Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Scudo
ocağın 17 sinde üç tane saat (tek kargo) bir tane kadro çantası aldım. ikisi de takipsiz kadroydu. işyerinin adresini vermiştim. ikisini de benle alakasız birimlere bırakmışlar. allahtan adamlar arayıp haber verdi. gidip aldım.. takipli kargo seçeneğini kullanmak daha iyi galiba.

@mergin Şansınız varmış elinize ulaşmayabilirdi. Takipsiz kargo tercih etmeyin. 5$ altı ürünler için şayet kargocunuzu tanıyorsanız belki tercih edelebilir ama üç kuruş fazla ödeyin mutlaka takipli kargo alın.Hem gelip gelmeme sıkıntısı yaşamazsınız, hem dispute (para iadesi) almakla uğraşmazsınız.

@The Best bsoul alınabilir.roswehl daha pahalı sanırım malzeme kalitesi daha iyi

@The Best hiçbir ürün için ben garanti veremem çünkü bir tane bsoul ürünüm var onu da pek kullanamadım ama ben olsam roshwell alırdım.

@ErHan72
Bu takipsiz kargo olayı enterasan bir şey. Gönderim seçeneklerinde DHL ile hızlı gönderme seçeneğinde takipli kargo özelliği yok.Hem o kadar kargo parası vereceksin hemde takip edemeyeceksin nasıl bir iş anlamadım.
Diğer yandan bazı kişilerde bir haftada ürünün geldiğini görüyoruz, normal kargo ile aldıklarına göre nasıl böyle hızlı geliyor acaba?

@Raptor8 Aliexpress te en hızlı kargo Turkey Post diye biliniyor. Kargo gelişleri bir çok sebepten etkileniyor. Normalde 15-20 günde gelirdi kargolarım; 11.11 indirim gününde aldıklarımın gelmesi 40 günü buldu. Çin tatilleri, özel günler, özel haftalar gibi etkenler kargo gelişlerini etkiliyor. +Çin ile Türkiye arasındaki gerginlik ve bizim gümrük sorunları da cabası

@ulsbyrm mantıklı olabilir fakat paylaşılan resimlerdeki led ışık gibi parlayacağını sanmıyorum ama elbet faydası olur. Linkteki ürünün altında geri bildirimlere baktığımda Türkiyeden alanlarda var resimlere ve yorumlara bakabilirsin. 10 metresi 2$ çokta değil olmadı ev içi kullanırsın.
(link)

@MakRo sipariş verdim zaten geçen günlerde.geldiği zaman kullanıp fotolarını atarım.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Bu ürün Çin'den çıkmış ve Türkiye'ye gelmek üzere yolda anlamına mı geliyor? Bu bahsedilen Çin'in büyük tatilinden etkilenmez değil mi?
1JgMPj.png

31.01.2018'de verdiğim sipariş 12 şubatta geldi. İnanılmaz bir hız gerçekten. Teşekkürler aliexpress :)

@Raptor8 Aliexpress sayfasını dikkate almayın. Bilgiler yanlış oluyor. Şayet takip nosu var ise takip sitelerinden bakın. Kargolar ve diğer işlemler 24 Şubat sonrasına kaldı. Sizin ki yola çıkmış ama takılabilir

bugün itibariyle sipariş vermeyi düşünüyorsanız 10 gün beklemenizi tavsiye ederim çünkü çinliler çalışmayacak haliyle 10 gün hiç bir işlem yapılmaz..

y0341M.jpg

Merhabalar.
Öncelikle aradım ama bulamadım şayet gözümden kaçan konu varsa özür dilerim.
Yaz aylarında tenim inanılmaz kararıyor.Adana'da yaşıyorum ve sıcaktan kaçma gibi bir lüksüm yok.
En son Mersin turunda 2-3 günde bile inanılmaz ton farkı oluştu.
Şimdi olsun emeği belli eder tarzı yorumlar gelebilir ama gerçekten inanılmaz kötü görüntü oluşuyor.
Siyahi arkadaşların dişleri göze batar ya hani o derece bir şey :) Siyahi olsak neyse..
Sormak istediğim buna önlem olarak ne düşünülebilir ?
Krem , kol bandı , tayt gibi şeyler işe yarar mı ?
(link)

Örneğin bu üründe 'serin' lafı üzerinde fazlaca durulmuş.Deneyen , kullanan olduysa deneyimlerini öğrenmek isterim.
Saygılar.

Çin işi jantı 1 yildir kullanan birinin cektigi video. Jant fren yuzeyinde 1 yil kullanim icin fazla bir tahribat var.
En onemlisi her birkac yüz milde bir akort ayari kaciyormuş, kalitesiz tel başlari yuzunden

Kullanici artik bu jantlara fazla guvenemediginden sadece antrenman bisikletiyle ve antrenmanlarda kullaniyormus (adamin antrenman bisikleti dedigi de cervelo p3 :acpsnr::acpsnr:)

Bize bu kavram biraz yabanci, yani antrenman bisikletinde kullanmasi ne anlama geliyor onu da aciklamaya calisayim. Biliyorsunuz ozellikle Amerikada cok fazla amator yaris var. Evinize cok da uzak olmayacak sekilde her haftasonu bir yaris bulmaniz mumkun. Yani bu adamlar da yaris kosuyorlar. Ve yarista onunuzdeki cukurmus, bozuk asfaltmis, hic umursamaz dikkat etmez pat gum girer cikarsiniz bisikletle her turlu yola. Parkurun kimi kismi parke tasidir, kimi kismi arnavut kaldirimidir ama siz yatista bu yolda ayaginizi pedaldan bir an olsun cekmez, bisikletinde jantin da canina okursunuz. İşte bu kullanici, bu janti artik boyle kullanmaya guvenemiyor, cunku forumlarda cin isi jantlarin kirilmasiyla ilgili pek cok tecrube okumus, bir de kendisi tecrube edip pek de dayanikli bir his vermedigini gorunce, sadece antrenman bisikletinde, dikkatli ve temkinli kullanmaya karar vermis. Videoda ote yandan 1000 milden fazla kullandigi dura ace c24 jantlarinda ne akort, ne de herhangi bir bakima ihtiyaci olmadigini da belirtmis :snzdglsn:(ne garip degil mi o_O)

@Serkan Mıstınoğlu
Bunlarla hız yapmaya da korkar insan 35km/s yi geçmemek lazım...!!!:krktm::krktm:

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Geri