Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Aliexpress

Güzel tesbit

• Beğen
Tepkiler: efaruk
Scudo
3 4 forma aldım aliexpresten hem uzun hrm kısa ve uzun olup içi polarlı takım dahi aldım hepsinde kaydırmaz şeridi vardı normal bedenim m ve her zaman formaları m beden aldım süper rahat oldu ped e gelince bemce güzel en azından gerçekten jel var içinde ama kalınlıgı tartısılır kokuyu bilmem ama kaşıntı hiç olmadı polarlı olan dahil ve en cok memnun kaldıgım forma ise içleri polarlı olan tam kışlık olanlar ve rüzgarlık süper memnunum ama bu aldıgım ürünler 10 dolarlık formalar degil tabi en ucuz degil en pahalı degil hep orta fiyatlı olanları alıyorum ve artık belirledigim markalar var kask olsun ısık olsun giysi olsun hep belirmi marka alıyorum

arkadaşlar selamlar,

elbette çakma ama şu satıcı bora altlı üstlü takımı 106 liraya satıyor. normalde 130du 11 kasım indirimi dolayısıyla düşmüş. sizce almalı mıyım? 106 lira hem forma hem tayt için müthiş bir fırsat gibi geliyor bana. siz neler düşünürsünüz.

(link)

Dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    54,1 KB · Okunma: 52
  • 2.PNG
    2.PNG
    36,8 KB · Okunma: 48
n11 özelinde Ürünlerinde indirim zaten yok. Dişinin kovuğunu doldurmayacak kuponları binbir çeşit kuponu (şartlar şurtları farklı), çoğunlukla alışveriş yaptırtarak ya da yapmaya değmeyebilecek uğraşlarla veriyor. Döviz kurları biraz düşse yine yüksek 5,6,7 ile çarpıyorsun, 22 euroyu aşarsa bir de kdv. İndirim olsa bile yine kafa kafaya.
Böyle sönük geçmesinin sebebini içinde bulunduğumuz ekonomik duruma/krize bağlıyorum. Satıcı satmak, tüketici almak istemiyor. Herkes bekleyişte.

Sepette yapılan indirimleri takip etmek lazım.

(link)

bu bisiklet hakkında ne düşünüyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: specific
Roswheel bikepaking çanta alacaktım dün 82 tl ye alabiliyorken aynı çanta indirime girip 94 tl oldu gözümün önünde keşke ekran görüntüsü alsaymışım

Şu son döviz artışlarından sonra ilginç şeyler yaşanıyor, insanlar ürünlerini neredeyse satmak istemiyor. Bir çok kriz gördüm ama bu bambaşka. Orta da ne almak isteyen var ne de satmak isteyen. Geçen, balkon için sandalye fiyatı sordum,her ürün de olduğu gibi uçmuş fiyatlar, krizden önce ne kadardı dedim, daha %23 lük zammı koymadık cevabı verdiler. Yani şu an iki katı artan fiyatlar, anlaşılacağı üzere yeni ve yüksek bir zammı bekliyor. Memura, işçiye, çalışana verilecek %5-10 zamlarla aşılmaz bu kriz. Nasıl çıkılacak bu çıkmazdan görüp, yaşayacağız.

@MuratHan Sanmıyorum hocam yeni zam geleceğini dolar artmaya başlar başlamaz herkes köklü bir zam yaptı bence tamamen bir satış statejisi satıcının dediği zam olayı %23 zam gelecekmiş gelmeden biran önce alayım diye düşündürtmek istemiş olabilir sizi

Biliyorum, almadım zaten. Keza her yer de durum böyle. Herkes de bir bekleyiş var. Döviz de ki bu artış herkesin kafasını karıştırdı. Güvensizlik diz boyu. Normale dönmemiz için eskisi gibi bir kaç ay ya da bir sene yetmez, ağır hasar bıraktı hepimiz de. Dövizi eski seviyelerine getirip bir kaç sene enflasyon oranın da artışını sağlarsanız belki. Bu da bizim gibi dışa bağımlı bir Ülke için çok zor. Dövizden korkunç paralar kazanıldı son üç, dört ayda. En yükseğin de bozduran ve bu gün vadeliye yatıran büyük kar da. Nereye gitti bu paralar, memura,emekliye,çiftçiye, çalışana, esnafa gitmedi, insan düşündükçe gerçekten üzülüyor. Yıllarca çalış didin, hiç çalışmayan, parası dövizde olan onca emeğini bir kaç ay da kasasına geçirsin. Gel bu İnsanlardan çıkıp varsa para harcamasını, ya da elinde ki malı eski fiyattan satmasını bekle. Ticaret ahlakını sıfırladı bu kriz, etkisi ile, toplumsal ahlakı da sıfırlamak üzere. Bu Ülke de bir çok insan bunu hak etmiyor, gerçekten hak etmiyor.

