikayetler söz konusu.

İnsanın olduğu her yerde sorun oluyor. Önemli olan kargo şirketleri buna zamanında müdahele edip müşteriye yardımcı oluyor mu, olmuyor mu?

Hepsiburadadan aldigim kedi mamasini adamlar hep Aras ile gonderirdi. 3 gunde gelirdi. Ben de sikayet ederdim adamlara yahu baska kargo sirketi mi yok diye.
Bu hafta tutmus PTT ile gondermisler. 4. Gün anca elimde oldu. 3. Gün sabah ptt de olmasina karsi dagitima cikarmadilar.
Tamam Arastan sikayetci oldukta adamlar sanki Arasın muadili ppt imis gibi ordan gonderiyorlar.
Ikisi de birbirinden beter.
Yurtici ile hep 2. Gun elimde kargom.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Normali aslında şu; sipariş kargoya verildiği gün şube çıkış yapmalı. Şirkete veya şubeye göre değişmekle birlikte 16:00-17:00 e kadar gelen kargolar o akşam aktarmaya iletilir ve gece araçlar varış yeri aktarmaya gider. Sabah saatlerinde aktarmada kargolar varış şubesine göre ayrılarak ulaştırılır. Saat 9:30 gibi kargolar araçlardan indirilerek dağıtıma çıkar. Bulunduğunuz yerin yoğunluğuna göre ertesi güne sarkabilir dağıtım. Tabii ki bu özel kargolar için geçerli

Bende aliexpressten ürün almak istiyorum denizbank banka kartım var bu karta para koysam Türk lirasi bu siteden alisveris yapabilirmiyim sorun olmaz degilmi

@Cem9592 sanal kart kullanın. İnternette hicbiryere gerçek kredi kartınızın bilgilerini girmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Cem9592
Banka kartı bu kredi kartı degil biliyorum kredi karti bilgisi vermeyecegimi uyardigin icin tesekkür ederim banka kartiyladami olmaz mesela 10 dolarlık bisey aldim diyelim onun tl olarak degerini karta koysam olmazmı mesela dolar 4 tl de 10x4 40 tl koysam yada 45 alisveris yapamazmiyim

Debit kart kabul ediyormu sistemleri bilmiyorum malesef

Bu aliexpresste baska turlu bi ödeme sekli yokmu illa sanal kart mı mesela havale tarzı bisey

@Cem9592 atm kartı ile bile alışveriş yapabilirsiniz.Size önerim benimde hâlen kullanmakta olduğum ve kart ücreti olmayan PTT posta çeki hesabı. Size bir atm kartı veriyorlar "mastercard" Hesabınıza normal banka kartı gibi para yükleyerek alışveriş yapabiliyorsunuz. Ama zaten banka kartınız var buna da gerek yok sisteme tanımlayın kullanın.

Ekleme: "havale var mı?" diye sormuşsunuz; bildiğim kadarı ile yok. Sanal kartta bildiğim kadarı ile kredi kartına bağlanan, atm kartı gibi para tanımlanan bir kart. Kredi kartınız yoksa kullanamazsınız

Bu dediginiz ptt posta çeki hesabina siz para yüklüyorsunuz sonra alisveris yapabiliyorsunuz yani tl olarak yüklüyorsun degilmi parayı

@Cem9592 Aynen sanal kartta benzer aslında. Orada da tanımladığınız miktara kadar harcıyorsunuz. PTT kartınız var ise harcayacağınız kadar parayı hesabınıza yatırıp kullanabiliyorsunuz. Bugüne kadar yaklaşık 38 ürün getirmişim hiçbir bir sıkıntı çıkmadı. Hatta bir ürünümü (powerbank) Turkeypost ile gönderemediği için satıcı dispute açmamı istedi. Açtım param hesabıma yattı

Tamam ben en erken zamanda ptt atm kartı aliyim daha iyi

@Cem9592 Memnun kalırsınız. Kart ücreti falan yok. Benim gibi kredi kartı kullanmaya ve nakit satın almak isteyenler için ideal.

Aynen aaol abi aydinlattin beni ben internetten alisveris yapma özürlüyüm az saolasin

Rica ederim kardeşim Bizde herşeyi bilerek alışverişe başlamadık. Forumları takip ettik, araştırdık. Kafana/kafanıza takılan bir şey olursa yazın; bildiğimiz kadarıyla cevaplarız. Kartını al, ilk alışverişinde ucuz yollu işine yarar bir ürün alıp dene. Sorun olmazsa ve siteyede alışırsan devam et. Nacizane tavsiyem ucuz diye değil işine yarayan ve gerçekten Türkiye'den ucuza gelen ürünleri satın alman. Ucuz diye boşa para harcamaya ve ölücülük yapmaya gerek yok. Yardımcı olabilirsekte içinden de olsa bir "Allah razı olsun" dersin yeter

Aliexpres den spd pedal alinimi sizce. Alan var mi?

Geri