@Afyon35

• Beğen
Tepkiler: cimlikaya
fiyatlarda öyle atla deve indirim yok hatta bindirim var geçen hafta valideye tablet almak için araştırma yaparken 699 tl olan tablet bugün 709 tl olmuş :) bir çok ürün böyle aynısı Aliexpress içinde geçerli

@tMisagi

Dediginiz çok doğru. İndirim yazın eski fiyatına iki katını yazın oooo yarı fiyatına düşmüş diye herkes atlar.

Burada kullanıcı bilinçli olacak. AliExpress in ne olduğunu bilmeyen biri 11.11 de girerse sapitir. Herşeyi alır. Ama ben mesela sürekli geziyorum beğendiğim ürünleri favorilerime kaydediyorum ya da ekran görüntüsü alıyorum falan. Şimdi 11.11 dedi ee ben o ürünün eski fiyatını biliyorum. Adam hakketten indirim mi yapmis yoksa sizde ki ufak tefek ayar mi söz konusu belli oluyor.

Olaya böyle yaklaşmak lazım.

Mesela geçen ay bir yi dome aldik arkadasa tr de en ucuzu 800tl idi. Ürün gelene kadar 1 ayda ürün 500 liraya dustu. Biz 410a sipariş vermistik. Gumruke girdi oldu 500 lira. 1ay beklediği ile kaldı.

Neyin ne olacağı belli opmuyor bazen

• Beğen
Tepkiler: tMisagi ve efaruk
@ekremok Kırmızı-Siyah olanını 2 aydır kullanıyorum, gayet güzel.Tavsiye ederim.

uzun kışlık tayt bulamıyorum beyler çok pahalı bi yardımcı olsanız

@Levent Kırça ben de aliexpress i keşfettigimden beridir her zaman takipteyim aldıgım ürünler de baya var . Yani adamlar çogu şey de bence bizden katkat iyiler ne yazıkki . tek sorun uzun zamanda gelmesi . Ama fiyatlandırma konusunda her satıcının yaptıgını yapıyorlar bunun aliexpress le bir alakası yok dünyanın heryerinde var . Ben de yapıyordum verdigim örnekte de oldugu gibi . İnsanlar yokluktan bahsediyor ama paralarının kıymetini bilmiyorlar . Elimizde internet var ama araştırmacı degiller . Hal böyle olunca da yapacak bir şey yok :)

• Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
Farkli saticilar var o günde en fazla %3-5 mümkün zaten düsük fiyatardan.
6-7 bin Dollar civari Alis veris yaptim simdiye kadar.

@Ceyhun Özkan teşekkürler verdim ben de sipariş, bakalım nasıl bir şey gelecek.

Rockbros'dan bunları aldım...
34a8a505ebdfb1539c3ba8533e9c0fc2.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Tayt şimdilik beklemede ama termal rüzgarlık/yağmurluk olarak hem bisiklette hem de doğa yürüyüşlerinde kullanmak için bu ürünün siparişi verdim. (link)
Ürünü forumda görmüştüm hoşuma gidince 3-4 dolarda olsa indirime girince aldım. İnceleme - Arsuxeo mont Ben 20 dolara aldım bakalım. Gelince resim ve bilgi paylaşımı yaparım. Forma olarak aklımda daha önceki yorumlarda gördüğüm (link) ve racmmer formaları var desenleri de hoşuma gidiyor.

360 dolar üzeri aliexpres sitesinden kadro almak istiyorum.
Siparisim üzerine vergiler ne kadar eklenir.
Sipariş verebilirmiyim.
Ögrenmek isyiyorum
Tesdukkurler..

Geri